- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
İnşallah sende hamiş olursun bu ayÜzülme canım önümüzdeki mallara bakacağız artık.benim de dün olan tüm kasık ve bel ağrılarım geçti.demek ki yımırta çatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sende hamiş olursun bu ayÜzülme canım önümüzdeki mallara bakacağız artık.benim de dün olan tüm kasık ve bel ağrılarım geçti.demek ki yımırta çatladı
Yaş kaç, bebiş için kaçıncı denemen arkadaşım?Günaydın kızlar bugün yarın adet olmam gerek test yaptım koca bi yek çıbık allahım ne zaman iki çizgi göreceğim ben
biraz önce test yaptım hafif ikinci çizgi belirdi adetime 2 gün var ama ağzımda metalik bir tat olduğu için şüphelendim.bir tane sağlıklı evladım var bir sonlandırılmış gebeliğim.tabii ben artık acı tecrübemden anladığım kadarı ile doğuma kadar fazla hayal kurmak yok hepinize sevgiler hakkımızda hayırlısı olsun....
bende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı
inşallah canımHayırlı olsun kızlar
İnşallah kanda da kesinleşir
bende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı
biraz önce test yaptım hafif ikinci çizgi belirdi adetime 2 gün var ama ağzımda metalik bir tat olduğu için şüphelendim.bir tane sağlıklı evladım var bir sonlandırılmış gebeliğim.tabii ben artık acı tecrübemden anladığım kadarı ile doğuma kadar fazla hayal kurmak yok hepinize sevgiler hakkımızda hayırlısı olsun....
inşallahTebrikler, devamı gelir inşallah
Hayırlısı olsun inşallahbende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı
inşallah inşallahHayırlısı olsun inşallah
hayırlsıı olsun maşallahhbende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı
inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.hayırlsıı olsun maşallahh