• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın! Tablo nasıl oluşturuluyor anlamadım, bakıyom bulamıyom. Kafam mı basmıyo benim yaa? Salak mıyım neyim? Çok da enerjim düşük bu ara. Yumurtlama dönemi DOWNLOADING. Ama canım istemiyo.

Günaydın kızlar bugün yarın adet olmam gerek test yaptım koca bi yek çıbık allahım ne zaman iki çizgi göreceğim ben :KK61:

biraz önce test yaptım hafif ikinci çizgi belirdi adetime 2 gün var ama ağzımda metalik bir tat olduğu için şüphelendim.bir tane sağlıklı evladım var bir sonlandırılmış gebeliğim.tabii ben artık acı tecrübemden anladığım kadarı ile doğuma kadar fazla hayal kurmak yok hepinize sevgiler hakkımızda hayırlısı olsun....

biraz önce test yaptım hafif ikinci çizgi belirdi adetime 2 gün var ama ağzımda metalik bir tat olduğu için şüphelendim.bir tane sağlıklı evladım var bir sonlandırılmış gebeliğim.tabii ben artık acı tecrübemden anladığım kadarı ile doğuma kadar fazla hayal kurmak yok hepinize sevgiler hakkımızda hayırlısı olsun....

bende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı

Hayırlı olsun kızlar :halay::halay:
İnşallah kanda da kesinleşir:dua:

Hayırlı sabahlar, benim bata son 5, sabah göbeğimin altında çizgi farkettim, bel ve kasık ağrım var ayrıca, birde sanırım grip oldum başım ağrıyor ilaç alamıyorum ne yapsam aile hekimine gitsem tahlil mi yaptırsam

bende bugün kan vericem bende de 2. çizgi çıktı

Tebrikler, devamı gelir inşallah

Günaydın kızlarr benim bat 12 mayıs dı ama dün gece hasta oldum :( bu ayda geçti birdahaki ay baklaım neler olcak

son 14 gün kaldı adetime.eğer 30 mayısta olursam. bidaha bayrama denk geliyor2. adet.

kızlar yumurtlama günü bugün.midem adet günümdeki gibi hafif bulanıyor ve ishal gibiyim hani mikrobik değilde yemek yaramayınca olan hafif isahl gibi benim gibi olan var mı?

Back