• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canmya benim akntim sulu azcik sari ve hala geliyor.. batimiz ayni baklm insallh bnde o guzel mujdeyi verrm... canim regl belirtileri olustumu sende ayak ve kollarda uyusmazlik oldumu

Benim regl belirtim olmazdı ki canım hiç:KK64: ilk gün sancilanirdim sadece o kadar ama ilk günkü gelen sanciyla şuan arada bir gelen sancı aynı canım

Geç döllenme nasıl bir şey oluyor leylek67 :110: ben ovulasyon kiti ile yumurtlamamı takip ettim, yumurtladığım günü net biliyorum. Geç döllenme yumurtlanın geç olgunlaşıp çatlaması mıydı?
Bu ay ne çok istedim, dua ettim. Eşimin doğum gününe denk getirmeyi planlıyordum hediye olarak :KK1:
evet canm dgru biliyorsun daha adetine varmis bkle adete 2 gun kala kan testi yaparsin insallh dileklerimiz kabul olur bnmde bat 19 su an bklemedeyim

Benim regl belirtim olmazdı ki canım hiç:KK64: ilk gün sancilanirdim sadece o kadar ama ilk günkü gelen sanciyla şuan arada bir gelen sancı aynı canım
anladm canmya teskkur ederim rabbim insallahh tez vakitte bizlerde anne oluruz..insallh evladini tez vakitte kucagina alirsin..

Eklentiler

• IMG-20170515-WA0016.jpg
    IMG-20170515-WA0016.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG-20170515-WA0015.jpg
    IMG-20170515-WA0015.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 37
Nasil yaptin kiz
Google a kadınlar kulübü tablo ekleme yazdım ordan girdim biri şablon oluşturmuş onu kopyalayıp içini dolduruyorsun ama benim hiç vaktim yok.ayrıca konu sahibi yaparsa ilk sayfada yer alıyor sanırsam

5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin
evet cnm hesaplaman super bende oglusuma hamileyken mayista ogrendim 2 ocakta dogum yaptim simdi ins ikincide bekletmez burdan paylasirim sizlerle bu arada hayirli olsun sans getirsin bizlere bebisler

Benimki gibi canım senin testinde bence kan testi yaptır hemen inşallah hamilesindir:emir_bebek:
Yok canım o bugün gidip dr a ya aslında benim daha günüm geçmedi ama kanda baktırmak istiyorum dediği için dr adetin geçsin öyle gel demiş.özele gitmesi taraftarıyım.

İnşallah canım il dışına çıkıyorum şu an umarım yaptırabilirim :işsiz:
canm hamile olabilirsin cizgin silik bile olsa cok belli yolculugun cok acil degilse seyahat ypma bnce bnim yengemde 4 haftalikkn ucakta dusuk yapti

Google a kadınlar kulübü tablo ekleme yazdım ordan girdim biri şablon oluşturmuş onu kopyalayıp içini dolduruyorsun ama benim hiç vaktim yok.ayrıca konu sahibi yaparsa ilk sayfada yer alıyor sanırsam
Benimde bu ara vaktim yok canim elim degerse yaparim

Günaydın şeker anne adayları:anneadayı:
Reglim 1 gün geçti ilk idrarla yapmayı unuttum testi
Sonrasında yapsam doğru sonuç verirmi acaba

Günaydın kızlar yine rüya gördüm ya erkek bebisti allahim nolur bizlerede nasip et yaa :dua:

Malesef ki negatif:KK61:
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Dua ettim hepimiz için öbür ay beklicez inşallah
Üzülme canım önümüzdeki mallara bakacağız artık.benim de dün olan tüm kasık ve bel ağrılarım geçti.demek ki yımırta çatladı :dondurma:

Back