- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
canmya benim akntim sulu azcik sari ve hala geliyor.. batimiz ayni baklm insallh bnde o guzel mujdeyi verrm... canim regl belirtileri olustumu sende ayak ve kollarda uyusmazlik oldumu
evet canm dgru biliyorsun daha adetine varmis bkle adete 2 gun kala kan testi yaparsin insallh dileklerimiz kabul olur bnmde bat 19 su an bklemedeyimGeç döllenme nasıl bir şey oluyor leylek67ben ovulasyon kiti ile yumurtlamamı takip ettim, yumurtladığım günü net biliyorum. Geç döllenme yumurtlanın geç olgunlaşıp çatlaması mıydı?
Bu ay ne çok istedim, dua ettim. Eşimin doğum gününe denk getirmeyi planlıyordum hediye olarak
anladm canmya teskkur ederim rabbim insallahh tez vakitte bizlerde anne oluruz..insallh evladini tez vakitte kucagina alirsin..Benim regl belirtim olmazdı ki canım hiçilk gün sancilanirdim sadece o kadar ama ilk günkü gelen sanciyla şuan arada bir gelen sancı aynı canım
anladm canmya teskkur ederim rabbim insallahh tez vakitte bizlerde anne oluruz..insallh evladini tez vakitte kucagina alirsin..
Silikti canimBende erken bunama var sanırsam unuttum valllahapozitif miydi
Google a kadınlar kulübü tablo ekleme yazdım ordan girdim biri şablon oluşturmuş onu kopyalayıp içini dolduruyorsun ama benim hiç vaktim yok.ayrıca konu sahibi yaparsa ilk sayfada yer alıyor sanırsamNasil yaptin kiz
evet cnm hesaplaman super bende oglusuma hamileyken mayista ogrendim 2 ocakta dogum yaptim simdi ins ikincide bekletmez burdan paylasirim sizlerle bu arada hayirli olsun sans getirsin bizlere bebisler5+6 günlük hamilesin 9 ocak 2018 de Doğum tarihi.beta hcg 1000in üstünde çıkarsa kalp atışını duyabilirsin
Silikti canim
Silikti canim
S sirinhatun46 cnm batimiz ayni galiba regl belirtisi arada yokluyormu
İnşallah canım il dışına çıkıyorum şu an umarım yaptırabilirimBenimki gibi canım senin testinde bence kan testi yaptır hemen inşallah hamilesindir
Yok canım o bugün gidip dr a ya aslında benim daha günüm geçmedi ama kanda baktırmak istiyorum dediği için dr adetin geçsin öyle gel demiş.özele gitmesi taraftarıyım.Benimki gibi canım senin testinde bence kan testi yaptır hemen inşallah hamilesindir
canm hamile olabilirsin cizgin silik bile olsa cok belli yolculugun cok acil degilse seyahat ypma bnce bnim yengemde 4 haftalikkn ucakta dusuk yaptiİnşallah canım il dışına çıkıyorum şu an umarım yaptırabilirim
Benimde bu ara vaktim yok canim elim degerse yaparimGoogle a kadınlar kulübü tablo ekleme yazdım ordan girdim biri şablon oluşturmuş onu kopyalayıp içini dolduruyorsun ama benim hiç vaktim yok.ayrıca konu sahibi yaparsa ilk sayfada yer alıyor sanırsam
Valla canim ciktim yola geldim bile hattacanm hamile olabilirsin cizgin silik bile olsa cok belli yolculugun cok acil degilse seyahat ypma bnce bnim yengemde 4 haftalikkn ucakta dusuk yapti
Verir canim merak etme insallah pozitif görürsünGünaydın şeker anne adayları
Reglim 1 gün geçti ilk idrarla yapmayı unuttum testi
Sonrasında yapsam doğru sonuç verirmi acaba
Hayırlısı olsun canim ya üzülme birdahaki ay olur insallahMalesef ki negatif
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Dua ettim hepimiz için öbür ay beklicez inşallah
Üzülme canım önümüzdeki mallara bakacağız artık.benim de dün olan tüm kasık ve bel ağrılarım geçti.demek ki yımırta çatladıMalesef ki negatif
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Dua ettim hepimiz için öbür ay beklicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?