- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
Kizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Yasasiiiiiiinnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Hmm buda var bende özellikle sabaha karşı bacaklarım ve kasiklarim ağrıyordu şuan ikiside yok kafayı sıyırmak üzereyim offf her ay bı ümitle bı yerimi agritiyorum sonuç tek çizgiUnutmadan adet olacakmış gibi sancim gelip gidiyordu sabah da oldu aynı sancı geçti tekrar
Hayırlı olsunnnnn darısı bekleyenlere4 günüm var daha canım geçmedi yani
Hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına al inşallah.Kizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
hayır canım ovulasyon testi lh ölçer hcg ölçmez.bu nedenle gebelik testi yerine kullanılamaz.Kızlar bugün adet günüm olmadım henüz evde ovilasyon testi var onunla belli olurmu hamilelik varsa
Bat : beklenen adet günüBat adet günü demek demi bugün olmam gerekiyor canım olmadım henüz
hahaaa dedik sana hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Bugün canım adet günümhayır canım ovulasyon testi lh ölçer hcg ölçmez.bu nedenle gebelik testi yerine kullanılamaz.
Bat : beklenen adet günü
hahaaa dedik sana hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Hayırlı olsun Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.Yasasiiiiiiinnnnnnnnnn
Hayırlı olsun Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.
Bi test al eczanemden yap işte.acabalarla uğraşmaktan iyidir .çıkar bugün.Bugün canım adet günüm
Ayyy maşallah tebrikler, hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşallahKizlarrrr hamileyimmm
17.42 çıktı değerim
Kızzzz bende sen hamilesin sandım belkide Deiğin gibi Allah söyletti. Valla bilmiyorum canım yarın akşam kan vericem yaında çıkarsa henüz kesin bişi yok.Canim Allah soyletse keske yanlislikka benden alinti yapmissin 1Minikhatun arkimiz hamile sen de de vardi dimi canim bugun konusmustuk
Kızzzz bende sen hamilesin sandım belkide Deiğin gibi Allah söyletti. Valla bilmiyorum canım yarın akşam kan vericem yaında çıkarsa henüz kesin bişi yok.
inşallah canımAmiiiiinn amiiiinn. Insallah hamilesindir canim ardindan da ben gelirim
Bugün olmazsam yarın yapicam inşallahBi test al eczanemden yap işte.acabalarla uğraşmaktan iyidir .çıkar bugün.
Ay ben geçen cuma öğleden sonra işyerinde kolumu kaldıramadım tüm gün uyukladım eve gittim hemen uyudum sabaha kadar. ben bile kendime şaşırdım. Hala uykum var :)Şu uyku olayı bütün gebelerde oluyo sanırım bende akşamları zor dayanıyorum gözümü açamıyorum inşallah bende hamişimdir test yapmadan sabretmek çok zormuş yaa
Senin bat nezaman canım test yaptınmıAy ben geçen cuma öğleden sonra işyerinde kolumu kaldıramadım tüm gün uyukladım eve gittim hemen uyudum sabaha kadar. ben bile kendime şaşırdım. Hala uykum var :)