Silik bi çizgi var. İnşallah hamilesindir canım. Günün geçmiş miydiHayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Bir çizgi direk belli oluyor ama tymi dek geliyor hamişsin canım sanırımHayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Hemen şimdi yap varsa çıkar zaten günün geçmiş.ak mı kara mı öğrenelim.Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
Anammmm hamileeeee var.haydi halayaHayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Yok canım geçmedi henüz 4 günüm varSilik bi çizgi var. İnşallah hamilesindir canım. Günün geçmiş miydi
Hemen şimdi yap varsa çıkar zaten günün geçmiş.ak mı kara mı öğrenelim.
Anammmm hamileeeee var.haydi halayatebrikler canım.kan ver hemen
Evet canım t nin üstüne denkBir çizgi direk belli oluyor ama tymi dek geliyor hamişsin canım sanırım
Canim işte asıl bu gece yap at beline gusulede etkisi yok.şu geçiriyor. 2 tam gün kalsın yasa bile çıkarma. Benim tüm arkadaşlarım öyle kaldı hamileBaksanıza yakı ile ilgili forumun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum. (100 küsür sayfaydı da) Kimi diyor regl den sonra 3 gün yapılacak. Kimi diyor yumurtlama döneminde 2-3 gün yapılacak. Karışımlar kürler hazırlamaktan daha kolay. Ben bu ay deneyeyim diyorum da, regl sonrası geçti artık. Yumurtlama yakın. Yapsam mı ki yumurtlamada ya? Ne şekil yapılcak yalnız?
Sende de var silik benım o kadar silikki kamera da kotu zaten resim de cıkmıyoHayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Zaten 4gün olduğu için silik çıkıyor.bat günü de yapsan silik çıkacak.ama kanda netleşir.git kan veerrrrİnşallah öyledirdeee bat tarihine 4 gün var daha
2 gün sonra testi tekrarla canım.inş bebişin seninledir.olmayan beta hcg testte çıkmaz ama kimyasal gebelikse kırmızılar hemen gelir.kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirir ama farkında bile değildir.Kızlar benim de normalde 3 gunum kaldı ama yumurtlamaya gore 5 gun ben de yaptım yıne silik Ikı aydır aynı sey artık inanmıyorum
Saçmalama ya o ne biçim dua.rahat olmaya çalış.olursa baş göz üstüne olmazsa da doğru zaman değilmiş de.asla vazgeçmeS sirinhatun46 canim bence de cizgi var haydi baklim insallah hamilesin galibabende sabah yaptim ama koca sisko tek cizgi. Sıkıldıgımı farkettim bebekten falan. Gercekten artik istemiyorum diye dua edicem belki oyle kabul olur dualarim.
Saçmalama ya o ne biçim dua.rahat olmaya çalış.olursa baş göz üstüne olmazsa da doğru zaman değilmiş de.asla vazgeçme
Adetimi 1 sayarsak 8'de bitti. Bugün benim 12. Günüm. Yumurtlamam 18 de benim. Olur mu ki?Canim işte asıl bu gece yap at beline gusulede etkisi yok.şu geçiriyor. 2 tam gün kalsın yasa bile çıkarma. Benim tüm arkadaşlarım öyle kaldı hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?