Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amın cnm bı ayda ıkı defa nadırde olsa yumurtlayan ınsanlar var bu ay istiyorsan genede tedbırı elden bırakma sık ılıskı dene sen 3 gune bır bende hala reglı olmadım kı bnm cok gec gelır duzensızdır ona ragmen gecıkme yasandı genede hamıle degılımdır ama yapayım dedım 3 gun once yaptım, negatıf...
Ben 3 gune bır devam edıyorum bu ayı kacırmak ıstemıyorum daha regl olamadım kı yumurtlamayı beklıyım oda ayrı dert

Hayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin

Eklentiler

• 2017-05-15-05-19-22-411.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20170515_052512.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 2017-05-15-05-19-22-411.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı sabahlarrr kızlarr çok erken uyandımm heyecandan test yaptımm bakın testime sevineyimmi üzüleyimmi bilemedimm testten iyi anlayanlar bakıversin
Silik bi çizgi var. İnşallah hamilesindir canım. Günün geçmiş miydi

Bir çizgi direk belli oluyor ama tymi dek geliyor hamişsin canım sanırım

Kızlar sizlerden birşey rica etsem bir arkadaşımızın 10 yıldır bebişi gelmedi ve onun için 41 yasin okumaya başladık allah rızası için sizlerde okumak isterseniz " elif arkadaşımız için okuyalım" bildirirseniz sevinirim Rose91

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
Hemen şimdi yap varsa çıkar zaten günün geçmiş.ak mı kara mı öğrenelim.

Anammmm hamileeeee var.haydi halaya tebrikler canım.kan ver hemen

Kızlar benim de normalde 3 gunum kaldı ama yumurtlamaya gore 5 gun ben de yaptım yıne silik Ikı aydır aynı sey artık inanmıyorum

Canim işte asıl bu gece yap at beline gusulede etkisi yok.şu geçiriyor. 2 tam gün kalsın yasa bile çıkarma. Benim tüm arkadaşlarım öyle kaldı hamile

S sirinhatun46 canim bence de cizgi var haydi baklim insallah hamilesin galiba bende sabah yaptim ama koca sisko tek cizgi. Sıkıldıgımı farkettim bebekten falan. Gercekten artik istemiyorum diye dua edicem belki oyle kabul olur dualarim.

Kızlar benim de normalde 3 gunum kaldı ama yumurtlamaya gore 5 gun ben de yaptım yıne silik Ikı aydır aynı sey artık inanmıyorum
2 gün sonra testi tekrarla canım.inş bebişin seninledir.olmayan beta hcg testte çıkmaz ama kimyasal gebelikse kırmızılar hemen gelir.kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirir ama farkında bile değildir.

Saçmalama ya o ne biçim dua.rahat olmaya çalış.olursa baş göz üstüne olmazsa da doğru zaman değilmiş de.asla vazgeçme

Canim işte asıl bu gece yap at beline gusulede etkisi yok.şu geçiriyor. 2 tam gün kalsın yasa bile çıkarma. Benim tüm arkadaşlarım öyle kaldı hamile
Adetimi 1 sayarsak 8'de bitti. Bugün benim 12. Günüm. Yumurtlamam 18 de benim. Olur mu ki?

Belim ve kasıklarım haddinden fazla ağrıyor.sanki yumurtalar kiste dönüşmüş gibi sancım var.hiç hoşuma gitmedi bu durumkozalak da hasta zaten.bu akşam antibiyotik içmeden mikmik yapmam lazım.valla ben de çok sıkıldım hiç yapasım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…