• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baksanıza yakı ile ilgili forumun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum. (100 küsür sayfaydı da) Kimi diyor regl den sonra 3 gün yapılacak. Kimi diyor yumurtlama döneminde 2-3 gün yapılacak. Karışımlar kürler hazırlamaktan daha kolay. Ben bu ay deneyeyim diyorum da, regl sonrası geçti artık. Yumurtlama yakın. Yapsam mı ki yumurtlamada ya? Ne şekil yapılcak yalnız?

Amaaan gelir bişee olmaz. Yumurtlama zamanıyla mik mik yap yine sen nolcak :KK70:
tama ben yapıcam da adamın yapacak hali yok :kahve:

Seninkine bişey olmuyor diye biliyorum canım spermin kalitesi düşüyor çünkü ben kocamiz urolojiye goturecektim ilaç kullandığı için çıkmaz dediler asilama icin
Spoşun kalitesi morfolojisi falan bozulursa diye düşündüm bilemedim

O işe : Mik mik. Sperme : Spoş. Adama : Kozalak
Peki kendimize ne diyoz?
Sultannnnn,kanatsız melekkk vs sen ne taktir edersen artık

Canim eczanelerde satılıyor büyük bir yara bandı gibi ama kullananların yüzde doksanı hep hamile kalmiss
:eek:
Yüzde 90 mııı ???fazla iddialı bir rakam.aşılama bile yüzde doksan tutmazken şu küçük ısı bandının yaptığına bak.şaka bir yana denemek de fayda var ama çok bel bağlamamak lazım .

Baksanıza yakı ile ilgili forumun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum. (100 küsür sayfaydı da) Kimi diyor regl den sonra 3 gün yapılacak. Kimi diyor yumurtlama döneminde 2-3 gün yapılacak. Karışımlar kürler hazırlamaktan daha kolay. Ben bu ay deneyeyim diyorum da, regl sonrası geçti artık. Yumurtlama yakın. Yapsam mı ki yumurtlamada ya? Ne şekil yapılcak yalnız?
Benim bildiğim yumurtlama zamanındaki mikmikten sonra yapılacak.ne fark eder bacım al 3-5tane aklına geldikçe yapıştır işte :KK53: bu yola baş koyduk nasılsa:KK53::KK53:

Bat 19 mayis agzimda cok kotu bir tat var kasikda agri var.erken gebelik testi yaptim.sonuc negatif ......zaten 6. Hafta olmadan cok belirti olmaz.biliyorum galiba piskolojik...benide yazin kizlar

Kızlar meryem ana otunu için. Araştırın internetten muhakak yapın hemen hamile kalınıyormuş

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya :işsiz:
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum :110:

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya :işsiz:
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum :110:
canım ılıskıden 13 14 gun gectıyse yapabılırsın ıstersen bı hafta daha bekle bazen ınsan sırf negatıfı gormemek ıcın test yapası gelmıyor:KK51:

Evet hem sabırsızım bi an önce yapasım var hem de negatif korkusu yüzünden yapmıyorum
ilşkinin üzerinden 14 gün geçti
Hayırlısıyla bu geceyi de atlatırsam sanırım dayanamayıp yapıcam yarın
Başucumda pedim ve ağrı kesicim var gece regl olursam diye
Bugünler kritik bakalım artk

Evet hem sabırsızım bi an önce yapasım var hem de negatif korkusu yüzünden yapmıyorum
ilşkinin üzerinden 14 gün geçti
Hayırlısıyla bu geceyi de atlatırsam sanırım dayanamayıp yapıcam yarın
Başucumda pedim ve ağrı kesicim var gece regl olursam diye
Bugünler kritik bakalım artk
canım bellı olmaz tabıkı belkı gec dollenmede olabılır o nedenle test yınede sılık gosterebılır test negatıf ve buna ragmen regl olmadıysan şüpelenebılırsın

Back