Insallah pozitifi görürsün canim bizide bilgilendir bekliyoruz haberleriniİnşallahh herkes hamiştir
4 gün var ama sabah test yapcamm kafama takıldı umarım silikte olsa gösterir kendini dua edin banada
Bir an önce uyuyabilsemde sabah olsa
Ben kaç defa denedim canım bende o bile işe yaramadı.Canim eczanelerde satılıyor büyük bir yara bandı gibi ama kullananların yüzde doksanı hep hamile kalmiss
Kotu seyleri dusunmeyelim bence de hamilesinn insAllahhhh
Allah korusun canım iyi düşünelim iyi olsun önce çift çizgiyi sonra keseyi sonra kalp atışlarını ve en sonunda kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
tama ben yapıcam da adamın yapacak hali yokAmaaan gelir bişee olmaz. Yumurtlama zamanıyla mik mik yap yine sen nolcak
Spoşun kalitesi morfolojisi falan bozulursa diye düşündüm bilemedimSeninkine bişey olmuyor diye biliyorum canım spermin kalitesi düşüyor çünkü ben kocamiz urolojiye goturecektim ilaç kullandığı için çıkmaz dediler asilama icin
Sultannnnn,kanatsız melekkk vs sen ne taktir edersen artıkO işe : Mik mik. Sperme : Spoş. Adama : Kozalak
Peki kendimize ne diyoz?
Canim eczanelerde satılıyor büyük bir yara bandı gibi ama kullananların yüzde doksanı hep hamile kalmiss
Benim bildiğim yumurtlama zamanındaki mikmikten sonra yapılacak.ne fark eder bacım al 3-5tane aklına geldikçe yapıştır işteBaksanıza yakı ile ilgili forumun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum. (100 küsür sayfaydı da) Kimi diyor regl den sonra 3 gün yapılacak. Kimi diyor yumurtlama döneminde 2-3 gün yapılacak. Karışımlar kürler hazırlamaktan daha kolay. Ben bu ay deneyeyim diyorum da, regl sonrası geçti artık. Yumurtlama yakın. Yapsam mı ki yumurtlamada ya? Ne şekil yapılcak yalnız?
Test yapmadın mı sen?ne sabırlı insanlar var yarabbim.Yarın son gunnnn bakalım olcammi
Adamları yatağa sok. Onların hep mikmik yapcak hali vardır her daim.tama ben yapıcam da adamın yapacak hali yok
Spoşun kalitesi morfolojisi falan bozulursa diye düşündüm bilemedim
Yok yapmadım belirtimde yok korkuyorum tek cizgidenTest yapmadın mı sen?ne sabırlı insanlar var yarabbim.
canım ılıskıden 13 14 gun gectıyse yapabılırsın ıstersen bı hafta daha bekle bazen ınsan sırf negatıfı gormemek ıcın test yapası gelmıyorCumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
canım bellı olmaz tabıkı belkı gec dollenmede olabılır o nedenle test yınede sılık gosterebılır test negatıf ve buna ragmen regl olmadıysan şüpelenebılırsınEvet hem sabırsızım bi an önce yapasım var hem de negatif korkusu yüzünden yapmıyorum
ilşkinin üzerinden 14 gün geçti
Hayırlısıyla bu geceyi de atlatırsam sanırım dayanamayıp yapıcam yarın
Başucumda pedim ve ağrı kesicim var gece regl olursam diye
Bugünler kritik bakalım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?