Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baksanıza yakı ile ilgili forumun ilk sayfalarıyla son sayfalarını okudum. (100 küsür sayfaydı da) Kimi diyor regl den sonra 3 gün yapılacak. Kimi diyor yumurtlama döneminde 2-3 gün yapılacak. Karışımlar kürler hazırlamaktan daha kolay. Ben bu ay deneyeyim diyorum da, regl sonrası geçti artık. Yumurtlama yakın. Yapsam mı ki yumurtlamada ya? Ne şekil yapılcak yalnız?

İnşallahh herkes hamiştir
4 gün var ama sabah test yapcamm kafama takıldı umarım silikte olsa gösterir kendini dua edin banada
Bir an önce uyuyabilsemde sabah olsa
Insallah pozitifi görürsün canim bizide bilgilendir bekliyoruz haberlerini

Amaaan gelir bişee olmaz. Yumurtlama zamanıyla mik mik yap yine sen nolcak
tama ben yapıcam da adamın yapacak hali yok

Seninkine bişey olmuyor diye biliyorum canım spermin kalitesi düşüyor çünkü ben kocamiz urolojiye goturecektim ilaç kullandığı için çıkmaz dediler asilama icin
Spoşun kalitesi morfolojisi falan bozulursa diye düşündüm bilemedim

O işe : Mik mik. Sperme : Spoş. Adama : Kozalak
Peki kendimize ne diyoz?
Sultannnnn,kanatsız melekkk vs sen ne taktir edersen artık

Canim eczanelerde satılıyor büyük bir yara bandı gibi ama kullananların yüzde doksanı hep hamile kalmiss

Yüzde 90 mııı ???fazla iddialı bir rakam.aşılama bile yüzde doksan tutmazken şu küçük ısı bandının yaptığına bak.şaka bir yana denemek de fayda var ama çok bel bağlamamak lazım .

Benim bildiğim yumurtlama zamanındaki mikmikten sonra yapılacak.ne fark eder bacım al 3-5tane aklına geldikçe yapıştır işte bu yola baş koyduk nasılsa

tama ben yapıcam da adamın yapacak hali yok

Spoşun kalitesi morfolojisi falan bozulursa diye düşündüm bilemedim
Adamları yatağa sok. Onların hep mikmik yapcak hali vardır her daim.

Bat 19 mayis agzimda cok kotu bir tat var kasikda agri var.erken gebelik testi yaptim.sonuc negatif ......zaten 6. Hafta olmadan cok belirti olmaz.biliyorum galiba piskolojik...benide yazin kizlar

Kızlar meryem ana otunu için. Araştırın internetten muhakak yapın hemen hamile kalınıyormuş

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum

Cumartesi regl günümdü hala kırmızı kart yok inş böyle devam eder ya
Ne zamn test yapıym sizce??
Geçen ay gecikmem oldu 5 gün.
Sonra test yaptm ve hayal kırıklığı yaşadım bu kez bilemiyorum
canım ılıskıden 13 14 gun gectıyse yapabılırsın ıstersen bı hafta daha bekle bazen ınsan sırf negatıfı gormemek ıcın test yapası gelmıyor

Evet hem sabırsızım bi an önce yapasım var hem de negatif korkusu yüzünden yapmıyorum
ilşkinin üzerinden 14 gün geçti
Hayırlısıyla bu geceyi de atlatırsam sanırım dayanamayıp yapıcam yarın
Başucumda pedim ve ağrı kesicim var gece regl olursam diye
Bugünler kritik bakalım artk

canım bellı olmaz tabıkı belkı gec dollenmede olabılır o nedenle test yınede sılık gosterebılır test negatıf ve buna ragmen regl olmadıysan şüpelenebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…