• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta HCG hormonu ilk başta kana sonra idrara geçiyor zaten günümüz daha geçmediği için silik ya da hiç çıkmıyor. Bugün okudum HCG hormonu idrara geçmesi döllenmeden 15 sonra geçiyormuş. Bende bu umutla bekliyorum işte
İnşallah canım umutlarımız boşa çıkmasın. Bende bayramda memlekete gidicem. Gitmeden önce mutlu haberi almayı çok istiyorum.

Sen hamilesinnnnn diyorummm.ancak testte çift çizgi çıksa da sonu önemli.kimyasal gebelik olmamalı.

İnsallah oyledir hamileyimdir canım. Allah korusun kimseye yasatmasin 1 kaybım birde kimyasal mı dış gebelik mı olduğunu anlayamadığımız kaybım daha oldu bir tane daha kaldiramam diye düşünüyorum :KK61:

Ne faydası varmış yani onu anlamadım ben? Yumurtamayı mı kolaylaştırıo. Çatlama mı sağlıo ne zaman nasıl niye :KK70:
Spermlerin daha kolay ilerlemesini sağlıyor.mik mikten önce kozalağa bir de sert Türk kahvesi için.spoşların hızına hız kat :KK76::KK76:

İnsallah oyledir hamileyimdir canım. Allah korusun kimseye yasatmasin 1 kaybım birde kimyasal mı dış gebelik mı olduğunu anlayamadığımız kaybım daha oldu bir tane daha kaldiramam diye düşünüyorum :KK61:
Allah korusun canım iyi düşünelim iyi olsun önce çift çizgiyi sonra keseyi sonra kalp atışlarını ve en sonunda kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

İnşallahh herkes hamiştir:anne:
4 gün var ama sabah test yapcamm kafama takıldı umarım silikte olsa gösterir kendini dua edin banada:dua:
Bir an önce uyuyabilsemde sabah olsa :rolleyes:

Yaw tam mik mik zamanı kozalağın hastalanacağı tuttu.adam yatak döşek yatıyor.bunun spoşundan hayır gelir mi ki?

Bu
Hadi canım dualarımız seninle.Rabbim gönlüne göre versin.bekliyoruz merakla.haber ver bize de.

Benim canım.evet benim de ilk hamileliğimde ,hamileliğimi henüz öğrenmeden belim çatlayacak kadar çok ağrımıştı.öğrenince de 2ay kadar bel ağrım devam etti.bel ağrısı erkek çocuk dediler.geröekten de oğlum oldu
İnşallah benim de hamileliktir canimm kız erkek fark etmez ınsallaj öyledir

Aynı durumdaydık canim bizde3 tabe antibiyotik alıyordu günde kalitesi azalormos sorun olmazmış ama biz yapamadık :KK43:
Geçen ay ben hastalandım. 3 ilaç kullanıodum. Yine de mik mik yaptım. Belki de yumurtamın kalitesi düştü de ondan olmadı diye kendimi avutsam mı o zaman :D

Geçen ay ben hastalandım. 3 ilaç kullanıodum. Yine de mik mik yaptım. Belki de yumurtamın kalitesi düştü de ondan olmadı diye kendimi avutsam mı o zaman :KK70:
Seninkine bişey olmuyor diye biliyorum canım spermin kalitesi düşüyor çünkü ben kocamiz urolojiye goturecektim ilaç kullandığı için çıkmaz dediler asilama icin

Back