- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
Yakı olayı nedir? Ne işe yarar?
Yapıştırılan yeri sıcak tutar diye biliyorum ben ama bizim işimize yarar mı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakı olayı nedir? Ne işe yarar?
Kızlar bu arada bata 3 gün kaldı ama kahve rengi iki damla leke geldi
Hadi canım dualarımız seninle.Rabbim gönlüne göre versin.bekliyoruz merakla.haber ver bize de.Aynen canim dogru diyorsun. Tamam ya yapicam artik fikrimi degistirmiyorum yapiyorum, ay dua edin kizlar
Benim canım.evet benim de ilk hamileliğimde ,hamileliğimi henüz öğrenmeden belim çatlayacak kadar çok ağrımıştı.öğrenince de 2ay kadar bel ağrım devam etti.bel ağrısı erkek çocuk dediler.geröekten de oğlum olduKızlar 2.hamileliği olan var mı acaba benim belim çok ağrıyor batma da var midem çok hafif bulanıyor psikolojik mi
Anaaaammm hamilesin heralde galiba sanırsamKızlar bu arada bata 3 gün kaldı ama kahve rengi iki damla leke geldi
Inşallah canim. Ama sabah test yapmıştım negatnegatif çıkmıştı. Şimdide kahverengi lekeyi görünce ümidimi yitirdim.Önceki aylarda olur muydu bu ?
İlkse inşallah yerleşme kanamasıdir
Evet bencede arkadaşın dediği gibi sabah yapalım gitsin ☺☺☺Aynen canim dogru diyorsun. Tamam ya yapicam artik fikrimi degistirmiyorum yapiyorum, ay dua edin kizlar
Umarim psikolojik değildir canimAnaaaammm hamilesin heralde galiba sanırsam
Lekelenmeden kaynaklı öyle düşündüm ben. Test yaptın mı? Bata bir kaç gün kala hafif de olsa ikinci çizgi çıkıyormuş.Umarim psikolojik değildir canim
Kızlaaar benim testte t nin altında beyaz bi çıbık var sankim yoksa ben mi ööle görüyom iff kafayı sıyırdım iice yaa.
Bu
Hadi canım dualarımız seninle.Rabbim gönlüne göre versin.bekliyoruz merakla.haber ver bize de.
Evet bencede arkadaşın dediği gibi sabah yapalım gitsin ☺☺☺
Tamam kizlar yarin sabahdan yapiyorum insAllah da guzel haber veriyorum yani S sirinhatun46 birbirimize guzel haber veririz insAllah
Sabah yapmıştım varla yok arasıydi. Fakat objektif olmak gerekirse yoka daha yakindiLekelenmeden kaynaklı öyle düşündüm ben. Test yaptın mı? Bata bir kaç gün kala hafif de olsa ikinci çizgi çıkıyormuş.
Isı bandı yapıştır belime kaşıklarına demek istiyor canımYakı olayı nedir? Ne işe yarar?
Ya ben kötüm ya da bu test kalbim kadar temiz
Ilk defa oluyor
Inşallah canim. Ama sabah test yapmıştım negatnegatif çıkmıştı. Şimdide kahverengi lekeyi görünce ümidimi yitirdim.
Valla yerleşme kanaması olabilir sen sabah ilk idrarla testi yap canımIlk defa oluyor
Inşallah canim. Ama sabah test yapmıştım negatnegatif çıkmıştı. Şimdide kahverengi lekeyi görünce ümidimi yitirdim.
Sen hamilesinnnnn diyorummm.ancak testte çift çizgi çıksa da sonu önemli.kimyasal gebelik olmamalı.Beta HCG hormonu ilk başta kana sonra idrara geçiyor zaten günümüz daha geçmediği için silik ya da hiç çıkmıyor. Bugün okudum HCG hormonu idrara geçmesi döllenmeden 15 sonra geçiyormuş. Bende bu umutla bekliyorum işte