• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim.kuzenimin çocuğu olmuyordu bir koca Kariya gittiler bir yağ vermiş kullandı ama kız 15 gün sürekli iliskiye girdi kaldı hamile ben 3 defa zor yapıyorum :(

Benim döngüm cok kısa 24 25 günde bir oluyorum ve yumurtlama hemen 10 11. Günler gibi oluyor diye 12. 13. Günden sonra umursamıyorum 4 günde bir filan oluyor acaba yanlıs mı
Canim benimde döngümde ayni. Bende ayni yumurtlama doneminden sonra cok umursamiyorum. Bence bir yerlerde yanlis yapiyoruz, hala hamile olmadigimiza gore

Napalim o zaman ben de bilemedim. Yapmayalim ya moralimizi bozmayalim gunude yapalim. :bicak:
Yap gitsin ne olacak.silik çizgi çıkarsa düğün bayram.çılmazsa erken yaptım bikaç gün sonra tekrarlayayım diyeceksin.ben hiç sabredemem

Kızlar 2.hamileliği olan var mı acaba benim belim çok ağrıyor batma da var midem çok hafif bulanıyor psikolojik mi

Kızlar 2.hamileliği olan var mı acaba benim belim çok ağrıyor batma da var midem çok hafif bulanıyor psikolojik mi

Ben canım yani malesef bebegim melek oldu ama daha önce bı hamilelik yaşadım onda da belim çok agrimisti birde sigara içerken midem bulanıyordu başka bişey hatırlamıyorum 1 yıl oldu keşke hatirlasam

Back