- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla arkadaşım bende zor yapıyorum ya yapamam o kadar heraldeKızlar benim.kuzenimin çocuğu olmuyordu bir koca Kariya gittiler bir yağ vermiş kullandı ama kız 15 gün sürekli iliskiye girdi kaldı hamile ben 3 defa zor yapıyorum
Off 15 gün üstüste mi! Çok fena!Kızlar benim.kuzenimin çocuğu olmuyordu bir koca Kariya gittiler bir yağ vermiş kullandı ama kız 15 gün sürekli iliskiye girdi kaldı hamile ben 3 defa zor yapıyorum
Biz bırakmıyoruz :) Yumurtlama döneminde daha sık yani ovulasyon testine bakarak 3 gün üstüste. Ama normalde 2-3 günde bir ilişkimiz oluyor.Kızlar genelde adete kac gün varken ilişkiyi bırakıyosunuz?
Ne yağı vermiş acabaKızlar benim.kuzenimin çocuğu olmuyordu bir koca Kariya gittiler bir yağ vermiş kullandı ama kız 15 gün sürekli iliskiye girdi kaldı hamile ben 3 defa zor yapıyorum
Ben görüyorum çok ince bur çizgi var. Inşaallah hamilesindir
Canim benimde döngümde ayni. Bende ayni yumurtlama doneminden sonra cok umursamiyorum. Bence bir yerlerde yanlis yapiyoruz, hala hamile olmadigimiza goreBenim döngüm cok kısa 24 25 günde bir oluyorum ve yumurtlama hemen 10 11. Günler gibi oluyor diye 12. 13. Günden sonra umursamıyorum 4 günde bir filan oluyor acaba yanlıs mı
19 Mayıs canım
Senin çizgi daha fazla belli canım bende gördüm ☺Benimki de öyle canım kamerada görünmüyor ama çok silik bir çizgi vardı sabah salı günü tekrar yapacağım inşallah hamileyizdir
Benimkide 19 mayıs canım bende sabah yapmayı düşünüyorummmCanim benim de 19 mayis ama ben gecince yapicam dedim. Su anda 5 gunumuz var acaba yarin sabah ben de mi yapsam ya heveslendim vala
Benimkide 19 mayıs canım bende sabah yapmayı düşünüyorummm
Vallahi canım sanırım hayvansal bir yağlar ilaç hazırlamıştı.size tavsiyem ama yaki atın özelikle yaki atinnNe yağı vermiş acaba
Yap gitsin ne olacak.silik çizgi çıkarsa düğün bayram.çılmazsa erken yaptım bikaç gün sonra tekrarlayayım diyeceksin.ben hiç sabredememNapalim o zaman ben de bilemedim. Yapmayalim ya moralimizi bozmayalim gunude yapalim.
Yap gitsin ne olacak.silik çizgi çıkarsa düğün bayram.çılmazsa erken yaptım bikaç gün sonra tekrarlayayım diyeceksin.ben hiç sabredemem
Yaki ne demek canımVallahi canım sanırım hayvansal bir yağlar ilaç hazırlamıştı.size tavsiyem ama yaki atın özelikle yaki atinn
Canim benim de 19 mayis ama ben gecince yapicam dedim. Su anda 5 gunumuz var acaba yarin sabah ben de mi yapsam ya heveslendim vala
Yakı olayı nedir? Ne işe yarar?Yaki ne demek canım
Kızlar 2.hamileliği olan var mı acaba benim belim çok ağrıyor batma da var midem çok hafif bulanıyor psikolojik mi