Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bata 3 gün kaldı ama kahve rengi iki damla leke geldi

Bu
Aynen canim dogru diyorsun. Tamam ya yapicam artik fikrimi degistirmiyorum yapiyorum, ay dua edin kizlar
Hadi canım dualarımız seninle.Rabbim gönlüne göre versin.bekliyoruz merakla.haber ver bize de.
Kızlar 2.hamileliği olan var mı acaba benim belim çok ağrıyor batma da var midem çok hafif bulanıyor psikolojik mi
Benim canım.evet benim de ilk hamileliğimde ,hamileliğimi henüz öğrenmeden belim çatlayacak kadar çok ağrımıştı.öğrenince de 2ay kadar bel ağrım devam etti.bel ağrısı erkek çocuk dediler.geröekten de oğlum oldu

Lekelenmeden kaynaklı öyle düşündüm ben. Test yaptın mı? Bata bir kaç gün kala hafif de olsa ikinci çizgi çıkıyormuş.
Sabah yapmıştım varla yok arasıydi. Fakat objektif olmak gerekirse yoka daha yakindi

Ilk defa oluyor

Inşallah canim. Ama sabah test yapmıştım negatnegatif çıkmıştı. Şimdide kahverengi lekeyi görünce ümidimi yitirdim.

Beta HCG hormonu ilk başta kana sonra idrara geçiyor zaten günümüz daha geçmediği için silik ya da hiç çıkmıyor. Bugün okudum HCG hormonu idrara geçmesi döllenmeden 15 sonra geçiyormuş. Bende bu umutla bekliyorum işte

Ilk defa oluyor

Inşallah canim. Ama sabah test yapmıştım negatnegatif çıkmıştı. Şimdide kahverengi lekeyi görünce ümidimi yitirdim.
Valla yerleşme kanaması olabilir sen sabah ilk idrarla testi yap canım

Sen hamilesinnnnn diyorummm.ancak testte çift çizgi çıksa da sonu önemli.kimyasal gebelik olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…