- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
Bat ne zamandı canımm
Superrrr. Hadi bakalim canim eger zaten silik de ciktiysa hamilelik oluyor diye biliyorum. Insallah ruyan gercek olur. Kac gun var adete
canmya adet belirtilerin basladimi senin19 Mayıs canım
Doğru ya bat tarihlerimiz aynıydı bendemi yapsam19 Mayıs canım
canmya adet belirtilerin basladimi senin
ezgish ???
Fato38fato --7 mayıs
ebru_can_ebru-- 11 mayıs
Shencys --12 mayıs
srplmtmtk --14 mayıs
gkymc --14 mayıs
Sweet03-- 15 mayıs
Suskun Ceylan-- 15 mayıs
Nrglctn-- 17 mayıs
KHENA --17 mayıs
Egiersin --18 mayıs
Huysuzd --18 mayıs
sirinhatun46 --19 mayıs
leylek67-- 19 mayıs
1Minikhatun --19 mayıs
Papatyalardunyasi --21 mayıs
fatima38 --21 mayıs
Nur_hasret --22 mayıs
leylaorhan --22 mayıs
_citygirl_-- 23 mayıs
Khaleesi21 --26 mayıs
sweetdreams1985-- 28 mayıs
fatma_sibel --28 mayıs
innocent33-- 30 mayıs
fato38-- 30 mayıs
Pudra16-- 2 haziran
Ronaan --3 haziran
herbisi --3 haziran
PeriLous-- 4 haziran
Minnakbebis --4 haziran
eminem39--
arkadaşlar eklemek isteyenler batlarını yazsın yanlış olanlar varsa düzeltelim bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah[/
27 mayıs adet tarihim inş uğurlu gelir bu konu hepimiz için
Son hafta da kasiklarimda basınç vardı şimdi 3 gündür felan adet olacakmış gibi bir yarım saat ağrı geliyor geri gidiyor belim çok ağrıyor özellikle ayakta bı 15 dkka dursam kirilcak sanıyorum. Birde sağ yumurtalığım dıştan bakınca sola göre biraz dolgun duruyor
İnşallah hamileyimdir yoksa... Umarım kafayı yememisimdir
Doğru ya bat tarihlerimiz aynıydı bendemi yapsam
Hamilesin canım silik olması önemli değil.hayırlı olsunİnşallah canım ya 5 gün var sali tekrar yapacağım
Ayy aklıma bir kuşku düştü şimdi salıya kadar bekleyebilirmiyimmmŞüphen varsa yap bence istersen bekle salı günü beraber yapalım
bnmde bugun adet sancisi gibi yogun agrim oldu karin agrisi ayaklarimin alti yaniyordu bacaklarim agriyordu cocuk uzuldum sabah ahaSon hafta da kasiklarimda basınç vardı şimdi 3 gündür felan adet olacakmış gibi bir yarım saat ağrı geliyor geri gidiyor belim çok ağrıyor özellikle ayakta bı 15 dkka dursam kirilcak sanıyorum. Birde sağ yumurtalığım dıştan bakınca sola göre biraz dolgun duruyor
İnşallah hamileyim diye yoksa... Umarım kafayı yememisimdir
bnmde bugun adet sancisi gibi yogun agrim oldu karin agrisi ayaklarimin alti yaniyordu bacaklarim agriyordu cocuk uzuldum sabah ahadedim erken geliyor ..agrilarim gecti simdilik ama ayagimin alti ve sol bacagim agriyor su anda.. insallhta hamile kaliriz pek umudum yok ama allhm insallah bu ay kismet ederse neden olmasin
Hamilesin canım silik olması önemli değil.hayırlı olsun
Benim döngüm cok kısa 24 25 günde bir oluyorum ve yumurtlama hemen 10 11. Günler gibi oluyor diye 12. 13. Günden sonra umursamıyorum 4 günde bir filan oluyor acaba yanlıs mıBen bir hafta kala önemsemezdim
İlişki sıklıgı.. yani günasırı veya hergün yapmıyoruz 12. 13. Günden sonra yumurtlama gecmistir diye.. ovu testi kullandıgım dönemde hep 10. 11. Günler oluyordu yumurtlama ben de sonrasını acıkcası umursamıyorum4 günde bir derken
Yumurtlaman ne zamansa ondan önceki 4 gün boyu gün aşırı yap derim ben. Yumurtlama geçtikten sonrada 4-5 gün gün aşırı yap bırak bence:)İlişki sıklıgı.. yani günasırı veya hergün yapmıyoruz 12. 13. Günden sonra yumurtlama gecmistir diye.. ovu testi kullandıgım dönemde hep 10. 11. Günler oluyordu yumurtlama ben de sonrasını acıkcası umursamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?