Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canmya adet belirtilerin basladimi senin

Son hafta da kasiklarimda basınç vardı şimdi 3 gündür felan adet olacakmış gibi bir yarım saat ağrı geliyor geri gidiyor belim çok ağrıyor özellikle ayakta bı 15 dkka dursam kirilcak sanıyorum. Birde sağ yumurtalığım dıştan bakınca sola göre biraz dolgun duruyor
İnşallah hamileyim diye yoksa... Umarım kafayı yememisimdir

bnmde bugun adet sancisi gibi yogun agrim oldu karin agrisi ayaklarimin alti yaniyordu bacaklarim agriyordu cocuk uzuldum sabah aha dedim erken geliyor ..agrilarim gecti simdilik ama ayagimin alti ve sol bacagim agriyor su anda.. insallhta hamile kaliriz pek umudum yok ama allhm insallah bu ay kismet ederse neden olmasin

Amin inşallah

Kızlar genelde adete kac gün varken ilişkiyi bırakıyosunuz?

4 günde bir derken
İlişki sıklıgı.. yani günasırı veya hergün yapmıyoruz 12. 13. Günden sonra yumurtlama gecmistir diye.. ovu testi kullandıgım dönemde hep 10. 11. Günler oluyordu yumurtlama ben de sonrasını acıkcası umursamıyorum

Yumurtlaman ne zamansa ondan önceki 4 gün boyu gün aşırı yap derim ben. Yumurtlama geçtikten sonrada 4-5 gün gün aşırı yap bırak bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…