• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya desene bu ay da gecti.. ama yunurtlama dönemi 4 gün üst üste yapınca hic istek kalmadı bende yani tahmini yumurtlamadan sonra hic yapmadık bu ay
Geçen ay benim de öyle oldu. Görev gibi yapmaktan bunaldım. Bi daha da yapmadım. Çok sıkıcı yaa. Yaşasın kaza kurşunları. Yaşasın hamile olduğuna şaşıranlar. Yaşasın hiç düşünmediğim anda oluverdi diyenler...

Vallahi ilk ayda hamilelik olur mu olmaz mı bilemem ama sanırım bende kendimi çok kasıyorum. Yok gün gün aşırı olsun, yok şöyle yok böyle diye.. Biraz akışına bıraksak su akar yolunu bulur diyebilsek.. ahh nerde..

Aynen yumurtlama tarihime az kaldı tamda yurt dışındayız iş için yorgunluk bi yandan tarihi kaçırmıyım diye öaba bi yandan kısmet artık iş sayesinde düşünmüyorum koyverdim valla
Koyverdim valla diyenlerin hepsi çatt diye hamile kalıyor. Bence sıra sendee :D

Aynen yumurtlama tarihime az kaldı tamda yurt dışındayız iş için yorgunluk bi yandan tarihi kaçırmıyım diye öaba bi yandan kısmet artık iş sayesinde düşünmüyorum koyverdim valla
Yaa ben cok istiyorum her adet doneminde psikolojim berbar ama bu defa ovulasyon testi aldim ins

Valla bebek istiyorum da isteksizim. Canım ne zaman isterse o zaman yapacağım. Görev gibi olmamali aynen.

Valla kızlar işte ben de onu görev gibi yapmaktan sıkıldigim için asilama yapacam resmen sogudum:(

Benim de sirtim çok ağrıyor ondan uyandimm sol kasigimda da batma sanki içi Üşüyor gibi umutlanmak istemiyorum :(allahım yardım tez zamanda bu bekleyisimizi hayirla sonuclandir

kzlar esim dun test getirdi dun aksamda adet sancisi geldigi icin yapmadim galiba erken regl olacagim:cry: bu ay umudumu kestim:KK43:

Back