- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 37
Kasa kendini canım zaten içinde askerler bekliyor çatlama olunca ınsallah bulusurBu akşam bi de yarın akşam :) Görev gibi mübarek. Ne hallerdeyiz ya!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasa kendini canım zaten içinde askerler bekliyor çatlama olunca ınsallah bulusurBu akşam bi de yarın akşam :) Görev gibi mübarek. Ne hallerdeyiz ya!
Geçen ay benim de öyle oldu. Görev gibi yapmaktan bunaldım. Bi daha da yapmadım. Çok sıkıcı yaa. Yaşasın kaza kurşunları. Yaşasın hamile olduğuna şaşıranlar. Yaşasın hiç düşünmediğim anda oluverdi diyenler...Hadi ya desene bu ay da gecti.. ama yunurtlama dönemi 4 gün üst üste yapınca hic istek kalmadı bende yani tahmini yumurtlamadan sonra hic yapmadık bu ay
Sorma canım aynen görev gibiBu akşam bi de yarın akşam :) Görev gibi mübarek. Ne hallerdeyiz ya!
Aynen yumurtlama tarihime az kaldı tamda yurt dışındayız iş için yorgunluk bi yandan tarihi kaçırmıyım diye öaba bi yandan kısmet artık iş sayesinde düşünmüyorum koyverdim valla
Koyverdim valla diyenlerin hepsi çatt diye hamile kalıyor. Bence sıra sendeeAynen yumurtlama tarihime az kaldı tamda yurt dışındayız iş için yorgunluk bi yandan tarihi kaçırmıyım diye öaba bi yandan kısmet artık iş sayesinde düşünmüyorum koyverdim valla
Yaa ben cok istiyorum her adet doneminde psikolojim berbar ama bu defa ovulasyon testi aldim insAynen yumurtlama tarihime az kaldı tamda yurt dışındayız iş için yorgunluk bi yandan tarihi kaçırmıyım diye öaba bi yandan kısmet artık iş sayesinde düşünmüyorum koyverdim valla
1,5 seneyi geçiyor artık. Spermlerimiz sıkıntılı birazNeden? Ne kadar zamandır bekliyordun? Sebepsiz infertilite mi?
Ay hadi inşallahKoyverdim valla diyenlerin hepsi çatt diye hamile kalıyor. Bence sıra sendee
Benim de son 3 hiç test yaptın mıBat a son 3
Yaptım bugün iğnenin etkisi geçmiş tertemiz bir test çıktıBenim de son 3 hiç test yaptın mı
Henüz batar var. Kimisine erkenden çıkıyor ondan sordum. Ümit varYaptım bugün iğnenin etkisi geçmiş tertemiz bir test çıktı
Senin de Anneler Günün kutlu olsun canımBir sonraki anneler gününde bebişlerimizle olmamız dileğiyle! Anne adayları! Günümüz kutlu olsun!