- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
Üzülme canım, Rabbim hayırlısını versin, regl sancılarına benziyor deniliyor hamilelik belirtisi, belki seninki de onlardandır?kzlar esim dun test getirdi dun aksamda adet sancisi geldigi icin yapmadim galiba erken regl olacagimbu ay umudumu kestim
Kızlar ince gri gibi bi çizgi görüyorum sanki. Sizde görüyor musunuz
bu ay zaten iki kere iliski oldu oyuzdende umudum yok etrafimdaki hamileleri gordugum zamn uzuluyorum kendimi tutmyrum rabbim bizlere tez vakitte gebeligi nasip etsin insallahÜzülme canım, Rabbim hayırlısını versin, regl sancılarına benziyor deniliyor hamilelik belirtisi, belki seninki de onlardandır?
Canım ben göremedim ama inş vardır.sabah bende test yaptım negatif 3 gün kaldı adetimeKızlar ince gri gibi bi çizgi görüyorum sanki. Sizde görüyor musunuz
Ya aslında kamerada bende görmekte zorlandım ama normalde gözüküyor. Fakat çok silik. Yada ben öyle olmasını istiyorum. Benim de bata son 3 günCanım ben göremedim ama inş vardır.sabah bende test yaptım negatif 3 gün kaldı adetime
canm ben grdum tam t nin altinda degil tnin azcik kenarinda grimsi cizgi var insallh hamilesindr..
Evet bende orayı gördüm. Inşallah öyleydir canımcanm ben grdum tam t nin altinda degil tnin azcik kenarinda grimsi cizgi var insallh hamilesindr..
15 aydır canım. Ve ameliyat geçirdim 5 ay önce. Kapalı tüplerim açıldı. Bu ayda rahim filmi çektirmiştim ondan biraz ümitliyim galibainsallh cnm ne kadar suredir bekliyorsunuz..
insallh diledigin gibi olur bnde 2 bucuk yillik evliyim rabbim bizlere tez vakitte nasip etsin insallh15 aydır canım. Ve ameliyat geçirdim 5 ay önce. Kapalı tüplerim açıldı. Bu ayda rahim filmi çektirmiştim ondan biraz ümitliyim galiba
Inşallah canım benim amininsallh diledigin gibi olur bnde 2 bucuk yillik evliyim rabbim bizlere tez vakitte nasip etsin insallh
Amin canım inşallahinsallh diledigin gibi olur bnde 2 bucuk yillik evliyim rabbim bizlere tez vakitte nasip etsin insallh
Geleceğin anneleri gününüz kutlu olsun rabbim tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah burdaki herkeseSabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve pozitif gördüm onun etkisiyle kalktım test yaptım ilk başlarda tek çizgi biraz sonra çok çok soluk bi çizgi çıktı gölge gibi yani. 2 gün sonra tekrar yapcam
Valla bende göremedim canım
Bat ne zamandı canımmGeleceğin anneleri gününüz kutlu olsun rabbim tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah burdaki herkeseSabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve pozitif gördüm onun etkisiyle kalktım test yaptım ilk başlarda tek çizgi biraz sonra çok çok soluk bi çizgi çıktı gölge gibi yani. 2 gün sonra tekrar yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?