• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kzlar esim dun test getirdi dun aksamda adet sancisi geldigi icin yapmadim galiba erken regl olacagim:cry: bu ay umudumu kestim:KK43:
Üzülme canım, Rabbim hayırlısını versin, regl sancılarına benziyor deniliyor hamilelik belirtisi, belki seninki de onlardandır?

IMG-20170514-WA0004.jpg

Üzülme canım, Rabbim hayırlısını versin, regl sancılarına benziyor deniliyor hamilelik belirtisi, belki seninki de onlardandır?
bu ay zaten iki kere iliski oldu oyuzdende umudum yok etrafimdaki hamileleri gordugum zamn uzuluyorum kendimi tutmyrum rabbim bizlere tez vakitte gebeligi nasip etsin insallah

Canım ben göremedim ama inş vardır.sabah bende test yaptım negatif 3 gün kaldı adetime
Ya aslında kamerada bende görmekte zorlandım ama normalde gözüküyor. Fakat çok silik. Yada ben öyle olmasını istiyorum. Benim de bata son 3 gün

15 aydır canım. Ve ameliyat geçirdim 5 ay önce. Kapalı tüplerim açıldı. Bu ayda rahim filmi çektirmiştim ondan biraz ümitliyim galiba
insallh diledigin gibi olur bnde 2 bucuk yillik evliyim rabbim bizlere tez vakitte nasip etsin insallh

Kızlar günaydın:)) hepinizin anneler gününü kutluyorum insallah bizde anne oluruz tez zamanda nasıl gidiyor belirtiler?? Bende hiç belirti kalmadı 9 günüm var daha zaten dün de düğüne gidip bi güzel oynadım

Geleceğin anneleri gününüz kutlu olsun rabbim tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah burdaki herkese:dua: Sabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve pozitif gördüm onun etkisiyle kalktım test yaptım ilk başlarda tek çizgi biraz sonra çok çok soluk bi çizgi çıktı gölge gibi yani. 2 gün sonra tekrar yapcam

Geleceğin anneleri gününüz kutlu olsun rabbim tez zamanda hamile olmayı nasip etsin inşallah burdaki herkese:dua: Sabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve pozitif gördüm onun etkisiyle kalktım test yaptım ilk başlarda tek çizgi biraz sonra çok çok soluk bi çizgi çıktı gölge gibi yani. 2 gün sonra tekrar yapcam

Superrrr. Hadi bakalim canim eger zaten silik de ciktiysa hamilelik oluyor diye biliyorum. Insallah ruyan gercek olur. Kac gun var adete

Bat ne zamandı canımm

ezgish ezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
S srplmtmtk --- 14 mayıs
@gkymc--- 8 haziran
Sweet03 Sweet03 --- 15 mayıs
Suskun Ceylan Suskun Ceylan ---15 mayıs
182023 182023 ---17 mayıs
KHENA KHENA --- 17 mayıs
E Egiersin ---18 mayıs
Huysuzd Huysuzd --- 18 mayıs
S sirinhatun46 --- 19 mayıs