İnşallah çıkar. Bende zor dayanıyorum. İkide bir tuvalete koşuyorum kırmızılar geldi mi diyecok erken ama sabirsizligimdan dolayi ypyrum esimden iki tane test istedim diger bitanesinide baska gun yapacagim
Özel muayenehaneden aldım istanbulHayirlisi olsun. Hangi ildesin hangi hastaneden aldın
Yumurta çatlatma tedavisine mi başlayacaksınÖzel muayenehaneden aldım istanbul
Bilmiyorum ki öyle bir sorunum mu var diye bakıcazYumurta çatlatma tedavisine mi başlayacaksın
Hmm belki de rahim filmi isteyecektir. Bi sorun var mı görmek için. Hakkında en hayırlısı olsun.Bilmiyorum ki öyle bir sorunum mu var diye bakıcaz
Bence yarın sabah yap. Hem dün gece yapmişsın hemde sabah saatlerinde spermler daha hareketli olurmuş.Kızlar saat 4 gibi ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı dün gece ilişki olmuştu bu akşam sizce yine olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun bilemedim ne zamana çatlar bu yumurta
Genelde forumlara yazdım herkes yarın sabah dedi bende öyle yapayım inş :) olacaksa her türlü olur Rabbim nasip eder umarımBence yarın sabah yap. Hem dün gece yapmişsın hemde sabah saatlerinde spermler daha hareketli olurmuş.
Aynen öyle nasipte varsa zaten her türlü olur ama sabah yapmak daha mantıklı :)Genelde forumlara yazdım herkes yarın sabah dedi bende öyle yapayım inş :) olacaksa her türlü olur Rabbim nasip eder umarım
Yumurtlama günleri üst üste yapınca bidaha yapmak gelmedi icimden oyüzden diyorum acaba gecti mi bu ay da düzenli yapmadogımdacanım 15.gunuyse catlamıstır tutmus yada tutmamısta olabılır bu süreyi degerlendırmıssın artık adetın gecıkırse bı ıhtımal olur insallah bekle...
Hadi ya desene bu ay da gecti.. ama yunurtlama dönemi 4 gün üst üste yapınca hic istek kalmadı bende yani tahmini yumurtlamadan sonra hic yapmadık bu ayGün aşırı demişti doktorum ve hiç bırakmayın dedi ara vermeyin canım
Benim de 10 gün var üzülmek için yapmayacam taa ki adet tarihim geçene kadar zaten göğüslerim hassaslasti kesin adet olacammCikmaz canim benimde 10 gün var çıksa bende yapcamda
Bilmiyorum daha önce devlette alttan ultrason ile bakmıştı sadece bi sıkıntı yok demişti ama tabi ultrasonda herşey belli olmuyor rahim filmi nasıl birşeyHmm belki de rahim filmi isteyecektir. Bi sorun var mı görmek için. Hakkında en hayırlısı olsun.
Neden? Ne kadar zamandır bekliyordun? Sebepsiz infertilite mi?Ben adet oldum malesef kızlar. Yarın tüp bebek için randevu aldım.
Bu akşam bi de yarın akşam :) Görev gibi mübarek. Ne hallerdeyiz ya!Kızlar saat 4 gibi ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı dün gece ilişki olmuştu bu akşam sizce yine olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun bilemedim ne zamana çatlar bu yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?