Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok erken ama sabirsizligimdan dolayi ypyrum esimden iki tane test istedim diger bitanesinide baska gun yapacagim
İnşallah çıkar. Bende zor dayanıyorum. İkide bir tuvalete koşuyorum kırmızılar geldi mi diye

ezgish --- 5 haziran

ebru_can_ebru ---11 mayıs

She- --- 8 haziran

S srplmtmtk --- 14 mayıs

p a t u l i --- 8 haziran

Sweet03 --- 15 mayıs

Suskun Ceylan ---15 mayıs

182023 ---17 mayıs

KHENA --- 17 mayıs

E Egiersin ---18 mayıs

Huysuzd --- 18 mayıs

S sirinhatun46 --- 19 mayıs

@leylek67--- 19 mayıs

1Minikhatun ---19 mayıs

Papatyalardunyasi --- 21 mayıs

fatima38 ---21 mayıs

Nur_hasret --- 22 mayıs

L leylaorhan ---22 mayıs

_citygirl_ --- 23 mayıs

Khaleesi21 ---26 mayıs

sweetdreams1985 --- 28 mayıs

fatma_sibel --- 28 mayıs

innocent33 ---30 mayıs

F fato38 ---30 mayıs

P Pudra16 ---2 haziran

@Ronaan ---3 haziran

herbisi ---3 haziran

PeriLous --- 4 haziran

Minnakbebis ---4 haziran

E eminem39 ---

pinar_kerem ---18 mayıs

6 65zeynep06 ---23 mayıs

nannen1 ---5 haziran

Kızlar saat 4 gibi ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı dün gece ilişki olmuştu bu akşam sizce yine olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun bilemedim ne zamana çatlar bu yumurta

Eklentiler

• DSC_4293.JPG
    68,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar saat 4 gibi ovulasyon testi yaptım ve böyle çıktı dün gece ilişki olmuştu bu akşam sizce yine olsun mu yoksa yarın sabah mı olsun bilemedim ne zamana çatlar bu yumurta
Bence yarın sabah yap. Hem dün gece yapmişsın hemde sabah saatlerinde spermler daha hareketli olurmuş.

canım 15.gunuyse catlamıstır tutmus yada tutmamısta olabılır bu süreyi degerlendırmıssın artık adetın gecıkırse bı ıhtımal olur insallah bekle...
Yumurtlama günleri üst üste yapınca bidaha yapmak gelmedi icimden oyüzden diyorum acaba gecti mi bu ay da düzenli yapmadogımda

Hmm belki de rahim filmi isteyecektir. Bi sorun var mı görmek için. Hakkında en hayırlısı olsun.
Bilmiyorum daha önce devlette alttan ultrason ile bakmıştı sadece bi sıkıntı yok demişti ama tabi ultrasonda herşey belli olmuyor rahim filmi nasıl birşey

Kolay bir şey. Korkulacak bir şeyi yok. Benim tahliller temiz çıkınca rahim filmi istemişti. Belki sende farklı olur

Bu akşam bi de yarın akşam :) Görev gibi mübarek. Ne hallerdeyiz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…