Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bata son 6 gun bugun esimden test istedim getirince yapacam pek umudum yok ama bakalim bu ay iki kere iliski oldu allh buyuktur allhm bizlere tez vakitte evlat nasip eder insallahh

bata son 6 gun bugun esimden test istedim getirince yapacam pek umudum yok ama bakalim bu ay iki kere iliski oldu allh buyuktur allhm bizlere tez vakitte evlat nasip eder insallahh
canım daha 6 günün varmış eğer varsa çok çok silik çıkabilir ama çıkmazsa üzülme çünkü olupta çıkmamışta olabilir :)

ezgish --- 5 haziran

ebru_can_ebru ---11 mayıs canım haber varmı???

She- --- 12 mayıs canım haber varmı???

S srplmtmtk --- 14 mayıs

p a t u l i --- 14 mayıs

Sweet03 --- 15 mayıs

Suskun Ceylan ---15 mayıs

182023 ---17 mayıs

KHENA --- 17 mayıs

E Egiersin ---18 mayıs

Huysuzd --- 18 mayıs

S sirinhatun46 --- 19 mayıs

perissh --- 19 mayıs

1Minikhatun ---19 mayıs

Papatyalardunyasi --- 21 mayıs

fatima38 ---21 mayıs

Nur_hasret --- 22 mayıs

L leylaorhan ---22 mayıs

_citygirl_ --- 23 mayıs

Khaleesi21 ---26 mayıs

sweetdreams1985 --- 28 mayıs

fatma_sibel --- 28 mayıs

innocent33 ---30 mayıs

F fato38 ---30 mayıs

P Pudra16 ---2 haziran

@Ronaan ---3 haziran

herbisi ---3 haziran

PeriLous --- 4 haziran

Minnakbebis ---4 haziran

E eminem39 ---

pinar_kerem ---18 mayıs

6 65zeynep06 ---23 mayıs

nannen1 ---5 haziran

Ben yazdım canm adet oldum beni geçin artık:)

canım daha 6 günün varmış eğer varsa çok çok silik çıkabilir ama çıkmazsa üzülme çünkü olupta çıkmamışta olabilir :)
zaten bu ay fazla umudum yok ama bi mucize olur blki insallah
ikimizinki ayni gun kalmis insallh hamileyizdr mutlu haberi veririz bn bugun test yapacagim esimi bekliyorum siz test yaptinizmi hic..

zaten bu ay fazla umudum yok ama

ikimizinki ayni gun kalmis insallh hamileyizdr mutlu haberi veririz bn bugun test yapacagim esimi bekliyorum siz test yaptinizmi hic..
Yok canım yapmadım hiç test idrar testi yapsamda çıkmaz şu an ama pazartesi kan vermeyi düşünüyorum

zaten bu ay fazla umudum yok ama bi mucize olur blki insallah

Henüz çok erken değil mi test için

Az önce regl oldum özelden randevumu da aldım artık bakalım ne olucak 25 mayısta randevum
Yeni bat 8 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…