- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok erken bence canım çıkmaz çıkan sonucunda doğruluğu olmazArkadaslar bat ima 8-9 gun var test yapsam cikarmi Dayanamicam
Hayırlısı olsun canım yaBen adet oldum malesef kızlar. Yarın tüp bebek için randevu aldım.
Cikmaz canim benimde 10 gün var çıksa bende yapcamdaArkadaslar bat ima 8-9 gun var test yapsam cikarmi Dayanamicam
hayirlisi olsun insallh tez vakitte hamile kalip evladini kucagina alirsin insallhBen adet oldum malesef kızlar. Yarın tüp bebek için randevu aldım.
canım daha 6 günün varmış eğer varsa çok çok silik çıkabilir ama çıkmazsa üzülme çünkü olupta çıkmamışta olabilir :)bata son 6 gun bugun esimden test istedim getirince yapacam pek umudum yok ama bakalim bu ay iki kere iliski oldu allh buyuktur allhm bizlere tez vakitte evlat nasip eder insallahh
ezgish --- 5 haziran
ebru_can_ebru ---11 mayıs canım haber varmı???
She- --- 12 mayıs canım haber varmı???
S srplmtmtk --- 14 mayıs
p a t u l i --- 14 mayıs
Sweet03 --- 15 mayıs
Suskun Ceylan ---15 mayıs
182023 ---17 mayıs
KHENA --- 17 mayıs
E Egiersin ---18 mayıs
Huysuzd --- 18 mayıs
S sirinhatun46 --- 19 mayıs
perissh --- 19 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
Papatyalardunyasi --- 21 mayıs
fatima38 ---21 mayıs
Nur_hasret --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs
sweetdreams1985 --- 28 mayıs
fatma_sibel --- 28 mayıs
innocent33 ---30 mayıs
F fato38 ---30 mayıs
P Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
herbisi ---3 haziran
PeriLous --- 4 haziran
Minnakbebis ---4 haziran
E eminem39 ---
pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
nannen1 ---5 haziran
yeni bat tarihini yazalım tatlımBen yazdım canm adet oldum beni geçin artık:)
Yenisi 8 haziran : (yeni bat tarihini yazalım tatlım
zaten bu ay fazla umudum yok ama bi mucize olur blki insallahcanım daha 6 günün varmış eğer varsa çok çok silik çıkabilir ama çıkmazsa üzülme çünkü olupta çıkmamışta olabilir :)
ikimizinki ayni gun kalmis insallh hamileyizdr mutlu haberi veririz bn bugun test yapacagim esimi bekliyorum siz test yaptinizmi hic..Son 6 gün
Bugün çok halsiz ve yorgunum ateşim var
Belim midem ağrıyo ara sıra. Sağ kasığımda batma oluyo ama çok fazla halsizlik var
Eltim şöyle bi halime tipime bakıp sen kesin hamilesin diyor
İki çocuk annesi olarak inşallah doğru tahminde bulunmuştur
Ay valla ınsan bosa kurek cekmıs gibi hissediyobu arada ben dün yaptım dayanamayıp bat a 2 gün varken. negatifzaten var gibide hissetmiyorum ama merak işte, olmadı önümüzdeki ay birde ovilasyon testi mi denesek acaba cnm ya ,
Yok canım yapmadım hiç test idrar testi yapsamda çıkmaz şu an ama pazartesi kan vermeyi düşünüyorumzaten bu ay fazla umudum yok ama
ikimizinki ayni gun kalmis insallh hamileyizdr mutlu haberi veririz bn bugun test yapacagim esimi bekliyorum siz test yaptinizmi hic..
Henüz çok erken değil mi test içinzaten bu ay fazla umudum yok ama bi mucize olur blki insallah
ikimizinki ayni gun kalmis insallh hamileyizdr mutlu haberi veririz bn bugun test yapacagim esimi bekliyorum siz test yaptinizmi hic..
zaten bu ay fazla umudum yok ama bi mucize olur blki insallah
Az önce regl oldum özelden randevumu da aldım artık bakalım ne olucak 25 mayısta randevumezgish --- 5 haziran
ebru_can_ebru ---11 mayıs canım haber varmı???
She- --- 12 mayıs canım haber varmı???
S srplmtmtk --- 14 mayıs
p a t u l i --- 14 mayıs
Sweet03 --- 15 mayıs
Suskun Ceylan ---15 mayıs
182023 ---17 mayıs
KHENA --- 17 mayıs
E Egiersin ---18 mayıs
Huysuzd --- 18 mayıs
S sirinhatun46 --- 19 mayıs
perissh --- 19 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
Papatyalardunyasi --- 21 mayıs
fatima38 ---21 mayıs
Nur_hasret --- 22 mayıs
L leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
Khaleesi21 ---26 mayıs
sweetdreams1985 --- 28 mayıs
fatma_sibel --- 28 mayıs
innocent33 ---30 mayıs
F fato38 ---30 mayıs
P Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
herbisi ---3 haziran
PeriLous --- 4 haziran
Minnakbebis ---4 haziran
E eminem39 ---
pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
nannen1 ---5 haziran
Hayirlisi olsun. Hangi ildesin hangi hastaneden aldınAz önce regl oldum özelden randevumu da aldım artık bakalım ne olucak 25 mayısta randevum
Yeni bat 8 haziran
bnmde hic umudum yok ama yinede sabirsizimYok canım yapmadım hiç test idrar testi yapsamda çıkmaz şu an ama pazartesi kan vermeyi düşünüyorum
cok erken ama sabirsizligimdan dolayi ypyrum esimden iki tane test istedim diger bitanesinide baska gun yapacagimHenüz çok erken değil mi test için