• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim koyulasmaya basladi dun. Bugunde ayni koyulukta. Kizlar yardimci olurmusunuz. Simdi dün iliski oldu bugun ovulasyon pozitif yarinda siliklesir. Smdi bugunu atlayip yarin yaomakta sıkıntı olur mu? Cunku hergun hergun istemiyoruz artik ikimizde. Ama ovulasyon koyu oluncada icerde kalmasi gerekiyo deniliyor. ezgish ezgish sen gunasiri denemistin ne diyosun.
Valla bacim. Ramazandi. Öğüre öğüre mikmik yaptim ama üstüste yaptim. Gün aşırı değil. Acayip bıkmıştım görev gibi seksten. Ama görev başarıyla tamamlandı. :)

Valla bacim. Ramazandi. Öğüre öğüre mikmik yaptim ama üstüste yaptim. Gün aşırı değil. Acayip bıkmıştım görev gibi seksten. Ama görev başarıyla tamamlandı. :)
Seni dinledim bende iki gun ustuste mik mik yaptim bide ne goreyim bugunde ovulasyon cift cizgi hemde dunku gibi kopkoyu . Bugun mola olmali yoksa takatim kalmadi benim ;))

Ovülasyon da çift çizgiyigördükten sonra 10. Yani cuma cumartesi pazar lekelenme oldu adet lekelenmensi ama hala ortada kan YÖK bu gün pazartesi...kafam cok karıştı

Kızlar ya benimde ayın 19unda koyu gördüm 20 si silikti ama hiç akıntım olmadı bugünde 21. Günüm akıntım olmuş şimdi mi çatladı test de yapamıyorum başka yerdeyim bende şans olsa zaten eşimde şehir dışında Of ya offff bu ayda benim gitti zaten artık hiç anne olamayacağım gibi geliyor olmuyor ya olmuyor ne yapsam olmuyor çıldıracağım artık şok yoruldum ve sıkıldım

Kızlar ya benimde ayın 19unda koyu gördüm 20 si silikti ama hiç akıntım olmadı bugünde 21. Günüm akıntım olmuş şimdi mi çatladı test de yapamıyorum başka yerdeyim bende şans olsa zaten eşimde şehir dışında Of ya offff bu ayda benim gitti zaten artık hiç anne olamayacağım gibi geliyor olmuyor ya olmuyor ne yapsam olmuyor çıldıracağım artık şok yoruldum ve sıkıldım
Sen koyu ve siligi gormussun akintiya takilma. Belki goremedin 17sinde de vardi akintin bilemezsin

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar

Çok moralim bozuk çok biraz önce koca bir parça geldi devamı yok ama bildiğin kahverengi kırmızı arası bir şey gelecek yani anladım ki Allah benim dualarımı kabul etmeyecek olmuyor ne yapsam olmuyor bende vazgeçtim tüm takvimleri herşeyi herşeyi sileceğim buraya da uzunca bir zaman girmeyeceğim hepiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz öpüyorum hepinizi hoşçakalın Allah a emanet olun kızlar
Sıkma canını allah büyük ben de öyleyim artık kabullendim sanki

Günaydın kızlar nasılsınız. Nasıl geçti bayram. Durumunda değişiklik olan var mı. Göğüslerim hassaslaştı bi kaç güne adet olcam sanırım..

Benim dun gece 4 5 dakka adet olmadan onceki agri gibi bi agri vurdu gecti. Hic belirtim yok. Goguslerimden adet oncesi sisligi gibi. Bata 3 kaldi

Benim dun gece 4 5 dakka adet olmadan onceki agri gibi bi agri vurdu gecti. Hic belirtim yok. Goguslerimden adet oncesi sisligi gibi. Bata 3 kaldi
Bnmde 4-5 gündür kasıklarım ağrıyodu adrtim yaklaştığı halde göğüs hassasiyetimde olmayınca acaba mı demiştim ama hassasiyet başlayınca kestim unudumu. Bekliyorum bi kaç güne gelir

Kızlar bat geçti ama hiç göğüs hassasiyetim ve ağrım sizim yok sadece göğüslerim çok az sis:(ne diyorsunuz?

Back