• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek yapmaya calisiyoruz sekerim:KK66: sen ne yapiyorsun. Bebisi gormeye gittin mi
Kolay gelsin size. Bu cmt gidicem tekrar. Cok sık gitmiyorum. Doktor ayda 1 cagiriyor.

Bende buralardayım
Değerlendirilecek günlerdeyim bakalım
Kolay gelsin. Rastgele :)

Aynen gunlerimiz geldi kaldik yine basbasa :). Ben bi haftadir baya su içiyorum. Idrarim bembeyaz ve ovulasyon testi gorunmeyecek kadar belirsiz normalde biraz olsun koyulasmasi lazimdi bu gunlerde. ezgish ezgish gibi yumurtam catlamiyomu acaba bu ay dicem nerdeyse :). Sabahtan beri su icmedim aksam normal ciksin diye
Yumurtlam catlamiyor derdine dustuysen gebelik yakindir.

Ben hala iyileşme sürecindeyim, cuma yine kontrolüm var.
Gecmis olsun canim. Cok yakinda senden iyi haberler aliriz insallah.

Kizlar ya yok yani bembeyaz benim ovulasyon anlamadim gitti neden boyle oluyo. Kafayi yicem
Sıvı alımına dikkat etmeden mi yapiyosun? Kacinci gunlerdesin? 13-14 olduysa gormeye baslaman lazim ikinci cizgiyi.

Kolay gelsin size. Bu cmt gidicem tekrar. Cok sık gitmiyorum. Doktor ayda 1 cagiriyor.

Kolay gelsin. Rastgele :)

Yumurtlam catlamiyor derdine dustuysen gebelik yakindir.

Gecmis olsun canim. Cok yakinda senden iyi haberler aliriz insallah.

Sıvı alımına dikkat etmeden mi yapiyosun? Kacinci gunlerdesin? 13-14 olduysa gormeye baslaman lazim ikinci cizgiyi.
Pazartesi sali sivi alimina dikkat ettim ama yumurta catladiktan sonraki gibi silik. Daha once yaptiklarimda kontrol cizgisini geciyodu masallah :). Bu arada pazartesi dongumun 13. Gunuydu dun 14 bugun 15. Bugun yaptim bugunde silik. Bundan onceki takip ettigim aylarda yumurtlama 12 14 ve 15. Gunlerde olmustu. Smdi koyu bile çıkmıyo. Ayrica agzindan bal damliyo :). Bana bunlarla gelin azcik moral bulayim :)

Günaydın kızlar
Burda 4 ay önce çılgınca belirtilerimi yazıpp ayy acaba hamilemiyim diye sorduğum günler geldi aklıma.
Çok şükür birçok arkadaşımızla karşılıklı dualaştık, oldu şükürr.
Şimdi sizler için dua ediyorum
Tez vakitte kavuşun yavrularınıza.
Bu güzel duyguları tadın canlar. :KK68:

kızlar bu ayki ovülasyon testim.. ilk defa yapıyorum sayılır bu gün 31. günüm şuan ateşimi ölçtüm 36,9 sizce var mıdır bir umut

Eklentiler

• 20951945_1815319675148378_1465700837_o.jpg
    20951945_1815319675148378_1465700837_o.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 27
canım ovülasyon testini eczaneden almayın size bir eczane çalışanı olarak söylüyorum aşırı pahalı hemde 5 tanesi yetmiyo internetten alın ben 30 tane aldım 5 de gebelik testi 35 tl
Aynen canım dediğin gibi 5 taneye 25 veriyordum yetmediği iöin tek seferde 3 tane alıp 75 veriyordum
Bende dediğin gbi 35e aldım netten

Benimde bugün 15. Gün şimdiye kadar ikinci çizgi hiç çıkmadı. Daha önceki testler 15 ve 18 de görmüştüm ikinci çizgiyi

canım o degişiyor sanırım ..bende pko var o yüzden kestiremedigim için her gün yaptım çizgiyi görene kadar
Bende adet bitiminden 2 gün sonra başladım hala devam :) hoş öncesinde çift çizgi çıkan günleri değerlendrmiştik ama olmadı

Bende adet bitiminden 2 gün sonra başladım hala devam :) hoş öncesinde çift çizgi çıkan günleri değerlendrmiştik ama olmadı
Ben önceden pahalı olanlardan almıştım ama içinde 5 tane oldugu için yetmedi :) bu ay sogan kürü yaptım ovülasyon testide yaptım kırmızı çizgiyide 24. gün gördüm bu gün 31. günüm bekliyorum bakalım :)

Ben önceden pahalı olanlardan almıştım ama içinde 5 tane oldugu için yetmedi :) bu ay sogan kürü yaptım ovülasyon testide yaptım kırmızı çizgiyide 24. gün gördüm bu gün 31. günüm bekliyorum bakalım :)
Sen ne kadar zamandır istiyordun bu kaçıncı ayın canım

Bende önümüzdeki ay yapcam soğan kürünü. Benim ovülasyonda çift görünmedi hala :KK43:
Benim koyulasmaya basladi dun. Bugunde ayni koyulukta. Kizlar yardimci olurmusunuz. Simdi dün iliski oldu bugun ovulasyon pozitif yarinda siliklesir. Smdi bugunu atlayip yarin yaomakta sıkıntı olur mu? Cunku hergun hergun istemiyoruz artik ikimizde. Ama ovulasyon koyu oluncada icerde kalmasi gerekiyo deniliyor. ezgish ezgish sen gunasiri denemistin ne diyosun.

Back