- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Bnce hamilesin :)))Kızlar bugün çatlatma iğnemin 14 gunu kan testi yapicam heyecanliyim iğnenin 8 günü kan testi 4 çıkmıştı.. sol kasığındaki ağrı kesilmedi bugün sol kaşığı hafif şiştiğini hissettim sizce hamilemiyim
Ayy canim ya tamda duymak istediğim şeydi:)) inşallah insallah öğleden sonra haber verecemBnce hamilesin :)))
BekliyoruzzAyy canim ya tamda duymak istediğim şeydi:)) inşallah insallah öğleden sonra haber verecem
Gidiyorum işte çok heyecanliyimBekliyoruzz
Hayırlı olsun çok sevindi, sen de bizim gibi umutsuz vakaydın umutsuzca yapmışsın testi ve görmüşsün çift çizgiyi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua etmeyi unutma lütfen.Aynen ben de öylesine yaptım test. Aldım bunları bir sürü, kullanmıyom, az bi tanesini harcayayım bakiiim dedim, 'Ezgi, amma da meraklısın ya negatifi görmeye.' dedim bi de kendime. Belirti namına bişey yok, olursa yazarım. Ahh bi de ev toplamaya taşınmaya geldik. Çok iş var çok. Karı & Koca koskoca evi toplucaz, paketlicez, müthiş gerginim.
Hayırlı olsun çok sevindi, sen de bizim gibi umutsuz vakaydın umutsuzca yapmışsın testi ve görmüşsün çift çizgiyi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua etmeyi unutma lütfen.
Sen ne dediysen yaptım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım!Çok sevindim laaannn.severim seni de bebişini de.Allah tamamına erdirsin.iki gün sonra hcg tekrarla.
Dualarım sizin için yüreği temiz insanlar!Kiz benim 6. Hislerim hic kuvvetli degildir ama bazi zamanlar nokta atisi yapmisligim vardir. Sana da denk geldi :))). Cok guzel uzun uzun anlatmissin konu sahibine yakisir sekilde cok sağol:)))). Bnde sogan suyu yaptim farkli olarak bakalim. Dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus
Adetin ne kadar gecikti canım?Günaydın kızlar çok yoğun bir iş temposundan kaçamak bir şekilde yazıyorum size.
Dua edin bana bol bol bugün tekrar kan verdim perşembe günü 11,65 beta hcg henüz kimseye bişey söylemdim heyecanımı içimde tutuyorum :) dua edin bana bol bol
Ben tüp bebek uzmanı araştırmaya başlamıştım. İnşallah gerek kalmaz sizin için de. 3 aydır kendimde bir sürü sorun buldum. Ne senaryolar yazdım kafamda. Aklınız durur.Ben de bal çörekotu tarçın yapcam, Ağustos'ta da eşimi doktora yollıcam, inşallah gerek kalmadan hamile olduğumu öğrenirim :)
Umutsuz vakanın daniskasıydım. İnanamıyom şuan.Hayırlı olsun çok sevindi, sen de bizim gibi umutsuz vakaydın umutsuzca yapmışsın testi ve görmüşsün çift çizgiyi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua etmeyi unutma lütfen.
Ne kadar uyguladım yaa 14-15 gün filan galiba. Adette mi başladım? Hatırlamıom @Khaleesi21 ne dediyse öyle yaptım.ezgish bu arada bu bal tarçın çörek otunu ne kadar süre uyguladın
o zamanSen ne dediysen yaptım. Çok teşekkür ederim canım arkadaşım!
Dualarım sizin için yüreği temiz insanlar!
Adetin ne kadar gecikti canım?
Ben tüp bebek uzmanı araştırmaya başlamıştım. İnşallah gerek kalmaz sizin için de. 3 aydır kendimde bir sürü sorun buldum. Ne senaryolar yazdım kafamda. Aklınız durur.
Umutsuz vakanın daniskasıydım. İnanamıyom şuan.
Ne kadar uyguladım yaa 14-15 gün filan galiba. Adette mi başladım? Hatırlamıom @Khaleesi21 ne dediyse öyle yaptım.
Khaleesi21 bir kaç şey söylemişti. Sabahları Bal Çörekotu Tarçın yedim, Akşam 3 tane incirden kür yapıp 1 bardak içtim. Eşime spoşlar harekete geçsin mantığıyla ilişki öncesi kahve içirdim ama sadece yumurta çatladığı gün 1 fincan. (Bunların hepsini öylesine yaptım, sizden duyup, ramazan etkinliği niyetine iftar sahurda az miktarda) Bir de arkadaşım dua vermişti, Adetin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerinde, bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazdım, katladım, muska yaptım, sürekli üstümde taşıdım (ilişki esnasında da). Ayak dikip bekleme etkinliği zaten 5 aydır devam ediyordu.Eki Görüntüle 2015862
Tayinimiz çıktı, 10 gündür yollardayız, 3000 km yol yaptık. Ev bakmaya gittik, dün döndük. Wc ye girerken '' Saçma sapan bir sürü test aldım, hiç birini kullanmadım, bi tanesine işesem ya şunların'' dedim, tamamen tesadüf. Akşam acilde Beta HCG ölçtürdüm, sabahın körü erken gebelik (predictor) yaptım şimdi. Sonuç yine aynı galiba. Bugün bi de kadın doğuma gidicem. Grubun kurucusu olarak fotoyu da yükledim.
Şimdi soracaksınız 'Belirtilerin neler?' Herkes farklıymış demek ki, bende belirti namına hiçbir şey yok, sizden duyduklarımla göğüs uçlarımda bişeyler aradım, yok. Kasık ağrısı yok. Bel ağrısı yok. Adetime 5 gün kala başlayan klasik 'Regl geliyor' sancısından başka bir şey yok!
Canım benim. Teşekkürler. Böyle birer ikişer hamile haberleri alalım her gün inşallah gruptan! Şuan inanamıyom. Hiçbir şey de hissetmiyorum. Belirti filan da yok zaten.Sırf seninle K khalesi adını yanlış yazdım galiba :) ikinizde var mı bir şeyler diye uğradım gruba. O kadar sevindim ki senin güzel haberini görünce. Beklenen doğum tarihi de 10 Mart :) Kırklarımız karışacak allahın izniyle. Sağ salim nasip etsin rabbim bebeğini. Güzel, sağlıklı günlerde büyüt. biz 9 haftalık olduk. Daha burada tavsiyeler ile konuştuğumuz, karamsarlık yaptığımız günler o kadar yakın ki... Rabbim istediği vakitte nasip ediyor. Çok tebrik ederim.
ahhh onu bende diyorum ama heyecan sarıyor elimizde olan birşey değil yaöyle tabi ki ama işte bi kere kan testinde bi kıpırtı oldu ya :) heycan yaptım. Halbu ki kendi kendime söz vermiştim adetim 10 gün geçene kadar test yapmıcam diye ama nerdeeeeee
öyle düşünme canım ya ne çekersen o gelir hiç belli olmaz sen hep umutla bekle ama eşin neden bu konuda sana destek değil ve önemsemiyor bir konuş bizde de öyle bir zaman geçti konuştum ve şuan normalizBen eşim ilişki konusunu önemsemiyor diye büyük kavga ettim bugün. Çok canım sıkkın, bat 11 temmuz ve yüzde yüz regl olucam yine.
Regl oldum canım ya.zaten çok hastaydım 2 defa antibiyotik kullandım hala da devam ediyorum.inş bu ay tutar.Sırf seninle K khalesi adını yanlış yazdım galiba :) ikinizde var mı bir şeyler diye uğradım gruba. O kadar sevindim ki senin güzel haberini görünce. Beklenen doğum tarihi de 10 Mart :) Kırklarımız karışacak allahın izniyle. Sağ salim nasip etsin rabbim bebeğini. Güzel, sağlıklı günlerde büyüt. biz 9 haftalık olduk. Daha burada tavsiyeler ile konuştuğumuz, karamsarlık yaptığımız günler o kadar yakın ki... Rabbim istediği vakitte nasip ediyor. Çok tebrik ederim.
wuhuuuuuuu şükür hamilesin ya bize de dua et hamişlerin duası ve isteği kabul olırLannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
canım yaaa sana gerçekten dua edicem ben uzun süreden beri anne olmayı bekliyorsun ve çok istiyorsun allah gerçek olmayacağı hayallerini kurdurmaz inşallah sende vakti gelince anne olacaksın kafandan atman ve buradan da uzaklaşman iyi olmuş burası gerçekten heyecan veriyor bende bir arar girdim ve 3-4 ay ara vermiştim tekrar geldim sen duanı eksik etmeSayfaların hepsini okuyamadım ama birkaç güzel haber gördüm hayırlı olsun hepiniz için.ezgish Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince biliyorum uzun zaman oldu ama bir yandan yoğunluk diğer yandan bebek psikolojisinden kurtulma isteği derken pek girmedim. Bu ay sizden çok dua bekliyorum. Ilaç kullanmistim vitaminler vs neden oldu bilmiyorum ama galiba birkaç ilaç birlikte mideme rahat vermedi. Her şeyi bıraktım ben de ve adet oldum. Eğer yine mide problemi yaşamazsam klomen deniyorum bu ay inşaallah hatta 4 gün sonra başlıyorum. Inşaallah sorun olmaz. Kızlar ne olur bu ay bana çok dua edin tam 5 yıl 10 ay oldu. En son klomen kullanali da 2 buçuk yıl oldu galiba. Bir kere daha deniyorum bu ay inşaallah uzun bir aradan sonra. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı eksik etmeyin. 71. Ayda belki ben de mucizeme kavuşurum. Sayılar gözümü çok korkutuyor. Aradan geçen süre çok fazla. Bu ay çok sık yazmak istemiyorum yazınca stres oluyor malum. En son girip pozitif negatif diye yazarım insaallah. Bat 3 ağustos. Dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?