Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayfaların hepsini okuyamadım ama birkaç güzel haber gördüm hayırlı olsun hepiniz için. ezgish Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin.
Bana gelince biliyorum uzun zaman oldu ama bir yandan yoğunluk diğer yandan bebek psikolojisinden kurtulma isteği derken pek girmedim. Bu ay sizden çok dua bekliyorum. Ilaç kullanmistim vitaminler vs neden oldu bilmiyorum ama galiba birkaç ilaç birlikte mideme rahat vermedi. Her şeyi bıraktım ben de ve adet oldum. Eğer yine mide problemi yaşamazsam klomen deniyorum bu ay inşaallah hatta 4 gün sonra başlıyorum. Inşaallah sorun olmaz. Kızlar ne olur bu ay bana çok dua edin tam 5 yıl 10 ay oldu. En son klomen kullanali da 2 buçuk yıl oldu galiba. Bir kere daha deniyorum bu ay inşaallah uzun bir aradan sonra. Çok heyecanlıyım. Dualarınızı eksik etmeyin. 71. Ayda belki ben de mucizeme kavuşurum. Sayılar gözümü çok korkutuyor. Aradan geçen süre çok fazla. Bu ay çok sık yazmak istemiyorum yazınca stres oluyor malum. En son girip pozitif negatif diye yazarım insaallah. Bat 3 ağustos. Dualarınızı bekliyorum...

İnşallah canım benim dualarımız zaten hep birbirimize @ezgish tebrik ederim canım seni de Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. Bende bu ay çok rahatım köyüme gittim kafam dağıldı tabi yine aklımda var hamilelik dürtüsü ama psikopatça değil. Allahım en kısa zamanda tüm isteyenleri istediklerine kavuştursun kızlar. Hepinizi öptüm iyiy geceler

Benim eşim doktora gitmedi, bu ay da olmazsa artık onda bi sıkıntı var diye kafayı yicem.

Khaleesi21 bir kaç şey söylemişti. Sabahları Bal Çörekotu Tarçın yedim, Akşam 3 tane incirden kür yapıp 1 bardak içtim. Eşime spoşlar harekete geçsin mantığıyla ilişki öncesi kahve içirdim ama sadece yumurta çatladığı gün 1 fincan. (Bunların hepsini öylesine yaptım, sizden duyup, ramazan etkinliği niyetine iftar sahurda az miktarda) Bir de arkadaşım dua vermişti, Adetin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerinde, bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazdım, katladım, muska yaptım, sürekli üstümde taşıdım (ilişki esnasında da). Ayak dikip bekleme etkinliği zaten 5 aydır devam ediyordu.
Tayinimiz çıktı, 10 gündür yollardayız, 3000 km yol yaptık. Ev bakmaya gittik, dün döndük. Wc ye girerken '' Saçma sapan bir sürü test aldım, hiç birini kullanmadım, bi tanesine işesem ya şunların'' dedim, tamamen tesadüf. Akşam acilde Beta HCG ölçtürdüm, sabahın körü erken gebelik (predictor) yaptım şimdi. Sonuç yine aynı galiba. Bugün bi de kadın doğuma gidicem. Grubun kurucusu olarak fotoyu da yükledim.
Şimdi soracaksınız 'Belirtilerin neler?' Herkes farklıymış demek ki, bende belirti namına hiçbir şey yok, sizden duyduklarımla göğüs uçlarımda bişeyler aradım, yok. Kasık ağrısı yok. Bel ağrısı yok. Adetime 5 gün kala başlayan klasik 'Regl geliyor' sancısından başka bir şey yok!

Bende en son 17 mayısta adet gördüm hala gitmedim doktora inofolik combi kullandim 1kutu yarın bakalım gidicem baya oldu bilgisi olan varmi

canım hayırlı olsun allah saglıkla doğmayı nasip etsin inşallah.bende kan vericem bakalım testler hep pozitif çıktı adetim henüz bir gün gecikti.benimde senin gibi 2 gündür kasık ağrım var adet olacakmısım gibi o kadar.bide baş dönmeleri fenaa

Baş dönmem de yok benim :) Kan ver de sonucu bildir. Ben de 9'da kadın doğuma gidicem. Adet gecikmediği halde değer çok yüksek. Ikiz olabilir diyolar ay bayılazaaaam.

Baş dönmem de yok benim :) Kan ver de sonucu bildir. Ben de 9'da kadın doğuma gidicem. Adet gecikmediği halde değer çok yüksek. Ikiz olabilir diyolar ay bayılazaaaam.
evet canım baktım degerine masallah ne kadar güzel bende 9 10 geceye aldım randevu hadi hayırlısı bakalım ikimiz için.

evet canım baktım degerine masallah ne kadar güzel bende 9 10 geceye aldım randevu hadi hayırlısı bakalım ikimiz için.
Benim de randevum 9:10 :) Hadi yine paylaşırız. İyi günler, iyi haftalar herkese!

Öylesine yapmıştım o da çıkıverdi canım. Erken çıkabiliyor nadiren çıkmıyor.
Belirtim olmadı canım hiç
Aynen ben de öylesine yaptım test. Aldım bunları bir sürü, kullanmıyom, az bi tanesini harcayayım bakiiim dedim, 'Ezgi, amma da meraklısın ya negatifi görmeye.' dedim bi de kendime. Belirti namına bişey yok, olursa yazarım. Ahh bi de ev toplamaya taşınmaya geldik. Çok iş var çok. Karı & Koca koskoca evi toplucaz, paketlicez, müthiş gerginim.

Günaydın güzeller 9.30 da yavrumun inşallah kalp atışlarını duymak için randevum var. Dua edin olur mu
ezgish cim senin de bebeğin hayırlı olsun belirtiler haftaya başlar merak etme hatta adetinin geciktiği ilk gün hissedeceksin bebeğini :) ben burdayım anne diyor :)

Aman sen yorma kendini. Sakın agir şeyler kaldirma. Tam da zamaninda denk gelmis. Bizimde taşinma durumu olabilir. Başli başina bir stres! Bu ay bende bal çorekotu tarcin deneyeyim bakalim. Gerci kromozom testi sonucunu bekliyoruz. Korunmaya devam. Offf.
Ovulasyon testi de kullanmis miydin canim?

Dunyanın en güzel sesidir herhalde. Guzel haberlerini bekliyorum. Darisi isteyen herkese insallah.

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 14 gunu kan testi yapicam heyecanliyim iğnenin 8 günü kan testi 4 çıkmıştı.. sol kasığındaki ağrı kesilmedi bugün sol kaşığı hafif şiştiğini hissettim sizce hamilemiyim

Dualarımız seninle. Bat yarın benim. Bakalım bakalım :)

3 aydır ovulasyon testi kullanıyordum.

Kiz benim 6. Hislerim hic kuvvetli degildir ama bazi zamanlar nokta atisi yapmisligim vardir. Sana da denk geldi :))). Cok guzel uzun uzun anlatmissin konu sahibine yakisir sekilde cok sağol:)))). Bnde sogan suyu yaptim farkli olarak bakalim. Dua edin hamilelerin duasi kabul olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…