- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Ya ezgish de oyle demisti. Hatta oyle diyen herkes hamile kaldi sendende bekliyorum bu ay :) sanirim seninde 4. Ayindi dimiBenim bat 11 temmuz canım, bayramda yumurtlama günüm olduğu için boş geçtik gibi oldu ama umudum da yok ne bileyim, geç döllenme olur mu ki
Ya ezgish de oyle demisti. Hatta oyle diyen herkes hamile kaldi sendende bekliyorum bu ay :) sanirim seninde 4. Ayindi dimi
ezgish sakaaaaaaaaa. Nasil yaaa superrrr. O kdr umutsuzdunki her ay bende soktayim :)))))). Gercekten cok ama cok sevindim umutsuz gecen 4 ayin ardindan mutluluk. Allah bizede yasatsin tez zamanda demekki sebepsiz yere aylarca olmayabiliyomus. Smdi bize taktik veriyosun. Ne yaptin bu ay cabukkk
Belli olmaz o işler dedin. İnanamıyom yaaa.Hayirlisi olsun hic belli olmaz o isler.
canım hayırlı olsun allah saglıkla doğmayı nasip etsin inşallah.bende kan vericem bakalım testler hep pozitif çıktı adetim henüz bir gün gecikti.benimde senin gibi 2 gündür kasık ağrım var adet olacakmısım gibi o kadar.bide baş dönmeleri fenaaKhaleesi21 bir kaç şey söylemişti. Sabahları Bal Çörekotu Tarçın yedim, Akşam 3 tane incirden kür yapıp 1 bardak içtim. Eşime spoşlar harekete geçsin mantığıyla ilişki öncesi kahve içirdim ama sadece yumurta çatladığı gün 1 fincan. (Bunların hepsini öylesine yaptım, sizden duyup, ramazan etkinliği niyetine iftar sahurda az miktarda) Bir de arkadaşım dua vermişti, Adetin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerinde, bir kağıda 110 Bismillahirrahmanirrahim yazdım, katladım, muska yaptım, sürekli üstümde taşıdım (ilişki esnasında da). Ayak dikip bekleme etkinliği zaten 5 aydır devam ediyordu.Eki Görüntüle 2015862
Tayinimiz çıktı, 10 gündür yollardayız, 3000 km yol yaptık. Ev bakmaya gittik, dün döndük. Wc ye girerken '' Saçma sapan bir sürü test aldım, hiç birini kullanmadım, bi tanesine işesem ya şunların'' dedim, tamamen tesadüf. Akşam acilde Beta HCG ölçtürdüm, sabahın körü erken gebelik (predictor) yaptım şimdi. Sonuç yine aynı galiba. Bugün bi de kadın doğuma gidicem. Grubun kurucusu olarak fotoyu da yükledim.
Şimdi soracaksınız 'Belirtilerin neler?' Herkes farklıymış demek ki, bende belirti namına hiçbir şey yok, sizden duyduklarımla göğüs uçlarımda bişeyler aradım, yok. Kasık ağrısı yok. Bel ağrısı yok. Adetime 5 gün kala başlayan klasik 'Regl geliyor' sancısından başka bir şey yok!
Baş dönmem de yok benim :) Kan ver de sonucu bildir. Ben de 9'da kadın doğuma gidicem. Adet gecikmediği halde değer çok yüksek. Ikiz olabilir diyolar ay bayılazaaaam.canım hayırlı olsun allah saglıkla doğmayı nasip etsin inşallah.bende kan vericem bakalım testler hep pozitif çıktı adetim henüz bir gün gecikti.benimde senin gibi 2 gündür kasık ağrım var adet olacakmısım gibi o kadar.bide baş dönmeleri fenaa
evet canım baktım degerine masallah ne kadar güzel bende 9 10 geceye aldım randevu hadi hayırlısı bakalım ikimiz için.Baş dönmem de yok benim :) Kan ver de sonucu bildir. Ben de 9'da kadın doğuma gidicem. Adet gecikmediği halde değer çok yüksek. Ikiz olabilir diyolar ay bayılazaaaam.
Benim de randevum 9:10 :) Hadi yine paylaşırız. İyi günler, iyi haftalar herkese!evet canım baktım degerine masallah ne kadar güzel bende 9 10 geceye aldım randevu hadi hayırlısı bakalım ikimiz için.
Aynen ben de öylesine yaptım test. Aldım bunları bir sürü, kullanmıyom, az bi tanesini harcayayım bakiiim dedim, 'Ezgi, amma da meraklısın ya negatifi görmeye.' dedim bi de kendime. Belirti namına bişey yok, olursa yazarım. Ahh bi de ev toplamaya taşınmaya geldik. Çok iş var çok. Karı & Koca koskoca evi toplucaz, paketlicez, müthiş gerginim.Öylesine yapmıştım o da çıkıverdi canım. Erken çıkabiliyor nadiren çıkmıyor.
Belirtim olmadı canım hiç
Aman sen yorma kendini. Sakın agir şeyler kaldirma. Tam da zamaninda denk gelmis. Bizimde taşinma durumu olabilir. Başli başina bir stres! Bu ay bende bal çorekotu tarcin deneyeyim bakalim. Gerci kromozom testi sonucunu bekliyoruz. Korunmaya devam. Offf.Aynen ben de öylesine yaptım test. Aldım bunları bir sürü, kullanmıyom, az bi tanesini harcayayım bakiiim dedim, 'Ezgi, amma da meraklısın ya negatifi görmeye.' dedim bi de kendime. Belirti namına bişey yok, olursa yazarım. Ahh bi de ev toplamaya taşınmaya geldik. Çok iş var çok. Karı & Koca koskoca evi toplucaz, paketlicez, müthiş gerginim.
Dunyanın en güzel sesidir herhalde. Guzel haberlerini bekliyorum. Darisi isteyen herkese insallah.Günaydın güzeller 9.30 da yavrumun inşallah kalp atışlarını duymak için randevum var. Dua edin olur mu
ezgish cim senin de bebeğin hayırlı olsun belirtiler haftaya başlar merak etme hatta adetinin geciktiği ilk gün hissedeceksin bebeğini :) ben burdayım anne diyor :)
Günaydın güzeller 9.30 da yavrumun inşallah kalp atışlarını duymak için randevum var. Dua edin olur mu
ezgish cim senin de bebeğin hayırlı olsun belirtiler haftaya başlar merak etme hatta adetinin geciktiği ilk gün hissedeceksin bebeğini :) ben burdayım anne diyor :)
Aman sen yorma kendini. Sakın agir şeyler kaldirma. Tam da zamaninda denk gelmis. Bizimde taşinma durumu olabilir. Başli başina bir stres! Bu ay bende bal çorekotu tarcin deneyeyim bakalim. Gerci kromozom testi sonucunu bekliyoruz. Korunmaya devam. Offf.
Ovulasyon testi de kullanmis miydin canim?
Çok sevindim laaannn.severim seni de bebişini de.Allah tamamına erdirsin.iki gün sonra hcg tekrarla.Lannn cift cizgi. Beta Hcg 365.500 !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?