Adet olmazsam bir iki gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum ..Biraz daha bekleyin yine test yapın bence
Aynen içimizde hep ufacıkta olsa Umut var inşallah rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin inşallah :)Adet olmadığmız sürece vardır hepp bir umut inş hamilesindir
Evet canım malasef negatif çıktı ..Ben de daha olmadım. Ve test yapmadım. Bekliyorum hala. Yarın 4gun olacak. Sende negatif mi çıktı cnm?
Üzülme canım. En iyisi ultrasona gir, kanda baktır. Niye olmuyomuş öğren.Evet canım malasef negatif çıktı ..
Canım ben 9 aylık evliyim ilk bir kaç ay istemedik 6-7aydır falan deniyoruz ama ben eylüle kadar deneme kararı aldım hem evlilikte bir sene olcak doktorlar daha iyi ilgilenir hemde kendimi tedavi falan durumu varsa hazır hissetmek istiyprum zor bir yıl geçirdim çünküÜzülme canım. En iyisi ultrasona gir, kanda baktır. Niye olmuyomuş öğren.
Yok canım ben adetin niye olmuyomuş diyorum. Çocuğu değil. Adet gecikmesinin sebebi ne onu öğren diyorumCanım ben 9 aylık evliyim ilk bir kaç ay istemedik 6-7aydır falan deniyoruz ama ben eylüle kadar deneme kararı aldım hem evlilikte bir sene olcak doktorlar daha iyi ilgilenir hemde kendimi tedavi falan durumu varsa hazır hissetmek istiyprum zor bir yıl geçirdim çünkü
Biraz daha bekleyeyim çok gecikirse gideyim canım sen yaptın mı test ?Yok canım ben adetin niye olmuyomuş diyorum. Çocuğu değil. Adet gecikmesinin sebebi ne onu öğren diyorum
Yok canım. Yapmadım. Daha yapmayı düşünmüyorum. Gideceği yere kadar gitsin bakalım. 1 haftayı geçersem ultrasona girerimBiraz daha bekleyeyim çok gecikirse gideyim canım sen yaptın mı test ?
Anladım canım ikimizinde hakkında hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın bu mübarek günlerdeYok canım. Yapmadım. Daha yapmayı düşünmüyorum. Gideceği yere kadar gitsin bakalım. 1 haftayı geçersem ultrasona girerim
kızlar kan testini 7 - 8 gün kala yaptırmıştım ya adet günüm olmadım idrar testi alıp yapsam mı yapmasam mı hamile değilimdir dimi boş yere umutlanıyorum gene[/QUOTE/]
tatlm belirtilerin neler? Var mi herhangi bi sey
Kullandığı antibiyotiğe göre değişir.ancak büyük ihtimalle Sorun olmaz.sperm sayısı ve kalitesini düşürebilir genellikle.Kizlar bir sorum olucak eşim antibiyotik kullniyo ve yumurtlama gunum yaklasiyo sıkıntı olur mu? Ya da etkilermi
Evet canım bu beşinci ayBeşinci derken beş ay mı oldu?
Dün bende eltimin normal mi olcak sezeryan mı muhabbetini dinledim. Önceden katılıyodum konuşmalara bozuntuya vermiyodum ama dün tv a döndüm boş boş baktım. İyice umursamaz olmaya başladım sanırımBen şu an kaynanam ve eltimin doğum muhabbetlerini dinliyorum, eltim hamile, biliyorlar ne kadar istediğimi ve üzüldüğümü ama fayda etmiyo.
Yukaridakini sana yazdim :)Selam kizlar.Adetime daha 8 9 gun var.Bugun ewde bayram temizligi yapiyordk.Ve ikide bir vajinamda sicaklik hissediyordm.Korktm adet oldm sandm wc ye gidip baktigimda faazlaca bi akinti oldugunu gordm.Her abdest sonrasi siicaklik hissedm Megersem akintiymis.Kasiklarimda 2 3 gundur agri ve sanci var.Bu ay sogan kurunude ictim.Sizce bunlar gebelik belirtisi mi? Ben boyle akintiyi ilk defa goruyorm kndimde.Merakimi gidern Kizlar lutfen
Saol canim cevabin icin. Bnde araştırdım ayni sonuca vardim. Bu seferde kalitesi dusuklerle deneyelim bakalim :)Kullandığı antibiyotiğe göre değişir.ancak büyük ihtimalle Sorun olmaz.sperm sayısı ve kalitesini düşürebilir genellikle.
Yaklasik bi yildir evliyim canm.Ama gebe kalamadm henuz.Bu ay olur insallhSaol canim cevabin icin. Bnde araştırdım ayni sonuca vardim. Bu seferde kalitesi dusuklerle deneyelim bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?