- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
Günaydııınn. Iyi. Sen nasılsın? Sana da Hayırlı Cumalargünaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar.
iyiym cnm çalışıyorum işteyim bayramı bekliyoırum dinlenmek içinGünaydııınn. Iyi. Sen nasılsın? Sana da Hayırlı Cumalar
Bayram hepimize uğur getirsin inşALLAHiyiym cnm çalışıyorum işteyim bayramı bekliyoırum dinlenmek için
bu bayram herkes bebek haberi alsın bende dahil inşAllahBayram hepimize uğur getirsin inşALLAHIyi, güzel, musmutlu bayram olsun
Sen de mi bebek istiyorsun? ALLAH kısmet etsin isteyen herkese. Sen ne zamandır istiyosun cnm? Var mı hiç çocuk?bu bayram herkes bebek haberi alsın bende dahil inşAllah
14 aylık evliyim cnm çocuk olmadı hiç tüm testlerim iyi çıktı eşiminde iyi sprem sonuçları, tek sorun var benim sağ tüp komple kapalı solda çok az bişey açık 6 ay denicez işte olmazsa doktor tüp bebek dediSen de mi bebek istiyorsun? ALLAH kısmet etsin isteyen herkese. Sen ne zamandır istiyosun cnm? Var mı hiç çocuk?
Canım, sen bana şu tüplerin röntgen kağıdını özelden atarmısın. Bana da 2si de açık ama üşütmüşsün diye çok zayıf geçiriyor spermi diyor. Ben seninkine bakıyım benziyomu benim röntgenime. Elimde değil benimki hastanede. Ama hatırlıyorum biraz. Röntgeni yapan başka doktordu(kendi doktorum yönlendirmişti) o her şey yolunda 2si de açık dedi. Ben sevindim şükr ettim. Kağdımı alıp doktoruma gosterdim. O da sana yalnış söylemiş. Tam olarak açık değil.sızdırıyo sadece dedi. Tüm dünyam yıkıldı ya14 aylık evliyim cnm çocuk olmadı hiç tüm testlerim iyi çıktı eşiminde iyi sprem sonuçları, tek sorun var benim sağ tüp komple kapalı solda çok az bişey açık 6 ay denicez işte olmazsa doktor tüp bebek dedi
şuan işteyim cnm akşam eve gittiğimde resmini çeker atarım sana bakarsın. benimde hsg yi çeken doktor sağ tüp kapalı sol tüpte damla damla geçiyor dedi, doktoruma götürdüm, oda sağ kapalı sol tüpte az bi açıklık var hamile kalmana engel değil dediCanım, sen bana şu tüplerin röntgen kağıdını özelden atarmısın. Bana da 2si de açık ama üşütmüşsün diye çok zayıf geçiriyor spermi diyor. Ben seninkine bakıyım benziyomu benim röntgenime. Elimde değil benimki hastanede. Ama hatırlıyorum biraz. Röntgeni yapan başka doktordu(kendi doktorum yönlendirmişti) o her şey yolunda 2si de açık dedi. Ben sevindim şükr ettim. Kağdımı alıp doktoruma gosterdim. O da sana yalnış söylemiş. Tam olarak açık değil.sızdırıyo sadece dedi. Tüm dünyam yıkıldı ya
AMIN canım. Senin bat ne zaman? Akşam atarsın inşALLAH. Bekliycem..şuan işteyim cnm akşam eve gittiğimde resmini çeker atarım sana bakarsın. benimde hsg yi çeken doktor sağ tüp kapalı sol tüpte damla damla geçiyor dedi, doktoruma götürdüm, oda sağ kapalı sol tüpte az bi açıklık var hamile kalmana engel değil dedistres yapma yağlı yemekler yeme dedi şimdi bu tüplere verilen sıvı biraz iyi gelir hamile kalabilirsin dedi 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi inşallah doğal yoldan kalırız hamile rabbim bizede nasip etsin cnm bebek.
28 haziran cnm takmıyorum kafama artık olursa olur mantığıyla ilerliyorum napim düşünüp kendimi mi üzeyim o zaman daha kötü oluyorum. akşam unutmazsan inşallah atarım cnmAMIN canım. Senin bat ne zaman? Akşam atarsın inşALLAH. Bekliycem..
En iyisini yapıyorsun vALLAHa. Benim gibi kendini yemektense takma daha iyi. Ben yapamıyorum onu malesef28 haziran cnm takmıyorum kafama artık olursa olur mantığıyla ilerliyorum napim düşünüp kendimi mi üzeyim o zaman daha kötü oluyorum. akşam unutmazsan inşallah atarım cnm
valla cnm çalışmıyor olsaydım takardım kafana 4 ay evde kaldım çalışmadım o kadar çok taktımki kafama şimdi kendimi işime veriyorum kafam dağılıyorEn iyisini yapıyorsun vALLAHa. Benim gibi kendini yemektense takma daha iyi. Ben yapamıyorum onu malesef
Ben daha çalışmıyorum. Ama istiyorum. Evde oturmak insanı passivleştiriyor. InşALLAH bir gün çalışırım..valla cnm çalışmıyor olsaydım takardım kafana 4 ay evde kaldım çalışmadım o kadar çok taktımki kafama şimdi kendimi işime veriyorum kafam dağılıyor
senin elinde cnm çalışmak, istedikten sonra neden çalışmayasın hem çalışmak çok güzel.Ben daha çalışmıyorum. Ama istiyorum. Evde oturmak insanı passivleştiriyor. InşALLAH bir gün çalışırım..
Eşim araştırıyor. Iş bulmak için.ben istiyorum zaten. Bakıcaz artık.senin elinde cnm çalışmak, istedikten sonra neden çalışmayasın hem çalışmak çok güzel.
hayırlısı olsun cnm hakkındaEşim araştırıyor. Iş bulmak için.ben istiyorum zaten. Bakıcaz artık.
AMIN... Ikimizin de hakkında hayırlısı.hayırlısı olsun cnm hakkında
Bişey hissediyomusun? Erken gebelik testi yapabilirsin dayanamıyorsan. Ama adetinin geçmesini beklesen daha iyi olur sankiKizlar adete 2 gun kaldi catlatma ignesinin uzerinden de 12 gun gecti bir test yapsam mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?