- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Canım batlarımız aynı gün inşallah güzel haberler veririz. Benim takvimle pek tutmuyor ovulasyon. Ben bu ay hergün ilişki yaptım yumurtlama zamanı kaçırmamak için :)kuzum benim bat 24 haziran... bayramı regli olarak geçireceğim gözüküyor takvime göre kim bilir belki bebişler vardır bizimledir inşallah ramazan bu ayı etkiledi tabi ama güzel düşünmek ve hayırlı bir ay olarak gördüğüm için iyi yönde etkişeyerek tutmasını istiyorum. ya sormamın şu ben yumurta takibi takvimden yapıyordum bazen değerlendiremiyorum bazen değerlendiriyoruz ama 1 ayda 7-8 kez ilişkide bulunmaya çalışıyoruz dr bize 2 günde bir olun dedi ama o konuda başarılı değiliz yani sizlerle kıyaslama yapıp acaba azmı çokmu onu değerlendirmek varsa yanlış bişi değerlendirmek istiyorum
allahım şu mikmik beni ne güldürüyor ya çok güzel bir tasvir olmuş tamam ozaman aynı bizim gibisiniz ama bu ay siz çok az olmuş bizim ramazan boyunca 5 kez ama doğurgan döneminde de 3 kez mikmiklemişizTaş çatlasın 7,8 dir heralde. 3-4 tanesi doğurganlık dönemine denk gelecek şekilde. Ramazan gireli 21 gün olmuş. Biz 2 kere mikmik yapmışız baktım şimdi takvimime :) Ramazan ölü geçiyor.
ayyy inşallah canım yaa.. yanlız seni tebrik ediyorum bu ayı full gwçiröişsin bence sen daha benden öndesin hadi ya kesin haberleşelim batlardaCanım batlarımız aynı gün inşallah güzel haberler veririz. Benim takvimle pek tutmuyor ovulasyon. Ben bu ay hergün ilişki yaptım yumurtlama zamanı kaçırmamak için :)
Sadece yumurtlama zamanı ama canım sonraki günler hiç yapmadık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Ben birkaç güne yine test yaptım diye gelirim çok sabırsızım :))ayyy inşallah canım yaa.. yanlız seni tebrik ediyorum bu ayı full gwçiröişsin bence sen daha benden öndesin hadi ya kesin haberleşelim batlarda
ben de öyleyimdir bir ara yine hamilelikle ilgili başka bir topikteydim baktımki çok heyecan stres yapıyorum ara verdim biraz bak şimdi yine öyle oldum yine testler heyecanlar sardı beni normalde hiç yapmadım şimdi haftaya bende yapmak istiyorumSadece yumurtlama zamanı ama canım sonraki günler hiç yapmadık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Ben birkaç güne yine test yaptım diye gelirim çok sabırsızım :))
Aynı belirtiler bende de varyanlız nedense sık sık idrara çıkmam var şimdi siz enfeksiyonda olabilirs diyebilirsiniz ama değil birde hiç iştahım yok göğüslerim acıyor ne biliyim daha reglime koskoca 10 gün var gebelik belirtilerinde de sıksık idrar ve iştahsızlık olurmuş acaba mı diyorum ? bir yanım da heveslenme bak yine hüsran olursun diyorum
aaa gerçekten mi ya şuan çok şaşırdım gerçekten ama olmazdı bende yerdim yemek öğünlerimi atlamazdım bu kadar sık idrara çıkmazdım ki suyu az tüketiyorum belki gün için de 3 bardak falandır yani aaay inşallah bu belirtiler bebişlerimiz içindir yaAynı belirtiler bende de var
Amin canım inşallahaaa gerçekten mi ya şuan çok şaşırdım gerçekten ama olmazdı bende yerdim yemek öğünlerimi atlamazdım bu kadar sık idrara çıkmazdım ki suyu az tüketiyorum belki gün için de 3 bardak falandır yani aaay inşallah bu belirtiler bebişlerimiz içindir ya
siz ne kadar zamandır bebiş çalışıyorsunuzAmin canım inşallah
siz ne kadar zamandır bebiş çalışıyorsunuz
Siz ne zamandır deniyorsunuz ?siz ne kadar zamandır bebiş çalışıyorsunuz
Ben kullandim canimKızlar ovu testi kullananınız varmı ?
Adete yakın çokmu silik oluyor benimki hafif hafif koyulaşıyor bat 19 ..İlkkez kullanıyorum da benBen kullandim canim
Canım adete yakın koyu çıkması gebelikte olabilirAdete yakın çokmu silik oluyor benimki hafif hafif koyulaşıyor bat 19 ..İlkkez kullanıyorum da ben
Canım adete yakın koyu çıkması gebelikte olabilir
Resimdekine göre biraz daha koyu renkleri normaldeCanım adete yakın koyu çıkması gebelikte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?