Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım batlarımız aynı gün inşallah güzel haberler veririz. Benim takvimle pek tutmuyor ovulasyon. Ben bu ay hergün ilişki yaptım yumurtlama zamanı kaçırmamak için :)

Malesef csnm bnm de kan testim negatif idrarlarda negatif ti zaten hala adet olmadim pazartesi doktora görünucem bu da bizim sinavimiz demekki rabbim daha fazla beklemeden nasip eder ins.

Taş çatlasın 7,8 dir heralde. 3-4 tanesi doğurganlık dönemine denk gelecek şekilde. Ramazan gireli 21 gün olmuş. Biz 2 kere mikmik yapmışız baktım şimdi takvimime :) Ramazan ölü geçiyor.
allahım şu mikmik beni ne güldürüyor ya çok güzel bir tasvir olmuş tamam ozaman aynı bizim gibisiniz ama bu ay siz çok az olmuş bizim ramazan boyunca 5 kez ama doğurgan döneminde de 3 kez mikmiklemişiz

Canım batlarımız aynı gün inşallah güzel haberler veririz. Benim takvimle pek tutmuyor ovulasyon. Ben bu ay hergün ilişki yaptım yumurtlama zamanı kaçırmamak için :)
ayyy inşallah canım yaa.. yanlız seni tebrik ediyorum bu ayı full gwçiröişsin bence sen daha benden öndesin hadi ya kesin haberleşelim batlarda

ayyy inşallah canım yaa.. yanlız seni tebrik ediyorum bu ayı full gwçiröişsin bence sen daha benden öndesin hadi ya kesin haberleşelim batlarda
Sadece yumurtlama zamanı ama canım sonraki günler hiç yapmadık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Ben birkaç güne yine test yaptım diye gelirim çok sabırsızım :))

Sadece yumurtlama zamanı ama canım sonraki günler hiç yapmadık. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Ben birkaç güne yine test yaptım diye gelirim çok sabırsızım :))
ben de öyleyimdir bir ara yine hamilelikle ilgili başka bir topikteydim baktımki çok heyecan stres yapıyorum ara verdim biraz bak şimdi yine öyle oldum yine testler heyecanlar sardı beni normalde hiç yapmadım şimdi haftaya bende yapmak istiyorum

yanlız nedense sık sık idrara çıkmam var şimdi siz enfeksiyonda olabilirs diyebilirsiniz ama değil birde hiç iştahım yok göğüslerim acıyor ne biliyim daha reglime koskoca 10 gün var gebelik belirtilerinde de sıksık idrar ve iştahsızlık olurmuş acaba mı diyorum ? bir yanım da heveslenme bak yine hüsran olursun diyorum

Aynı belirtiler bende de var

Aynı belirtiler bende de var
aaa gerçekten mi ya şuan çok şaşırdım gerçekten ama olmazdı bende yerdim yemek öğünlerimi atlamazdım bu kadar sık idrara çıkmazdım ki suyu az tüketiyorum belki gün için de 3 bardak falandır yani aaay inşallah bu belirtiler bebişlerimiz içindir ya

Amin canım inşallah

siz ne kadar zamandır bebiş çalışıyorsunuz

Aslında tam anlamıyla bu ay çalışma oldu diyebilirim canım. Bundan önce vajinismusu hastasıydım onu yendim şükür geçen ayda biraz çalışmıştık ama galiba tam günleri değerlendiremedim bu ay ovulasyon testinde ikinci çizgiyi görünce hergün denedik Rabbim inşallah bizide mutlu eder.

Canım adete yakın koyu çıkması gebelikte olabilir

Resmi akşam çektim bata 3 gün var hafif hafif koyulaşma var şimdiye baya silik olması gerekmezmiydi bende gebelik varsa ovu testinde daha çabuk belli oluyor diye hergün yapıyorum ama tamda anlamıyırum

Eklentiler

• 20170616_205203-1.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…