Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resmi akşam çektim bata 3 gün var hafif hafif koyulaşma var şimdiye baya silik olması gerekmezmiydi bende gebelik varsa ovu testinde daha çabuk belli oluyor diye hergün yapıyorum ama tamda anlamıyırum
İkinci yumurtlama değildir heralde :) yarın bi gebelik testi alıp yap bakalım canım

Resmi akşam çektim bata 3 gün var hafif hafif koyulaşma var şimdiye baya silik olması gerekmezmiydi bende gebelik varsa ovu testinde daha çabuk belli oluyor diye hergün yapıyorum ama tamda anlamıyırum
Bende senin gibi dusunup yaptim bugun ovu testini. Bende baya silikti. Ama sanki seninkilerde silik gibi geldi. Hamile olunca baya koyu cikiyomus oyle yazmislar. Gebelik testi denedinmi. Benimde bata 3 var. Gebelik testleri negatif. Bugun ilk defa yasadigim bosey oldu. Aksamdan beri sol kasigim dayanilmicak sekilde agridi hatta ilac icicektim. Sonra bi surede bicak saplanmasi gibi bisey saplandi sol kasigima. Ama benm kistlerim var kesin onlarla ilgili bi durum cok uzuldum gece gece

Bariz çizgi var canım hadi inşallah bebişdir
Kızzz cidden olabilirmi 2 mi 3 gün önce yaptım negatifdi gebelik ben geçen ay adet olduğumda 2.5 gün sürdü 6 gün olurdu normalde 10 gün sonra 3 gün leke şeklinde kahve akıntım oldu bu şekilde olup birdahaki adet gününde gebeliği öğrenenler varmış onun için biraz umutluyum ya hayır olsun

Galiba kist olunca da test böyle çıkıyor diye yazmıştı kızlar birisi

Sen bayadir yoktun canim. Batlarimiz ayni bakalm ne olucak sonuc. Insallah hamilesindir. Gittikce koyu olmus seninki

Canım benim testler resimdekinden biraz daha koyumsu azda olsa içimde umut var bat gnübe kadar daha koyu olabilme şansı var ...Normalde daha silik olması gerekiyor diye biliyorum ama tamda anlamıyorum..

İnşallah adet olmazsında bebiş yoldadır üzme kendini bu ay olmazsa hayırlısıyla önümüzdeki ay olur inşallah

O kahverengi akıntı yumurtlama kanaması sanırım canım benimde oluyor her ay bebek için uygun zamanlarmış. Yarın bir daha gebelik testi yap yada gününde yap canım.

Sen bayadir yoktun canim. Batlarimiz ayni bakalm ne olucak sonuc. Insallah hamilesindir. Gittikce koyu olmus seninki
Kız negatif olunca geçen ay boşverdim az az girdim şimdi dayanamayıp giriyorum ohh aynıyız inşallah aynı gün güzel haberler alırız evet benimki az az koyulaşıyor ondan biraz daha hevesliyim böyle gebelik öğrenen çok bide benim bu aralar halsizliğim çok bazen parmağımı bile oynatamıyorum oruç tutarken bile böyle olmazdım normalde

O kahverengi akıntı yumurtlama kanaması sanırım canım benimde oluyor her ay bebek için uygun zamanlarmış. Yarın bir daha gebelik testi yap yada gününde yap canım.
Benim normalde hiç öyle olmaz canım ilkkez oldu bilmiyoeum vallahi doktorumu aramıştım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim negatifi görürsem biterim diye

Benim normalde hiç öyle olmaz canım ilkkez oldu bilmiyoeum vallahi doktorumu aramıştım gebelik olabilir kan ver dedi ben vermedim negatifi görürsem biterim diye
Evet yerleşme kanamasıda olabilir. Sen adetim az geldi diyorsun belki geçen aydan geç döllenme oldu üzerine görme dedikleri kanamayı yaşadın. Bencede gidip kan ver. Hadi inşallah babalar gününde bi babaya daha mutlu haber verilsin :)

Senin kacinci ayin peki bide kac yillik evlisin ve yas? :)) cok soru sordum. Aynen ben pek bi umutsuzum senin umudun umut verdi . Insallah

Naaıl istiyorum bir bilsen eşim çocukları gördükce gözümün içine bakıyor keşke babalar gününde sana bir hesiye versem diyorum o kadar içerliyorki bütün arkadaşlarımızın eşleri ya hamile yada bebişleei kucağında

Senin kacinci ayin peki bide kac yillik evlisin ve yas? :)) cok soru sordum. Aynen ben pek bi umutsuzum senin umudun umut verdi . Insallah
Kız ben 19 cummm daha ağustosta 2 yıl olcak rabbimin izniyle 8 aydır istiyorum bir düşüğüm var..Ya sen ?

Oo senin daha yolun vvar ben 27 :). 3. Denemeydi canim 2 yildir evliyim
Evet canımm ama insan bebiş istemeden de kalamıyor bıcır bıcır gördükce dahda iatiyorum inşallah bunlar son denememiz olur ilk olunca insan baya heyecanlanıyor

Insallahh canimm ya . 3 5 gune ak koyun kara koyun belli olur hadi bakalm
P.tesi bi öğlen olsun ağer ağrım başlarsa benim son kötü salıyı edersem tamamdır bi test yaparım koşarak ay ayyy çok zor ya allahtan yarın misafirlerim felan olcak zaman geçer yoksa geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…