• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay da boş geçicem galiba. Benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmeden çatlıyo olabilir diye düşünüom ben. Dün yaptım ovulasyon testi T azıcık koyulaşmış dedim yumurtlama yakındır. Bugün de çatlıyo gibi bir ağrım var, az önce yine yaptım test, silikleşmeye başlamış. İki aydır koyulaşmadan silikleşiyo bu yaa.
Bende bu ay ilk defa kullaniyorum testi. Meraktan adetim biter bitmez bir tane deneyim demistim cok koyu olmasada belirgin bi cizgi vardi. Bugun 12. Gun testin onerdigi baslama tarihi yaptim ama cizgi falan cikmadi cok moralim bozuldu :( yapmaya devam edecem insallah koyulasir..:dua:

Bende bu ay ilk defa kullaniyorum testi. Meraktan adetim biter bitmez bir tane deneyim demistim cok koyu olmasada belirgin bi cizgi vardi. Bugun 12. Gun testin onerdigi baslama tarihi yaptim ama cizgi falan cikmadi cok moralim bozuldu :KK43: yapmaya devam edecem insallah koyulasir..:dua:
Canım kimisi erken yumurtluyor bende ilkkez kullanıyorum adetten 4.5 gün sonra elime geçti hemen başladım aslında adet biter bitmez başlanırsada güzel olue

Canım kimisi erken yumurtluyor bende ilkkez kullanıyorum adetten 4.5 gün sonra elime geçti hemen başladım aslında adet biter bitmez başlanırsada güzel olue
Evet bende ondan uzuldum zaten acaba hemen mi yumurtlamadim da kacirdim diye :(. Keske yapmaya hep devam etseymisim..

Evet bende ondan uzuldum zaten acaba hemen mi yumurtlamadim da kacirdim diye :KK43:. Keske yapmaya hep devam etseymisim..
İnşallah bir daha yapmana gerek kalmaz ama olumsuz olurda yaparsan hiç bırakma yap hergün benim bat 19 daha devam ediyoeu. Gebelik varsada ondan öğrenirim belki diye

İnşallah bir daha yapmana gerek kalmaz ama olumsuz olurda yaparsan hiç bırakma yap hergün benim bat 19 daha devam ediyoeu. Gebelik varsada ondan öğrenirim belki diye
Insallah vardir canim tez zamanda alirsin guzel haberi :) benim bat 3 temmuz biraz umudum kirildi bu ay ama denemeye devam hayirlisi :)

Insallah vardir canim tez zamanda alirsin guzel haberi :) benim bat 3 temmuz biraz umudum kirildi bu ay ama denemeye devam hayirlisi :)
Kızz daha var kaçırma günleri hergünü değerlendir inşallah bu ay senin ayındır sakın negatif düşünme

Valla benim adet oncesi tum belirtiler basladi pazartesi sali hastayim yazin bi kenara gec dollenme vs. Kandirmiyorum kendimi cunku ben 11. Gun yumurtladim. Dunku testte negatif zaten. Bu ay ilk defa moralim cok bozuldu hep gunu denk gelmemistir. Zaten yapmadik o tarihlerde diye avutuyodum kendimi ama bu ay ovulasyonla cok netti tarih. Artik sinirim bozulmaya basliyo. Allah bilir dogrusunu diyip sukrediyorum yinede. T Tekirdagli4259 canim senin adina cok sevindim kacinci ayindi ve neler denedin bu ay paylasirmisn
Canim cok tsk ederim ins tutunur bebegim simsiki biz 8 aydir evliyiz ve hic korunmadik kasimda kimyasal gecirdim 2 defa doktora gittim hersey yolunda heran hamile kalabilirsin dedi ama birturlu olmuyordu bi ara sogan suyu ictim ama sadece 3 gun ictim sonra unuttum sonrada icmedim bu ay farkli yaptigim tek sey corek otu yagi ictim bir velim soylemisti onuda 3 gun icebildim zorla sonrada ramazan geldi biraktim. Bu ay bide memlekete gidiyorum eylule kadar gelmeyecem eylulde de bir yil dolacak tedaviye baslariz diye dusunuyordum bu aydan hic umutlu degildim bide baktim hamileyim ins saglikla kucagimada alirim

Bende bu ay ilk defa kullaniyorum testi. Meraktan adetim biter bitmez bir tane deneyim demistim cok koyu olmasada belirgin bi cizgi vardi. Bugun 12. Gun testin onerdigi baslama tarihi yaptim ama cizgi falan cikmadi cok moralim bozuldu :KK43: yapmaya devam edecem insallah koyulasir..:dua:
Ben de öğlen baktığımda silikleşti sandım. Kendimde bir sorun var filan diye düşündüm. Şimdi tekrar yaptım. Bayaa koyulaştı sanırım yumurtam oluştu, yarın öbürsü gün çatlar. Biz de çalışmalara devam ederiz :)

Ben de öğlen baktığımda silikleşti sandım. Kendimde bir sorun var filan diye düşündüm. Şimdi tekrar yaptım. Bayaa koyulaştı sanırım yumurtam oluştu, yarın öbürsü gün çatlar. Biz de çalışmalara devam ederiz :)
Ay hadi insallah;)) Ben de testi oglenleri yapiyorum ustunde oyle yaziyo ama gordum bazilari sabah yapiyo hangisi dogrudur ki acaba ne zaman yapsam????

Ay hadi insallah:KK66:) Ben de testi oglenleri yapiyorum ustunde oyle yaziyo ama gordum bazilari sabah yapiyo hangisi dogrudur ki acaba ne zaman yapsam????
Öğle saatlerinde 3 saat sıvı almadan yapmak en doğrusu da, ramazandan dolayı zaten 17 saat sıvı almıyoz. Ramazanda işler iyice karıştı yani, sen bilirsin :D

Öğle saatlerinde 3 saat sıvı almadan yapmak en doğrusu da, ramazandan dolayı zaten 17 saat sıvı almıyoz. Ramazanda işler iyice karıştı yani, sen bilirsin :KK70:
oyle valla ;) iyi bari dogru zamanda yapiyomusum :super:

Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım pembe oldu diğer taraf ama hafif dağılmış şekilde adete aaltı gün var bugün kan vermeyi düşünüyorum

Kızlar sabah ilk idrarla test yaptım pembe oldu diğer taraf ama hafif dağılmış şekilde adete aaltı gün var bugün kan vermeyi düşünüyorum
Benim de 7 gün var adete sizi takipteyim :) inşallah mutlu haber verirsiniz kan sonucunuzla bende yaptırayım :)

Back