Aynen allahım şu mebarek günlerde isteyen herkese nasip etsinO zaman ne diyoruz? Allah'ın mucizesi diyoruz :)
ovulasyon testim dünden. Daha koyu bu aksamdan itibaren calismam mi gerekiyor simdi demekki indirdigim uygulama ile dogru orantılı10 hazirandan itibaren 4 gun mu calisacagizTam köyü rengi görünce yumurta oluşmuş demek sonrasında siliklesince yumurta çatlamış demek. Şu anda bir şey yok yani negatif
İnş test doğrudur daha sevinemedim bile pazartesi direk kana gidicemPozitif kere pozitif hem de bacım
Amh düşüklüğü ve morfolojiyle hareketlilik sorununu çözmek için her hangi bir şey kullandınız mı? Bir şeyler uyguladınız mı? Ya da tedavi oluyor muydunuz?Aynen allahım şu mebarek günlerde isteyen herkese nasip etsin
Bitkisel şeyler denedik cnm 1 kızım vardı o yüzden tüp düşünmedikAmh düşüklüğü ve morfolojiyle hareketlilik sorununu çözmek için her hangi bir şey kullandınız mı? Bir şeyler uyguladınız mı? Ya da tedavi oluyor muydunuz?
Hee bacım senin zaten evladın varmış yaa :)Bitkisel şeyler denedik cnm 1 kızım vardı o yüzden tüp düşünmedik
Senin kozalak ne kadar kabul ederse o kadar çalış canım.birinde tutacak sonunda.bat ne zaman bu arada?yakın mıyız ne?ovulasyon testim dünden. Daha koyu bu aksamdan itibaren calismam mi gerekiyor simdi demekki indirdigim uygulama ile dogru orantılı10 hazirandan itibaren 4 gun mu calisacagiz
Var ama kızım 7 yaşında uzun bir süre tedavi gördüm olmadı rahim filmi çekildim ocaktaHee bacım senin zaten evladın varmış yaa :)
İyiye işaret...Benim bat a 6 gün var ölüyorum kasık ağrısından, normalde ağrım olmaZdı hiç öncesinde
Olsun, normalce olan bi evlat varsa sorun yok. Tüp bebe de neymiş. Sorunların tedavisine gidilir, normalce çocuk olur. Normalce ne demek ya ben de yeni kelime türettim ha.Var ama kızım 7 yaşında uzun bir süre tedavi gördüm olmadı rahim filmi çekildim ocakta
Hayirlisi olsun. Hos geldin aramiza. Allah ne zaman derse o zaman olur. Varikoselden sonraki morfoloji ve ileri hareketliliginiz ne durumda rakam olarak?merhaba kizlar herkese. öncelikle allah hepimizin kucagina bebeklerini almayi nasip etsin insallah. bende araniza katilmak istiyorumezgish bat 15 haziran yaş 28
bizde 19 aydir bebek deniyoruz bende tahlillerimde falan bi problem yok fakat esim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu. biraz hareket problemimiz var. ama allahin izniyle bekliyoruz melegimin gelecegi zamani umutsuzluk yok
canim cok tesekkurler bizim toplam sperm sayisi 79 milyonHayirlisi olsun. Hos geldin aramiza. Allah ne zaman derse o zaman olur. Varikoselden sonraki morfoloji ve ileri hareketliliginiz ne durumda rakam olarak?
Gayet iyi canım. Yakındır gebelik inşallah.canim cok tesekkurler bizim toplam sperm sayisi 79 milyon
ileri harekeli %35
yavaş hareketli %10
morfoloji normal %75
anormal %25
tatlım inşallah. rabbim "ol der ve olur"Gayet iyi canım. Yakındır gebelik inşallah.
canim umarim bu ay melegin seninledir.adet duzenin duzgün mudur. yarin test yapacak misinKızlar naberr geçen ay sayfada beraberdik ama geçen aydan bi kaç kişi kalmış burda geçen ay bayağı heveslendik buralarda ama kısmet olmadı hamilelik belirrtilerimi dersiniz silik çıkan hamilelik testi mı dersiniz hepsini yaşamıştım ama velakin yanılmışım buay o kadar boşverdim ki bat tarihime henüz 6 gün var zannediyodum sonra bi baktım bat tarihim yarın meğersem stres yapmayınca zaman su gibi akıyomuşş herkes kafana takma stres yapma unut gitsin diyordu bakalım bu ayy hiccc stres yapmadım işe yaramış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?