• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlarım... Bariz! O kadar beklersem orta yerimden hem de.

İlk çocuğunda direkt kalp atışını duyacak kadar beklemiş biri olarak hayat bana nanik yapıyor :olamaz:
Keseyi görmeye ne zaman gideceksin öyleyse?hamilelik takvimi eklesene.

Keseyi görmeye ne zaman gideceksin öyleyse?hamilelik takvimi eklesene.

Ekleyemem geç döllenme. Adet tarihime göre doğru değil takvim. Pazartesi gidicem. 5 hafta tahmini 1600 beta hcg olacak. Yani İnşallah. Bu işin kaygısı hiç bitmiyor. Olduydu olmadıydı. Sonra da hiç kese gelmeyecek kalp atışı duymayacağım gibi... Ölüyorum karamsarlıktan. Hormonlarım canıma okudu herhalde. Yoksa ben böyle değildim yaşarken oldum.

Ekleyemem geç döllenme. Adet tarihime göre doğru değil takvim. Pazartesi gidicem. 5 hafta tahmini 1600 beta hcg olacak. Yani İnşallah. Bu işin kaygısı hiç bitmiyor. Olduydu olmadıydı. Sonra da hiç kese gelmeyecek kalp atışı duymayacağım gibi... Ölüyorum karamsarlıktan. Hormonlarım canıma okudu herhalde. Yoksa ben böyle değildim yaşarken oldum.
Sen de regl tarihini 1 hafta ya da her neyse o kadar geç gir

Valla o karamsarlık gebe kalamayacağımla başlıyor Doğuma kadar ayrı evham doğduktan sonra ayrı...biz de ucundan başlasaydık bi...yımırtaya 5gün var bakalım

Kızlar bugün hgs çekildi dr tüplerin kapalı çocuk olma ihtimali %5 dedi aşılama tadavisi olucak oda olmazsa tüp bebek diyor dr yarın kendi doktoruma sonucları göstericem bilmiyorum ne olcak

Kızlar bugün hgs çekildi dr tüplerin kapalı çocuk olma ihtimali %5 dedi aşılama tadavisi olucak oda olmazsa tüp bebek diyor dr yarın kendi doktoruma sonucları göstericem bilmiyorum ne olcak
Geçmiş olsun canım ya.tek dr la yetinme,değişik fikirleri olabiliyor.derdi veren dermanını da verir.aşılama ya da tüp bebekle olacaksa sıkıntı değil.yeterki olsun.

iki tüpün de kapalı olduğundan emin olmak için laparoskopi (karın içerisine kamera ile bakılması ameliyatı) yapılması gerekir. Rahim filmi (HSG) bu konuda yanıltıcı olabilir çünkü rahim filminde kapalı görülen tüplerin bir kısmının aslında açık olduğu laparoskopide görülmektedir. Rahim filmi çekimi sırasında tüpler spazm (kasılma) nedeniyle kapalıymış gibi izlenebilir.

Henüz senin için bişey bitmiş değil canım,üzülme.

iki tüpün de kapalı olduğundan emin olmak için laparoskopi (karın içerisine kamera ile bakılması ameliyatı) yapılması gerekir. Rahim filmi (HSG) bu konuda yanıltıcı olabilir çünkü rahim filminde kapalı görülen tüplerin bir kısmının aslında açık olduğu laparoskopide görülmektedir. Rahim filmi çekimi sırasında tüpler spazm (kasılma) nedeniyle kapalıymış gibi izlenebilir.

Henüz senin için bişey bitmiş değil canım,üzülme.
Icimi rahatlattin cnm çok sağol çok üzüldüm agladim

Hsg de benim de tüplerim kapalı çıkmıştı. Laparoskopi ameliyatı oldum açıldı. Tüp bebekten önce bunu dene bence

Bnm de kapaliymis acildi bnmki rahim filmiyle çok canim yanmıştı senin çok canim yandımi canm ayrıca ne varda kapalı oluyomus sordunmu sen canm doktkra

Bnm de kapaliymis acildi bnmki rahim filmiyle çok canim yanmıştı senin çok canim yandımi canm ayrıca ne varda kapalı oluyomus sordunmu sen canm doktkra
Cnm sonucları kendi doktoruma yarın göstercem bu drdan bişey anlamadım eşime anlatmış. Bana sol taraf acik dedi Eşim e de damla damla ilaç aktı demiş. Ağrı şöyle oldu ilacı verirken adet ağrısı gibi ağrım oldu ağrı kesici içtim sonra gecti

Kaç gün geciktin canm bnm bugün 6 bitti gerçi geçen ayda 9.gun olmustum sonra gittim rahim filmi çektirdim bakalım ne zaman gekcek peki adet belirtin falan varmi
Canım benim henüz gecikme olmadı. Bat cuma günü. Adet belirtim de yok ama. Sende düzensizlik mi var. Test yaptın mı gecikmen olmuş sonuçta. Rahim filmi işe yarar bu ay ins;)

Cnm sonucları kendi doktoruma yarın göstercem bu drdan bişey anlamadım eşime anlatmış. Bana sol taraf acik dedi Eşim e de damla damla ilaç aktı demiş. Ağrı şöyle oldu ilacı verirken adet ağrısı gibi ağrım oldu ağrı kesici içtim sonra gecti
Anladım canm bnm çok agrim oldu ya bağırdım yani o derce kapalıymış ondan o kadar ağrı olmuş neyse ki açtık dedi doktor ya çok kafana takmainan olcagi varsa tek damlayla oluyo inan sanki analarımız zamanında rahim filmimi vardı

Canım benim henüz gecikme olmadı. Bat cuma günü. Adet belirtim de yok ama. Sende düzensizlik mi var. Test yaptın mı gecikmen olmuş sonuçta. Rahim filmi işe yarar bu ay ins:KK66:
Canm adetlerim bekarken düzenliydi korunmayi bıraktıktan sonra 28 ile 35 gün arasında olmaya başladım 20 aylık evliyim geçen ayı saymazsak 6 aydır düzenli oluyodum ama geçen ay ve bu ay uzama oldu iste bunun için doktora gitmiştim normal olduğunu söyledi hormon testkerim temiz niye böyle geçikiyo bilmiyorum pazartesiye kadar gelmezse doktora giderim artık

Canm adetlerim bekarken düzenliydi korunmayi bıraktıktan sonra 28 ile 35 gün arasında olmaya başladım 20 aylık evliyim geçen ayı saymazsak 6 aydır düzenli oluyodum ama geçen ay ve bu ay uzama oldu iste bunun için doktora gitmiştim normal olduğunu söyledi hormon testkerim temiz niye böyle geçikiyo bilmiyorum pazartesiye kadar gelmezse doktora giderim artık
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ümidim yok ama eğer gelmezse bende pazartesi test yapıcam

Back