benim de bat bugündü. biraz önce banyoya girdim peçeteye kan geldi. hazırlıklarımı yaptım bekliyorumBatın anneler günune denk gelmesi ve su an hissettigime göre adet olmam
Bu nasi bi hüsran ya
Senin en azindan istikrarliymis benim bir acilip bir koyulasiyor bu ne simdiYa bes gundur yapiyorum gittikce koyulasiyor aklim karisti bir sorun mu var acaba neden lh yukseliyor
Senin bat ne zaman gunduz 3ten sonra yaptim hep iki gun once sabah yaptim normalde sabah cikmaz yaziyor ama tam tersi T cizgisi daha koyuydu bir haftadir boyle ya gebelik icin drye giderim ya da neden boyle cikiyor diyeSabah mı yapıyorsun öğle saatlerinde mi ben de mi yapsam ki heveslendim şimdi
Canim benim ovulasyonum gecti yarin bat oldugu halde boyle cikiyor ovulasyonda 4 gun yaptim 3.gun yakaladim sonra negatif oldu geriSenin en azindan istikrarliymis benim bir acilip bir koyulasiyor bu ne simdidünden onceki gun 13.gun koyuydu, dün silikti bende dun ovulasyon zannettim bugun tekrar yaptigimda 13.gunden daha koyu cikti bugn 15.gun tum bunlar ne anlama geliyor kizlar acaba bende mi bir sorun var
Sana tavsiyem erken basla teste bende de 11.gun basla diyordu ben 9.gun basladim silikti pembe oldu sonra kirmizi oldu en azindan farki gorursunSenin en azindan istikrarliymis benim bir acilip bir koyulasiyor bu ne simdidünden onceki gun 13.gun koyuydu, dün silikti bende dun ovulasyon zannettim bugun tekrar yaptigimda 13.gunden daha koyu cikti bugn 15.gun tum bunlar ne anlama geliyor kizlar acaba bende mi bir sorun var
Himm o zaman hamilelikten olabilir mi yukselmesi? Test yap istersen kesinlesir en azindan. Ya peki benim neden boyle cikiyor kizlar birseyleri yanlis mi yapiyorum. Bu ay ilk defa deniyorum ve aksam 7 7:30 civarlarinda yapiyorum en az 4 ten sonra sivi almiyorum yine de bu sekilde... fotografini atsan yardimci olabilr misinizCanim benim ovulasyonum gecti yarin bat oldugu halde boyle cikiyor ovulasyonda 4 gun yaptim 3.gun yakaladim sonra negatif oldu geri
Bende 9.gun basladim o gunden ber ikinci cizgi hep var fakat renk degisiyor tam koyulasti derken acildi simdi yine koyu neye inananagima sasirdimSana tavsiyem erken basla teste bende de 11.gun basla diyordu ben 9.gun basladim silikti pembe oldu sonra kirmizi oldu en azindan farki gorursun
Bi fotolarini atsana bende oyle olmadi hicBende 9.gun basladim o gunden ber ikinci cizgi hep var fakat renk degisiyor tam koyulasti derken acildi simdi yine koyu neye inananagima sasirdim
Benim adetlerim 28 günde bir olur genelde yumurtlamam 29 Nisa’nda oldu ovulasyon testi ile takip ettim ve sadece o günü değerlendirebildik , oldu mu bilmiyorum, bat da bugün yarın olması gerekir 13-14mayısSenin bat ne zaman gunduz 3ten sonra yaptim hep iki gun once sabah yaptim normalde sabah cikmaz yaziyor ama tam tersi T cizgisi daha koyuydu bir haftadir boyle ya gebelik icin drye giderim ya da neden boyle cikiyor diye
canım yok ovu testim gebelik testi avrdı yaptım negatif. bu arada eğer ovu testin regle yakın pozitif cıkarsda hamilesin demektir. :)Benimde 14 mayıs ya bisey sorabilir miyim ovulasyon testin var mi yapsan acayip merak ediyorum regl oncesi nasil cikacak diye
Sağlık olsun bir dahaki aya inşallahbenim de bat bugündü. biraz önce banyoya girdim peçeteye kan geldi. hazırlıklarımı yaptım bekliyorumelleri kulağında akın akın gelirler akşama doğru
Valla bir haftadir koyu cikiyor gebelik olmazsa dogru drye testlerin hesabini sormayacanım yok ovu testim gebelik testi avrdı yaptım negatif. bu arada eğer ovu testin regle yakın pozitif cıkarsda hamilesin demektir. :)
testin fotossunu atarmsıın?Valla bir haftadir koyu cikiyor gebelik olmazsa dogru drye testlerin hesabini sormaya
Çok isterim bu ay senle hamiş olmayı allah saglikla nasip etsin inşallah
Boyleler canimtestin fotossunu atarmsıın?
Sari renk alanlar eski testler en alttaki bugunun su icmisken yaptimtestin fotossunu atarmsıın?
canım en silik olan hangikacıncı gün bide en alttaki kacıncı gün?Boyleler canim
pardon canım sımdı gordum kzuum benden söylemesi bence hamilesin. bugün adetinin kacıncı günü?Sari renk alanlar eski testler en alttaki bugunun su icmisken yaptim
Silik olan ilk test sonrasi sirali en alttaki bugunun su icip yaptimcanım en silik olan hangikacıncı gün bide en alttaki kacıncı gün?