Hadi yaa üzülme vakti var demekki dahaBatın anneler günune denk gelmesi ve su an hissettigime göre adet olmam
Bu nasi bi hüsran ya
Kesinlikle simdi isin icine girdikçe anlıyorsun ne kadar zorHadi yaa üzülme vakti var demekki daha
Eskiden korunmadığın anda hamile kalırsın sanırdım meğer ne zormuş bu işler
Neler okudum öyle insallah batın gelmeyecek sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini bat 14 mayisti dimi yarın test yapsana canımanladim.. ya ben garip oldum cuma günü yaptim testi okula gidecegim icin 5 dk bekledim baktim yok kutusununnicine koydum okuldan gelince nedense tekrar bakma gereksiniminde bulundum cift cizgiyi gorunce de amaaaan dedim kac saat geçti test yanlis ben kendimi direk diger aya ayarlamaya basladim.. ama simdi diyorum acaba var mi??? neyse zaten 1 2 gun daha bekleyecem kirmizilar gelmezse tekrar yaparim test artik.. hayirlisi olsun insAllah yaa
Seni çok iyi anlıyorum oglumdan sonra 4 yıl korunduk kaçaklara ertesi gün hapı bile içtim 5 yıl sonra hamile kaldım bir dış gebelik bir kimyasal kayiplarim var artık onemsemedigim ay gebe kaldım zamanı gelince rabbim nasip ediyor darısı size olsunHadi yaa üzülme vakti var demekki daha
Eskiden korunmadığın anda hamile kalırsın sanırdım meğer ne zormuş bu işler
Aynen bir iki gun daha bekle bakalim ne cikacak bizi de merakta birakma buraya yaz mutlaka :)anladim.. ya ben garip oldum cuma günü yaptim testi okula gidecegim icin 5 dk bekledim baktim yok kutusununnicine koydum okuldan gelince nedense tekrar bakma gereksiniminde bulundum cift cizgiyi gorunce de amaaaan dedim kac saat geçti test yanlis ben kendimi direk diger aya ayarlamaya basladim.. ama simdi diyorum acaba var mi??? neyse zaten 1 2 gun daha bekleyecem kirmizilar gelmezse tekrar yaparim test artik.. hayirlisi olsun insAllah yaa
Amin canım inşallah sende sağlıcakla kucağına al bebeğiniSeni çok iyi anlıyorum oglumdan sonra 4 yıl korunduk kaçaklara ertesi gün hapı bile içtim 5 yıl sonra hamile kaldım bir dış gebelik bir kimyasal kayiplarim var artık onemsemedigim ay gebe kaldım zamanı gelince rabbim nasip ediyor darısı size olsun
Benim bat 14 mayis yarin bende nisan ayinda ilk defa kullandim ovulasyon testini pozitifi gorup degerlendirdim bakalimBen bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Benimde 14 mayıs ya bisey sorabilir miyim ovulasyon testin var mi yapsan acayip merak ediyorum regl oncesi nasil cikacak diyebendee varım :))) ama dahaa cokk varrr 14 mayıszaman gecer mi ki?
Ben de öyle öğrendim gebeliğimi.. bi gün önceden yapmıştım bişey göremeyince koydum kenara.. ertesi gün bi baktım şok.. incecik belirmiş sonra bi tane daha yaptım onda da çıkınca kan verdim. Bence sen de tekrar dene neden olmasın :)
Neler okudum öyle insallah batın gelmeyecek sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini bat 14 mayisti dimi yarın test yapsana canım
Aynen bir iki gun daha bekle bakalim ne cikacak bizi de merakta birakma buraya yaz mutlaka :)
canim sende vardir ovulasyon testi bi yapar misin uzun suredir sivi almadiysanBen bu ay ilk kez ovulasyon testi deneyeceğim, deneyenler tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Ben geçen ay adet günümde yaptım ovulasyon testini pozitif çıktı ve sevindim sabah yapmıştım, ama akşama adet oldum , o güvenilir değil bence kızlar , hatta Şuan elimde bir tane daha var yarın adet günüm ama yapmak istemiyorum geçsin öyle yapacağımBenimde 14 mayıs ya bisey sorabilir miyim ovulasyon testin var mi yapsan acayip merak ediyorum regl oncesi nasil cikacak diye
Ben de Nisa’n ayında ilk kez kullandım ovulasyon testini bakalım göreceğiz işe yaradı mıBenim bat 14 mayis yarin bende nisan ayinda ilk defa kullandim ovulasyon testini pozitifi gorup degerlendirdim bakalim
Ya bes gundur yapiyorum gittikce koyulasiyor aklim karisti bir sorun mu var acaba neden lh yukseliyorBen geçen ay adet günümde yaptım ovulasyon testini pozitif çıktı ve sevindim sabah yapmıştım, ama akşama adet oldum , o güvenilir değil bence kızlar , hatta Şuan elimde bir tane daha var yarın adet günüm ama yapmak istemiyorum geçsin öyle yapacağım
Sabah mı yapıyorsun öğle saatlerinde mi ben de mi yapsam ki heveslendim şimdiYa bes gundur yapiyorum gittikce koyulasiyor aklim karisti bir sorun mu var acaba neden lh yukseliyor
Çok isterim bu ay senle hamiş olmayı allah saglikla nasip etsin inşallahayy bende sok oldum canim yaa test almadim ama yarin olmazsam alacam artik.. ben test bekleyince hic takmamistim inan ki