- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
Bu ay hergunu hatta bazı gunler iki defa, soğan kürü eşimde keçi boynuzu yedi....... Rabbim buyuk ... Verecek mücizemi....ovülasyon testi filan denedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hergunu hatta bazı gunler iki defa, soğan kürü eşimde keçi boynuzu yedi....... Rabbim buyuk ... Verecek mücizemi....ovülasyon testi filan denedin mi
Bu ay hergunu hatta bazı gunler iki defa, soğan kürü eşimde keçi boynuzu yedi....... Rabbim buyuk ... Verecek mücizemi....
Merhaba kızlar. Ben yumurtlama dönemindeyim şu günlerde. Geçen adet bitiminden beri de bebek istiyoruz. Bugün ara ara sağ ve sol kasıkta batma tarzı ağrılarım oluyor. Yumurtlama döneminde normal midir?
Aynen bendede mevcut adet belirtileri iştahım yine açık yine olmadı 8 aydır bek
Gitiim canim sıkıntı yok dedi eşim gitmedi ama bi kaç aya oda giderdoktora gittin mi peki canim??? herseyin bir zamani var insAllah hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim
Gitiim canim sıkıntı yok dedi eşim gitmedi ama bi kaç aya oda gider
stresin kesinlikle olumsuz etkisi var canim cok zor biliyorum ama akisina birakmak ve rahat olmak sart aslinda.. Rabbim hayiisini nasip etsin insAllah..
Canım 1 senedir öyle istiyoruz olmuyor . Bir kere çift çizgiyi görebilseydim. Bir kere kalabilseydim
Olan stres yapinca da oluyor
Olmayanin olmuyor bence alakasi yok
Olmayinca olmuyor naparsan yap
Aynen katılıyorum size herzamn Rabbim hayırla sağlıkla ver diıyrmHer zaman dualari tam ve eksiksiz yapin derler.. Rabbim kimseyi ne evladiyla ne de evlatsizlikla sinasin.. beklemek cok zor bir süreç evet.. ama her zaman hayırlısını istemek lazim.
ben kendime göre öyle oldu diyeyim o zaman.. ilk gebeligimde sadece regl gunlerimi hesapladim, hoc bir beklentim yoktu amaaan olursa olur olmazsa olmaz modundaydim ve hemen hamile kaldim.. ama simdi kac aydir denemedigim sey kalmadi ama olmuyor asiri derecede dusunuyorum çünkü kendimi cok fazla dinliyorum buda beni olumsuz etkiliyor.. ki doktorumda stresten uzak dur dedi o da nasil olacak bilmiyorum
amin inş sen elinden geleni yapmışsın gerisi allah'a kalmisBu ay hergunu hatta bazı gunler iki defa, soğan kürü eşimde keçi boynuzu yedi....... Rabbim buyuk ... Verecek mücizemi....
Bu yerleşme kanamasını hiç anlamadım gerçi hiç. Gebe de kalamadım belki o yuzden biri iyice anlatsa keşke nedir ne zamn gelir adetten farkı neKızlar bir sorum var, yerleşme olurken adet sancısı gibi ama daha hafif şekilde sancı olur mu ?
Canım b12 ne baktırıp öyle alsaydın keşke. Benim b12 im yüksek çıktı, üst değeri birazcık aşmış o yüzden doktor özellikle içinde b12 olmayan folik asit al dedi
Gunaydin çizgi gayet belli hayırlı sağlıklı olur inşallah. .listeye bir hamiş daha eklensin ☺Eki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallahEki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
Normal diye biliyorum, bende de aynısı olur her ay.Merhaba kızlar. Ben yumurtlama dönemindeyim şu günlerde. Geçen adet bitiminden beri de bebek istiyoruz. Bugün ara ara sağ ve sol kasıkta batma tarzı ağrılarım oluyor. Yumurtlama döneminde normal midir?