Allah Allah, alıntı yaptığınız mesajsabah kan vermiştim çok umutsuzdum şimdi sonucu aldım 79.01 çıkmış doktoru aradım adet gününüzde tekrar gelin dedi bu nedir anlamadım dikkat et yükselmesi lazım dedi şimdide bunu mu bekleyecem belirsizlik hala devam
Kuzum hangi kurler kullandin?ben okuyamamdimdaSaraçoğlundan allah binlerce kez razı olsun bugün Dr kontrolüm vardı daha önce bahsetmiştim geçen ayki tedaviden 2kocaman kistim oluşmuştu bugün 10.gün kistlerim neredeyse YÖK olmuş yumurtalarda sanki kist yokmuş gibi2güne çatlayacak şekilde gelişmiş Dr çok şaşırdı hem kistlerin bu kadar küçülmesine hemde kistler yumurta gelişimini geciktirirmiş,kürleri söyledim çok iyi yapmışsın dedi döllenme olurmu bilmem (ki inşallaaaaah olur )en azından bu ay ilaç kullanmama gerek kalmadı
Buraya özellikle yazmak istedim çünkü tecrübe etmiş birinin hikayesini bulmak için sayfalarca yorum okuduğum oldu umarım daha önce uygulamamış birine de sebeb olur
Herkesin allah yardımcısı olsun
Adetime dokuz gün var iki gün ara verdik zaten yumurtlama dönemi geçti diye bakalım son ana kadar denemeye devam ama doktorun dediğine göre geçen günkü ağrım büyük ihtimal yumurta çatlama ağrısıymış :) tabi belli olmaz tavsiyen için çok teşekkür ederim :)Merhaba canim.
Sağlık açısından bir problem olmaması çok iyi .En azından aklını kurcalayan birsey olmaz. Bu ay geçti mi günün geldi mi regl bilmiyorum ama bence ara verme. Zaten bir haftalık bir dönem. 1 olur 2 olur mümkün oldugunca dene derim. Sen bilirsin tabi :)
İnşallah yükselir değerlerin :)Kan testi verdim 79 .01 çıktı doktor adet gününde tekrar gel dedi dikkat et olabilirde olmayabilirde dedi bu ne demek şimdi
Benimde az kaldı canım bekle bence stres yapma bi daha boşunakızlar erken gebelik testi uygulayan var mı aranızda? Bat'a 7 gün var acaba test alıp yapsam çıkar mı kibeklemek işkence olmaya başladı
Benimde aynen ;((((
İnşallah dua edin banaİnşallah yükselir değerlerin :)
İlk hamileliğimde regl döneminden 4-5 gün önce kasıklarımda regl ağrısına benzer agri olmuştu. Hamileliği beklemediğimiz icin erken hastalanacağımı düşünmüştüm.Kızlar bişey sormak istiyorum. Bu ay korunmayı bırakmıştık. Ovulasyon dönemini değerlendirdik. İlişkiden sonraki gün hafif karın ağrım oldu. Ve bu ağrı ara ara tekrar etti . Regle 8 gün var, normal regl dönemi belirtilerim başladı. Ama karın ağrısı sadece regl olmadan önce oluyordu. Acaba korunmasız ilişki olduğu için mi karın ağrım oldu yoksa gebe kalmış olabilir miyim sizce?
canım doktorlar keseyi görmeden hatta kalp atısını duymadan gebesin demek istemiyor. çünkü bunun kimyasalı var mol gebeliği var dış gebeliği var. kesin konusmak iin erken oldugunu düşünüyorlar. bence gebesiniz hayırlı olsun . sağlıkla ilerleyip kucagınız almak nasip olsun.Kan testi verdim 79 .01 çıktı doktor adet gününde tekrar gel dedi dikkat et olabilirde olmayabilirde dedi bu ne demek şimdi
Bat tarihiniz ne zamandı acaba? Geçen ay benim de battan 1 gün önce bat günü ve battan sonraki bir kaç gün çok az kahverengi lekelenmem olmuştu. Test yaptırdığımda bhcg değeri 10 çıktı. Doktorum takip edelim dedi, yerleşme kanaması da olabileceğini söyledi. Sonra o kahverengi lekelenmeler azaldı, değer biraz arttı ama sonra yine düştü. Sonrasında kimyasal oldugunu öğrendim. Battan bir hafta sonra da regl oldum. Demek istediğim yerleşme kanaması da olabilir belki, inşallah öledir. Kendinizi yormayıp dinlenmeye çalışın. Hayırlısı oldun inşallah :)Yine kahverengi leke geldi 1-2 damla korkuyorum adet olmak istemiyorum
Bat 10 Mayıs kan testi yaptırdım 79.01 çıktı ama doktorum gebesin demedi takip edelim deri adet günü gel dediBat tarihiniz ne zamandı acaba? Geçen ay benim de battan 1 gün önce bat günü ve battan sonraki bir kaç gün çok az kahverengi lekelenmem olmuştu. Test yaptırdığımda bhcg değeri 10 çıktı. Doktorum takip edelim dedi, yerleşme kanaması da olabileceğini söyledi. Sonra o kahverengi lekelenmeler azaldı, değer biraz arttı ama sonra yine düştü. Sonrasında kimyasal oldugunu öğrendim. Battan bir hafta sonra da regl oldum. Demek istediğim yerleşme kanaması da olabilir belki, inşallah öledir. Kendinizi yormayıp dinlenmeye çalışın. Hayırlısı oldun inşallah :)
Bu süreçte insan tedirgin oluyor sürekli biliyorum. Tuvalete korka korka gidiyoruz resmen. Ama stres yapmamaya çalışın. Sizin değeriniz yüksekmiş benimkinden. Ben en fazla 30u gördüm. Ben doktoruma sorduğumda bu süreçte sizin yapabileceğiniz bir şey yok bekleyip göreceğiz demişti. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.Bat 10 Nisa’n kan testi yaptırdım 79.01 çıktı ama doktorum gebesin demedi adet günü gel dedi
Benimde aynen ;((((
Adetin 3.günü incir havuç kürüne başladım adetim bittikten sonra soğan kürüne de başladım hepsini içiyorum :))Kuzum hangi kurler kullandin?ben okuyamamdimda
Kaç aydır adet sıralamam: 29 35 36 37 36 35 43 günlerde adet gördüm BAT ımın bile olmayışı ne acı .Merhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
Hamişlerimiz
defne1453
morceket
Bahunya
Mucizemol14
BAT
burcu_87 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
Misss_laviniaaa 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
KAVAKs 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
gkymc 4 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Ayca2533 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Dea_Tacita15 6 Mayıs
blackpearl92 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
anneveoglusu 7 Mayıs
turuncu balık 7 Mayıs
Glsmmc 7 mayıs
Evrem17 8 Mayıs
lulu_bitte 8 Mayıs
nejlaa 86 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
heytbengeldim 9 Mayıs
Queen21 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
Archpa 11 Mayıs
Betita 13 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
gokcesezer 14 Mayıs
Umithepvar 14 Mayıs
meva888 15 Mayıs
kahvecibaby 15 Mayıs
HerSey_Guzel_Olucak 15 Mayıs
Alya_sura88 15 Mayıs
Nurbanu34 16 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
aytoli 18 Mayıs
yvz13 19 Mayıs
Sanderling 19 Mayıs
Saglikliyasamgunlugumm 20 Mayıs
hey naber 21 Mayıs
kardelen2780 22 Mayıs
baharbebek001 23 Mayıs
Melegimiz89 23 Mayıs
esenglvedat 24 Mayıs
dmlslnkrmk 24 Mayıs
laugh_a_lot 24 Mayıs
Bohsisah 25 Mayıs
ladylilly 25 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
different human 27 mayıs
Rainbow4607 28 Mayıs
Htc3509 29 mayıs
balbocegi35 30 mayıs
yasmin89 31 Mayıs
İnşallah dediğiniz gibidir dua edin banacanım doktorlar keseyi görmeden hatta kalp atısını duymadan gebesin demek istemiyor. çünkü bunun kimyasalı var mol gebeliği var dış gebeliği var. kesin konusmak iin erken oldugunu düşünüyorlar. bence gebesiniz hayırlı olsun . sağlıkla ilerleyip kucagınız almak nasip olsun.
aynen tuvalete gitmek istemiyorum yürürken yatarken bile korkuyorum stres yapmamak elde değil yani ama hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka çare kalmıyorBu süreçte insan tedirgin oluyor sürekli biliyorum. Tuvalete korka korka gidiyoruz resmen. Ama stres yapmamaya çalışın. Sizin değeriniz yüksekmiş benimkinden. Ben en fazla 30u gördüm. Ben doktoruma sorduğumda bu süreçte sizin yapabileceğiniz bir şey yok bekleyip göreceğiz demişti. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.
canım keseyi kaç haftada gördün?Allah Allah, alıntı yaptığınız mesajs i d e l y a 'e ait ama benim adım çıkmış. :) Ben, belirtileriniz bana benziyor demistim. Gebelik var görünüyor başlangıç için. Endişelenmeyin. 2 gün sonra değerlerin 2 katına çıkması gerekiyor o yüzden çağırmış. Eğer çıkmazsa gebelik sonlanıyor diye biliyorum. Vücut atıyor kendiliğinden. Ben de 3 Mayıs'ta gitmiştim. Adetim 2 gün gecikmişti. Değerim 986 cıktı. Doktor beni de 2 gün sonra çağırdı. Çok şükür 2 katına çıkmıştı. Sonra dun yine gittim. Bu kez kese göründü. :) Hayırlısı olsun bekleyin bakalim. Çok heyecanlı durumlar. :)
Kaç aydır adet sıralamam: 29 35 36 37 36 35 43 günlerde adet gördüm BAT ımın bile olmayışı ne acı .