Peki banyo yaparken gusül alıcaz ya geçerli olur mu ki yakıyla birlikte ondan tereddüt ediyorum çünkü bugün ya da yarın yumurtlama günümBen 4 ünde taktıö 12 sinde çıkardım. Bana kalsa daha erken çıkarırdım ama kayınvalidem ve eşim kalsın diye tutturdu. Ama kaşınıyordu ve çıkardığımda biraz tahriş olmuştu. O yüzden dikkat et. Zaten üç gün sonra o belimi yakması falan bitmişti sadece duruyordu. Kayınvalidemin dediğine göre ağrn geçseydi kendisi çıkardı ama demekki ağrın var çok dedi. O kadar banyo yaptı bu düre içinde. Hiç çıkmadı
Kaç haftalıktı 20 ile öğrendiğinizde?Evet zaten 20 ile öğrendim iki günde bir 3,5 kat arttı salı günü 1100 e yükselmişti çok şükür
Benim de gecikti dun negatif cikti yine de adet olmadim ay kendi kendimizi strese soktuk herhaldeBenm batim 3 gun gecyi bunde regl olmadim..ama olcak gibi karnim agriyor..kan tahlili vermek istemiyorum psikolojim bozuldu.pazrtesi olmadi tekrar bi test yapayim.evde de test yok.
Sat a göre 7 haftalık görünüyor beta hcg ne bakınca 6 haftalık yazıyor ama doktor daha bişey demedi. Dün acile gittim leke geldiği için beta hcg 7700 olmuş. Doktor kese görünüyor. Pazartesi muhakkak kontrole gel dedi. Bi de günde iki kez aldığım progestan ı 3 e çıkardıKaç haftalıktı 20 ile öğrendiğinizde?
Hayir canim olmadim hala sabah doktora gidicem kist falan mi oldu acaba ona baksin cunku karnim agriyor bir turlu olamiyorum gibi. Dunku testte negatifti hic normal degil bende anlamadimmGreensey canimm oldunmu
Folidoce kullanıyorum ben içinde b12 vitamini de varKızlar önerebileceğiniz bir folik asit var mı
Stres yumurtlamanı etkiliyor canım yumurtlama gecikince de adet gecikirHayir canim olmadim hala sabah doktora gidicem kist falan mi oldu acaba ona baksin cunku karnim agriyor bir turlu olamiyorum gibi. Dunku testte negatifti hic normal degil bende anlamadimm
Sat a göre 7 haftalık görünüyor beta hcg ne bakınca 6 haftalık yazıyor ama doktor daha bişey demedi. Dün acile gittim leke geldiği için beta hcg 7700 olmuş. Doktor kese görünüyor. Pazartesi muhakkak kontrole gel dedi. Bi de günde iki kez aldığım progestan ı 3 e çıkardı
Kızlar önerebileceğiniz bir folik asit var mı
O kadar korktum ki anlatamam benim de enfeksiyon varmış ama muhakkak kontrole gel dedi bugün öğleden sonra gideceğim kahverengi leke gelmedi o günden sonra ama sarı gibi geldi bir kez sıkıntı olur mu kicanım geçmiş olsun benimde cuma sahurda lekelenme oldu
cumartesi dr kontrolüm vardı şükür herşey yolunda
darısı sana olsun inşallah
Sana da geçmiş olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde tamamlarsın :)canım geçmiş olsun benimde cuma sahurda lekelenme oldu
cumartesi dr kontrolüm vardı şükür herşey yolunda
darısı sana olsun inşallah
Folden kullanıyorum . B12 de var içinde.Hamile kaldığımı öğrenmeden önce almıştım kullanmıştım doktorumda aynısını önerdiKızlar önerebileceğiniz bir folik asit var mı
İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri paylaşırsın buradaReglm gecikmisti 3 gun..ama karnim ayni mens olacakmis gibi agriyordu..bugun regl oldum..teste gerek kalmadi artik..
canım kese görünmesi ile birlikte ölçümü yapılıyor yolk kesesi varmı ona bakıyor içerde drA anneveoglusu beta 7700 ken kese var dedi ama kaç haftalık olduğu görünmüyor dedi ne zaman belli olır
Bugün randevum var inşallah belli olurcanım kese görünmesi ile birlikte ölçümü yapılıyor yolk kesesi varmı ona bakıyor içerde dr
dr ultrason görünümüne göre sana kaç haftalık olduğu belli olur