Ben daha once bi hamilelik yasadim dusuk oldu gerci ama hiiiicc hatirlamiyrm neler olmustu vucudumda diye simdi beklenti icinde oldugumdan her seye acabaaaa diyor insan :)) insaallah canim gebelik vardir, sen hamileydin sanirim degil mi?Hamilelik belirtisi zaten kasik agrisi yada kasikda batma hissidir bunun nedeni bebegin yerlesmeye calismasimiymis bu bazen solda bazen sagda olur degisir yani o da vucudunun kucuk bi oyunu galiba insallah hamiledirsin
Ilk buraya yazicam her ne cikarsaBekliyorum cok meraktayım
Ben de ellerim titreye titreye buraya resim atmıştımIlk buraya yazicam her ne cikarsa
Bende sen gibi emin olamayip belirti arayanlardanim bende bi hamilelik yasadim ve kurtaj olmak zorunda kaldim malesef ama her hamilelik farkli belirtiliymis bende hic hatirlamiyorum ne belirtim vardiBen daha once bi hamilelik yasadim dusuk oldu gerci ama hiiiicc hatirlamiyrm neler olmustu vucudumda diye simdi beklenti icinde oldugumdan her seye acabaaaa diyor insan :)) insaallah canim gebelik vardir, sen hamileydin sanirim degil mi?
HAyırlısı olsun canım çalışma olmamış çok zaten o yüzden Çan’ını sıkma psikolojik olarak kendini vucüdun hamileliğe hazır diye düşün bu ay olacaktır inşallahkızlar ben gördüm kırmızıları
gerçi bu ay cidden özellikle yumurtlama günlerinde çok fazla çalışma yapamamıştık, aşırı umudum yoktu ama genede insan bekliyor tabi.
bakalım önümüzdeki aya kısmetse
adet günün ne zaman canım inşallah miniğin geliyordurBende sen gibi emin olamayip belirti arayanlardanim bende bi hamilelik yasadim ve kurtaj olmak zorunda kaldim malesef ama her hamilelik farkli belirtiliymis bende hic hatirlamiyorum ne belirtim vardi
canım dikkatli bakınca çok silik ikinci çizgiyi gördüm benKızlar bir bakar mısınız?
Çizgi görünüyor cnm hadi gözün aydınKızlar bir bakar mısınız?
hayırlı olsun arkadaşım bende gördüm sağlıkla gelsin miniğin inşallahKızlar bir bakar mısınız?
Bence ikinci cizgi silik de olsa var..batin uzerinden kac gun gecti canim bu testi yaptinKızlar bir bakar mısınız?
Adetim 1 gün gecikti sadeceBence ikinci cizgi silik de olsa var..batin uzerinden kac gun gecti canim bu testi yaptin
Amin inş canım.hayırlı olsun arkadaşım bende gördüm sağlıkla gelsin miniğin inşallah
Sağ ol canım. :)Çizgi görünüyor cnm hadi gözün aydın
Tebrik ederim canım bayağı gözüküyor ikinci çizgi keşke bir kez olsun bende görebilsem bu çizgiyi çok şanslısın sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlar bir bakar mısınız?
İnşallah sen de görürsün tez vakitte canımTebrik ederim canım bayağı gözüküyor ikinci çizgi keşke bir kez olsun bende görebilsem bu çizgiyi çok şanslısın sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Insallah adetim gecti carsamba gunu dr gitcem ama keseyi ve kalp atisini duymadan umitlenmek istemiyorum canimadet günün ne zaman canım inşallah miniğin geliyordur
aaa kan testi veya idrar testi yaptın mıInsallah adetim gecti carsamba gunu dr gitcem ama keseyi ve kalp atisini duymadan umitlenmek istemiyorum canim