- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
ooyy maşallah çok sevindim canım iki kesemi var allah sağlıkla tamamına erdirsinCmrtesi gördük keseyi çok şükür ama Dr ikiz gebelikten şüpelendim cmrtesi tekrar gidicem canım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooyy maşallah çok sevindim canım iki kesemi var allah sağlıkla tamamına erdirsinCmrtesi gördük keseyi çok şükür ama Dr ikiz gebelikten şüpelendim cmrtesi tekrar gidicem canım bakalım
Tek kese görünüyor ama yanında bi oluşum daha var dedi şuan küçük oldugu için anlaşılmıyor dedi cmrtesi bakıcak tekrar bakalımooyy maşallah çok sevindim canım iki kesemi var allah sağlıkla tamamına erdirsin
yok canım 2.aşılama idi...canım geçmiş olsun senin tüp bebekmiydi güzel haberlerini alırız inşallah
Anladım canımBenim bat öncesi kahverengi leke geldi bilmiyorum yerleşme kanaması mıydı ama
Kese ve kalp atışından sonra sanırım bi oh çekecegim :)maşallah çok güze artmış arkadaşım pazartesi keseniz net şekilde görünür çok sevindim
Bende göğüslerde hiç hassasiyet olmamıştı canım. Simdi de cok az var. Hadi inşallah hayırlısıyla bu ay senin de bebis haberlerini aliriz :)ayy canım inşallah, herkes gebeliği öğrenmeden önce hep göğüslerim hassaslaştı diyor bende o yüzden umutsuzluğa kapılmıştım açıkçası
Sen durmadan test mi yapiyorsun kız. bak 3 gün kalmış biraz sakin ol ve batı BEKLE artkBenim de 4 gun var bata. Dun test yaptim ama negatif cikti. bu ay goguslerim oldukca free sadece dolgunlasma var ama acimiyor hala insaallah bu ay hamis oluruz dun biraz umudum kirildi ama erkedir herhalde...
Ahaha yok aslinda bir kez yapmistim cikmayacagini bile bile ama tutamadim kendimi simdi gercekten bat i bekliyorumm goguslerim de yeni yeni hassaslasmaya basladi ama hic akintim yok yaa normalde olmasi gerekmez miydi gebelik varsaaaBende göğüslerde hiç hassasiyet olmamıştı canım. Simdi de cok az var. Hadi inşallah hayırlısıyla bu ay senin de bebis haberlerini aliriz :)
Sen durmadan test mi yapiyorsun kız. bak 3 gün kalmış biraz sakin ol ve batı BEKLE artk
Aaaa sen hamilemisin cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin sagliklaBenimki 6+3 canım 7 haftalık olduk
16 Ocak görünüyor doğum günü
Evet arkadaşim şükürler olsun darısı isteyen herkese olsunAaaa sen hamilemisin cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla
Aminn insallah ama sana gercekten cok sevindim cok mutlu oldum cunku ne kadar istedigini biliyorum saglikla kucagina da al insallahEvet arkadaşim şükürler olsun darısı isteyen herkese olsun
Bizim senle bat günümüz ayniydi aslinda 31 mayis..1 gün erken mi gelmiş..hayirlisi canim..kızlar ben gördüm kırmızıları
gerçi bu ay cidden özellikle yumurtlama günlerinde çok fazla çalışma yapamamıştık, aşırı umudum yoktu ama genede insan bekliyor tabi.
bakalım önümüzdeki aya kısmetse
Ben öyle cok bariz bir akintı gormedim kendimde.Ahaha yok aslinda bir kez yapmistim cikmayacagini bile bile ama tutamadim kendimi simdi gercekten bat i bekliyorumm goguslerim de yeni yeni hassaslasmaya basladi ama hic akintim yok yaa normalde olmasi gerekmez miydi gebelik varsaaa
Canim benim.en belirgin ozelligimdi bu zonklama ve batma insallaj bebis vardır insallahKizlar kasiklarda batma agrisi adet olacaginiz zaman da oluyor mu yoksa hamilelige ozel birsey mi? Ben ilk defa bu ay kendimi bu kadar dinliyorum sanirim onceki aylarda nasil oluyordu hic hatirlamiyorum. Agrim sadece sol kasigimda oluyor batma seklinde bazen zonklama gibi oluyor. bat a da 2 gun kaldi
Himmm gerci akintidan da belli olmuyor ama neyse bekleyeyim zaten az kaldi bat aBen öyle cok bariz bir akintı gormedim kendimde.
Insaallah yaaa insaallah vallahi kendimi umitlendirmek istemiyorum ama tuhaf seyler olunca da sormadan edemiyorumm peki gercekten normalde de hep bir tarafin mi agri yapiyordu yoksa hamile kaldiginda mi boyle agri yasadinn???Canim benim.en belirgin ozelligimdi bu zonklama ve batma insallaj bebis vardır insallah
Hamilelik belirtisi zaten kasik agrisi yada kasikda batma hissidir bunun nedeni bebegin yerlesmeye calismasimiymis bu bazen solda bazen sagda olur degisir yani o da vucudunun kucuk bi oyunu galiba insallah hamiledirsinKizlar kasiklarda batma agrisi adet olacaginiz zaman da oluyor mu yoksa hamilelige ozel birsey mi? Ben ilk defa bu ay kendimi bu kadar dinliyorum sanirim onceki aylarda nasil oluyordu hic hatirlamiyorum. Agrim sadece sol kasigimda oluyor batma seklinde bazen zonklama gibi oluyor. bat a da 2 gun kaldi
Bekliyorum cok meraktayımHimmm gerci akintidan da belli olmuyor ama neyse bekleyeyim zaten az kaldi bat a