- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
Hmmmm deneym bu ay yumurtlama bitti ama dıger ay deneyeceğim saolllYatağa ters yatıp, yatak başına doğru dikiyorum hatta ayaklarımı duvara dayıyor sayılırım. Sen neden duramıyosun ki canın falan mı acıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm deneym bu ay yumurtlama bitti ama dıger ay deneyeceğim saolllYatağa ters yatıp, yatak başına doğru dikiyorum hatta ayaklarımı duvara dayıyor sayılırım. Sen neden duramıyosun ki canın falan mı acıyor
Duvara dayamıyordum kendim ayaklarımı sık tutmaya çalışıyordm ee oyle olunca en fazla 2-3 dk dayanablyrmHmmmm deneym bu ay yumurtlama bitti ama dıger ay deneyeceğim saolll
Duvara dayamıyordum kendim ayaklarımı sık tutmaya çalışıyordm ee oyle olunca en fazla 2-3 dk dayanablyrm
Artik cizgim cikmiyo sanirim yeni catladianladım cnaım pko olunca arada lh dalgalanıyorsa ondan olabilir haklısın. ama yinede umarım hamileliktendir :)
Benimde iki ay once hayatimda sivilcelenmedigim kadar sivilcelenmistim lavaboya cikiyodum surekli lekelenme olmustu kan testine bi hafta sonra gittim 1.2 falan cikmisti sanirim kimyasal gecirdim gec gittgim icin farketmedim olabilir bencekızlar sizce ciltte yağlanma ve sivilcelenme gebelik belirtisi olabilir mi, normalde adet zamanı olur tamam ama şuan adetime 1 hafta var, bu kadar erken olmazdı normalde
Herkese merhabalar benim de yeni bat 15mayıs listeye Ekleyebilir misin konu sahibi arkadaşım
Allah kucaklarımızı hemencecik doldursun hayırlı evlatlar ile inş
Arkadaşlar dün lekelenme olmuştu, doktora gorundum rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi, ama sabah aile hekimine verdiğim test sonucu çıkmadigi için kesin konuşamadı. Bende şimdi tekrardan test yaptırmaya geldim inşallah gebeliktir, Allah hepimize nasip etsin
Bat 2mayis benide eklermisin canimMerhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
BAT
burcu_87 1 Mayıs
morceket 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
yasmin89 5 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Ayca2533 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Bahunya 6 Mayıs
defne1453 6 Mayıs
Dea_Tacita15 6 Mayıs
blackpearl92 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
Evrem17 8 Mayıs
lulu_bitte 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
heytbengeldim 9 Mayıs
Queen21 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
gokcesezer 14 Mayıs
Umithepvar 14 Mayıs
meva888 15 Mayıs
kahvecibaby 15 Mayıs
HerSey_Guzel_Olucak 15 Mayıs
Alya_sura88 15 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
yvz13 19 Mayıs
hey naber 21 Mayıs
kardelen2780 22 Mayıs
baharbebek001 23 Mayıs
esenglvedat 24 Mayıs
Bohsisah 25 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
Bat 2mayis benide eklermisin canim
Canım test sonucu geldi maalesef 1.20, ilk defa böyle gariplikler yaşadım doktor da umitlendirmisti ana nasip demek ki:)Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bennnyumurtlama zamanı gelmiş olanlar nerelerdesiniz
Akıntılarım falan vardı artk hayırlısı bu mubarak gunde Rabbim dualarımızı hayırla kabul etsinnnn
benimde önünde ki 3-4gun önemli tahminimceAkıntılarım falan vardı artk hayırlısı bu mubarak gunde Rabbim dualarımızı hayırla kabul etsinnnn
Canım test sonucu geldi maalesef 1.20, ilk defa böyle gariplikler yaşadım doktor da umitlendirmisti ana nasip demek ki:)