- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
Bu ay bende soğan kürü folbiol kullandım eğer hamileysem soğan kürününde faydası var derim yaniKızlar dün de bugün de hem karnım hem kasıklarım ağrıyor . Acaba adet mi olcam 2 gün falan var adete ve korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşince kestiremiyorum da ne zaman olacağımı ama bu ay soğan kürü ve inofolic kullanıyorum
Ay ben de bu ay umutluyum garip şekilde çünkü soğan kürü kullandım inofolic kullandım ayın 15 gün falan eşime keçiboynuzu özü yedirdimBu ay bende soğan kürü folbiol kullandım eğer hamileysem soğan kürününde faydası var derim yani
Bence hamilesiniz
Canım var sanki yaaa ay hadi inş eğer senin bebiş varsa ben daha da umutlanırım
Ben içtiğim akşam ilişkiye girmiştikAy ben de bu ay umutluyum garip şekilde çünkü soğan kürü kullandım inofolic kullandım ayın 15 gün falan eşime keçiboynuzu özü yedirdimAma bir arkadaşım soğan kürümden sonraki ay kalmış gebe
Herkes öyle diyor İNŞALLAH 2. Ayımda hamile kaldım demektir o zaman :)Bence hamilesiniz
Çok şanslısınız tebrik ederim nasip bize inşallah :)Herkes öyle diyor İNŞALLAH 2. Ayımda hamile kaldım demektir o zaman :)
Ay hadi inş ikinci ayda tutturmak da çok iyi demek bebişinin nasibi gelmişşişşBen içtiğim akşam ilişkiye girmiştikolmuşsa o zaman olmuştur
Hemen kan verrrHerkes öyle diyor İNŞALLAH 2. Ayımda hamile kaldım demektir o zaman :)
İkinci testini göremedim ben amaAma dünki testle bugün ki testin arasında az da olsa hafif bugün kü daha koyu ya dünkine göre bence
Ben adetim gecikince adet söksün diye içmeye başladım 5.gün adet oldum sonra 15e tamamladımKızlar bu soğan kürünü yumurtlama gününde filan da içiyor musunuz?
Normalde adetle birlikte başlanıyo dimi? Faydalarını gördün mü peki canım ?Ben adetim gecikince adet söksün diye içmeye başladım 5.gün adet oldum sonra 15e tamamladım
Yani onu kullandığım andan itibaren ay boyunca çok sık kasık ağrım oldu ve biraz akıntım oldu çok değil bugünlerde de ağrım var eğer adet olursam da faydası olmuş olacak gebe kalırsam daNormalde adetle birlikte başlanıyo dimi? Faydalarını gördün mü peki canım ?
Ben adet bittikten 5 gün sonra yumurtluyorum da o esnada içmeye devam ederken birliktelik olması sorun oluşturur muiçerken hamile kalanlar var galiba
Anladım canım çok sağol , benim durumum biraz daha karışık oldugu icin bilincsizce bisey yapmıyım o zaman bu ay normal deneyeyim ovulasyon testleriyle. Olmazsa diğer ay başlarım soğandır incirdir patatestir her ney ise:))))Yani onu kullandığım andan itibaren ay boyunca çok sık kasık ağrım oldu ve biraz akıntım oldu çok değil bugünlerde de ağrım var eğer adet olursam da faydası olmuş olacak gebe kalırsam daama yumurtlayana kadar içilir yazıyordu adet bittikten iki gin sonra başlanıyordu. Senin yumrtlaman erken oluyorsa adetten önce başla istersen
Batina kac gun var ki canimYa kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Anladım canım çok sağol , benim durumum biraz daha karışık oldugu icin bilincsizce bisey yapmıyım o zaman bu ay normal deneyeyim ovulasyon testleriyle. Olmazsa diğer ay başlarım soğandır incirdir patatestir her ney ise:))))