- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
Daha 5 gün var eger varsa erken döllenmiş o zaman bugün tekrar yapıcam azcık daha koyulaşır herhal sabah sanki adetmişim ağrısı gibi kalktım birazdan zaten sağlık ocağına gidicemBence var arkadaşım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağında göstersin adete ne kadar var
Kaç gün kala peki :)Benim de silik çıkmıştı :)
Dün yaptırdım ama sonucu bugün çıkacak. E nabızda görünmüyor. Okul çıkışı gideceğim inşallah :)Canm kan testi yaptırdım mi
Gecikmediyse silik çıkması normal, adet tarihine yakın Daha da koyulasir testin, endiselenme bencede hamilesinGecikmedi yani yok mu demek
Benim adetim 5 gün geçmişti :) beta hcg bakıldı bugün gideceğim doktora. Rahim kalınlığı gayet iyi dediKaç gün kala peki :)
Canim hangi hastanede verdiysen o hastanenin adını :.... hastanesi tahlil sonuçları" yaz orda görünür bence çıkmıştır sonucun. E nabiz kullanmadim bilmiyorum ama ben hep oyle takip ediyorum tahlillerimiDün yaptırdım ama sonucu bugün çıkacak. E nabızda görünmüyor. Okul çıkışı gideceğim inşallah :)
Bi deneyeyim inşallah çıkar çünkü e nabızda muayenem bile görünmüyorCanim hangi hastanede verdiysen o hastanenin adını :.... hastanesi tahlil sonuçları" yaz orda görünür bence çıkmıştır sonucun. E nabiz kullanmadim bilmiyorum ama ben hep oyle takip ediyorum tahlillerimi
Denedim ama burasının Yok sanırımCanim hangi hastanede verdiysen o hastanenin adını :.... hastanesi tahlil sonuçları" yaz orda görünür bence çıkmıştır sonucun. E nabiz kullanmadim bilmiyorum ama ben hep oyle takip ediyorum tahlillerimi
Hadi yaaa , yumurtlamadan önce ve sonra da bu şekilde çıkmıştı da. Adete 3-4 kala yine böyle cıkınca bisey var sandım.Cnm lh vücutta sürekli olan birşey o yuzden silik çıkması normal
Bence var gözünaydın canımmYa kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Tekrar yaptım test yine silik çıkıyor kan testi verdimGecikmediyse silik çıkması normal, adet tarihine yakın Daha da koyulasir testin, endiselenme bencede hamilesin
O kan değerin yükseldikçe daha koyu çıkar test yapıncaTekrar yaptım test yine silik çıkıyor kan testi verdim
kaç günde bir yükselirkiO kan değerin yükseldikçe daha koyu çıkar test yapınca
Dün yaptırdım ama sonucu bugün çıkacak. E nabızda görünmüyor. Okul çıkışı gideceğim inşallah :)
Tekrar yaptım test yine silik çıkıyor kan testi verdim
2 günde bir iki katına çıkmış olması lazım en az %60 artması lazımBudayapışım böyle çıkıyor işte baya silik
kaç günde bir yükselirki
Ay hadi inşallah :)güzel haberlerinizi alalım inşallah
Ama dünki testle bugün ki testin arasında az da olsa hafif bugün kü daha koyu ya dünkine göre bence2 günde bir iki katına çıkmış olması lazım en az %60 artması lazım
Atsana canım fotoğrafı burayaAma dünki testle bugün ki testin arasında az da olsa hafif bugün kü daha koyu ya dünkine göre bence