Evet ilk aşılamam.. 2 yıldır bekliyorum. Her seferinde hüsran.. şimdi de hiç yapmak istemiyorum test.. akıntım da başladı biraz. Sanırım adet olacağımAsilamadan 10 12 gun sinra cikar bence..belirtileriniz gebelik gibi ama test yapmadan umutlanmak beni stresr sokuyor..ilk asilamaniz mi..
Cnm lh vücutta sürekli olan birşey o yuzden silik çıkması normalKızlar 12 mayıs ovulasyon günümdü değerlendirdik. Bat cumartesi yani 26sı. Şimdi Beyaz-sarımsı akıntım geldi ovulasyon testi yaptım fotodaki gibi ikinci çizgi silik çıktı. Ardından gebelik testi yaptım negatif. Nasıl oluyor bu ikinci ciZgi ben anlamadım siz anladınız mı?
Çok sagolasın darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah
Çoook teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin senin de güzel haberini inşallah duyarız en kısa zamandaCanımmmmm çok sevindim tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına al inşallahhhh.
Testi yarın tekrarla cnm daha net olurEki Görüntüle 2149214 Eki Görüntüle 2149213 Eki Görüntüle 2149210 Kızlar test yaptım negatif çıktı
Tam testi atmak üzereyken idrar koyma yeri kaymış gibi geldi ve içime bi şüphe düştü. (Kırmızı daire içine aldım)
Sonra testin içini açtım
Ve orada hayal gibi görünen bi çizgi dikkatimi çekti. Yani o orada olması gereken bir işaret mi orasını anlayamadım. Başına gelen var mı acaba?
Öyle yapayım en iyisi bu sefer başka marka ile.Testi yarın tekrarla cnm daha net olur
Çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla o ne güzel bi mutlulukturKızlar kan sonucunu aldım akşam 456 çıkmış adetim 1 gün geçti gibi sizce nasıl . Doktorum haftaya pazartesi karından görülür dedi . Haftaya çarşambaya randevu aldım inşallah bi sorun sıkıntı olmaz . Allahım tamamına erdirir sağ sağlim kucağıma hepimiz kucağımızı alırız
Canim adetin gecikti mi, gecikmediyse silik çıkması normal. Eger geciktiyse de gec döllenme olduğu için silik çıkıyordur. Inşallah bebeğin seninledir. Bizlere dua etmeyi unutmaYa kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Var gibi hadi hayırlı olsunYa kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Gecikmedi yani yok mu demekCanim adetin gecikti mi, gecikmediyse silik çıkması normal. Eger geciktiyse de gec döllenme olduğu için silik çıkıyordur. Inşallah bebeğin seninledir. Bizlere dua etmeyi unutma
Bence var arkadaşım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağında göstersin adete ne kadar varYa kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Arkadaşım testi testi tekrarlayin bence inşallah muradiniz gelmistirEki Görüntüle 2149214 Eki Görüntüle 2149213 Eki Görüntüle 2149210 Kızlar test yaptım negatif çıktı
Tam testi atmak üzereyken idrar koyma yeri kaymış gibi geldi ve içime bi şüphe düştü. (Kırmızı daire içine aldım)
Sonra testin içini açtım
Ve orada hayal gibi görünen bi çizgi dikkatimi çekti. Yani o orada olması gereken bir işaret mi orasını anlayamadım. Başına gelen var mı acaba?
Teşekkür ediyorum umarım öyledir. Dediğiniz gibi bir daha denemek en iyisi sanırım.Arkadaşım testi testi tekrarlayin bence inşallah muradiniz gelmistir
Benim de silik çıkmıştı :)Ya kızlar günde 3 test yaptım hepsi silik çıktı sizce varmıdır yarın kan testi vericem ama içimde korku var ya yoksa diye hala o kırmızılı olanı ilk sabah idrarımla yaptım 2. Si öğlen 1 gibi 3. Sü de akşam 6 gibi yaptım
Canm kan testi yaptırdım miBenim de silik çıkmıştı :)