Kimyasal da olabilir6 cikmis.sinir krizi geciricem aslinda 6hamileljkmis ama son adet tarihimle tutusdugunda boyle olmamamliymis anlamadim gitdi belki gec dollenmedir olamazmi?
Cnm benve 2 gün sonra tekrar ver kan şüpheli baya 5 üstü gebelik vardır normalde kimyasal da olabilir tabi ama bence tekrarla mutlaka6 cikmis.sinir krizi geciricem aslinda 6hamileljkmis ama son adet tarihimle tutusdugunda boyle olmamamliymis anlamadim gitdi belki gec dollenmedir olamazmi?
İlerlemeyi takip etmen lazım cnm bnmde ilk gebeliğimde ilk değerim 20 idi sonradan yükseldi allahtan hayırlısını iste çünkü ben kürtaj oldum.inan öylesi daha zor o yuzden eğer sağlıklıysa seninle olsun inşallah sende öyle dua etIki gun sonra testi tekrar edicegim.eger deger yukselirse hamilelik var degilmi???
Iki gun sonra testi tekrar edicegim.eger deger yukselirse hamilelik var degilmi???
Evet yapicam cunki uc farkli marka ucude cift cizgi yalnis ola bilirmiki????Canım zaten varsa erken gebelik döneminde çoook hızlı katlıyor değeri bhcg.. illaki epeyce yükselir. Gönlüne göre olsun.. inş müjdeli haberini alırız. İstersen yarın sabah kaset test yaparak bakabilirsin, bakalım ikinci çizgi koyulaşıyor mu??
Aynen bakalım :)20 den yuksekleri görüyordu evet... bakalım hayırlısı
Anladım canım inş gebesindirrrr peki pko dediğin adet düzensizliğimi hormonlar mı yumurtalık şekli mi kist mi ne canımcanim ben hala cevabi oyrenmedim belkide hamile degilim .6 aydir istiyordum doktorlar tedaviz olmayacagini soylediler pko var bende.ama bu ay tam baskayim midem kaziniyor acikinca gece uyaniyorum yemek istiyorum surekli.sik idrar var.bas agrisi var.ama gogud agrisi falan hic yok.bide kahverengi akintim oldu gecen hafta
Evet canim kucuk kucuk yumurtalar buyumuyor kiste donusub adetle atiliyor.tuylenme ve sac dokulmesi de varAnladım canım inş gebesindirrrr peki pko dediğin adet düzensizliğimi hormonlar mı yumurtalık şekli mi kist mi ne canım
Canım kan mi verdin kaç çıktı heyecan yaptımBenimki 1 saatte çıktı kız nerde verdin kanı sen böyle:)
Evt cnm dün verdim 384 çıktı çok şükürCanım kan mi verdin kaç çıktı heyecan yaptım
Ayy masallah maşallah son adet ne zamandi seninEvt cnm dün verdim 384 çıktı çok şükür
Amin cnm inşallah 19 nisandıAyy masallah maşallah son adet ne zamandi senin
Tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir hafta var aramızdaAmin cnm inşallah 19 nisandı
Hadi ya inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikimizdeBir hafta var aramızda
İnsallah ufaklık geliyordur merak ettim seniKIzlar benim adetim üç gündür gecikti. Pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım... 12 mayısta negatifti adete 5 gün kala. Bazen adet olacak gibi hissediyorum ama bugün sağ kasık ağrıyor. Batma gibi değil ama garip bir ağrı var. Normalde adetten 5-6 gün önce başlayan adete kadar devam eden lekelenme olur ama 3 gündür lekelenme yok beyaz kremsi akıntı geliyor