9.gunden beri bakiyorum o zaman da ikinci cizgi vardi hafif koyuydu 13.gun bir artti gibi sonra yine siliklesti simdi de koyuya yakin tekrar renk ama control kadar koyu degil hic. Hic bisey anlamadim bu durumdan. 14.gunden beri de kramplarim var bazen sagda bazen solda acaba doktora mi gitsem ?
Benim 2 gun onceydi test yaptim olmadi ama adetde yok 1 haftadir kahverengi akintim vardi simdi oda kesildi kafayi yiticem test yaptim dun neqativcanim senin bat günün nezaman? benim daha 5 gün var bata
Benim 2 gun onceydi test yaptim olmadi ama adetde yok 1 haftadir kahverengi akintim vardi simdi oda kesildi kafayi yiticem test yaptim dun neqativ
9.gunden beri bakiyorum o zaman da ikinci cizgi vardi hafif koyuydu 13.gun bir artti gibi sonra yine siliklesti simdi de koyuya yakin tekrar renk ama control kadar koyu degil hic. Hic bisey anlamadim bu durumdan. 14.gunden beri de kramplarim var bazen sagda bazen solda acaba doktora mi gitsem ?
Mucize ola bilirmi gercekten?pko var bende ondanmi adet olmadim kafamda deli sorulargec döllenme gerceklesmis olabilir. Biraz daha bekle derim :)
Mucize ola bilirmi gercekten?pko var bende ondanmi adet olmadim kafamda deli sorular
maşallah canım :) sağlıklı sıhhatli bi hamilelik geçirirsin inşŞimdi kan sonucumu aldım, hamdolsun beta 431 çıktı :))
Allahim bu benim icin hayat olur yasam olur.babami kayb etdiyim gunden olu gibiyim boyle bir sey olursa tekrar hayata tutunurum inslalah Rabbim kucagimizi doldursunNeden olmasın? :) mucizen içindedir inşallah cnm.
Mucize ola bilirmi gercekten?pko var bende ondanmi adet olmadim kafamda deli sorular
Allahim bu benim icin hayat olur yasam olur.babami kayb etdiyim gunden olu gibiyim boyle bir sey olursa tekrar hayata tutunurum inslalah Rabbim kucagimizi doldursun
Iki gun sonra tedavi icin doktora gidicem son kez o zaman test edib gidicem hic umudum yok ama son kez bir umuttabikide olabilir canim :). positif düsünmeye bak.
Allah gönlüne göre versin. Biraz sabir etmen lazim simdi. Bazi kadinlar da positif test görmeleri cok Zaman istiyor - reglin 10 gecikmesinden sonra ancak positif test enden kadinlar var. Böyle seyler genelikle gec döllenmede oluyor tabi.
Kan degerleri de ayni sekilde gec cikiyor.
Neler var nelerhersey mümkün.
Amin insallah.Allah gonlune gore versin.Başın sağ olsuninşallah Rabbim versin bir an önce. Sen de yavrunla teselli ol cnm bnm ..
Iki gun sonra tedavi icin doktora gidicem son kez o zaman test edib gidicem hic umudum yok ama son kez bir umutkan testi yaptirmayada korkuyorum pozitiv gormeden esim de umutlanmasin
Ben bu ay klomen ve aynı zamanda igne kullandım. Ayın 1 doktora gittiğimde, doktor hiç yumurta göremedi.Bu ay yumurtalıklarım çalışmamış maalesefMerhaba :) .. umarim benide araniza alirsiniz. Benim BAT 22. mayis.
Bu aradakardelen2780 ile ayni oldugumuzu gördüm. Sende durmular nasil canim? Bir belirti var mi?
Ben bu ay klomen ve aynı zamanda igne kullandım. Ayın 1 doktora gittiğimde, doktor hiç yumurta göremedi.Bu ay yumurtalıklarım çalışmamış maalesefTekrardan igne yazdı. Tozunu arttır ve 3gün kullan geri gel dedi.Ben kullanmadım ve doktora ''Önümüzdeki ay kullanabilirmyim dedim?'' Tamam dedi. 1 ayda bu kadar çok hormon yüklemesi yapmak istemedim.
Bu ayda adetimin 3 günü gidip yeniden klomen ve igne yazdıracagım.Şayet olmaz ise de, tedaviyi bırakacağım
Bende bilmiyorum.Bekleyip göreceğizGeçmiş olsun cnm. Bilmediğimden soruyorum; yumurtan yoksa da yine adet olabiliyor musun ki? Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor??
Bende bilmiyorum.Bekleyip göreceğiz
Ama sanırım yinede olunuyormuş. Rahim zarımı atılıyormuş neymiş.Kızkardeşim öyle dedi.Doktora sormayı unuttum
Rabbim,Rahman ve Rahim Sıfatıyla Lutfeylesin.Doğrudur.. hayırlısı olsun cnm. Allah gönlüne göre versin.
Rabbim,Rahman ve Rahim Sıfatıyla Lutfeylesin.
Gönüllerimiz dünyanın işlerinden dolayı pistir diye düşünüyorum.Gönlümüze göre verirse şayet, hepten yandık diye düşünüyorum