- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
- 83
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.081
Hayırlı olsun canım
Amin amin başka test yaptım onda da çıktı Rabbim isteyen herkese versincanım gözün aydın bal gibi pozitif çıkmış sağlıkla devam etsin inşallah
Hayirli olsun erken gebelik testi mi bu normal test miEki Görüntüle 2156606 bir
Daha adetime 4 gün var . Başka bir test aldık tekrar taptık kızlar sonuca hala inanamıyorum
Normal test canımHayirli olsun erken gebelik testi mi bu normal test mi
Canım bende sadece bulantı oldu bide kasıklarıl agrıyordu adet olacak gibiHayırlı olsun canım
Belirtilerin neydi
Anladım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallahCanım bende sadece bulantı oldu bide kasıklarıl agrıyordu adet olacak gibi
Amin :)) ben bide çamaşır suyu testi yapmıştım :))) onda da pozitif çıkmıştı :))))) idrara 2-3 damla çamaşır suyu damlattım köpürdü :))))Anladım canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza inşallah
Canım benim sanırım yükselmez kanda negatifse negatiftirKızlar bat a 6 gün var negatif çıktı kan testinde bundan sonra yükselir mi şansım var mi
Sağol canım aslında idrar yolları enfeksiyonu için gitmiştim kantahlilik de istedi doktor prolaktin hormonum 42 cıktı yüksekmis sanırım 8 aydır deniyoruz olmuyor bu hormonun etkisi var midirCanım benim sanırım yükselmez kanda negatifse negatiftir
Canım o testi ben de yaptım gecikme oldugum ay ben dede köpürmüştü ancak ben sonrasında adet olmuştımAmin :)) ben bide çamaşır suyu testi yapmıştım :))) onda da pozitif çıkmıştı :))))) idrara 2-3 damla çamaşır suyu damlattım köpürdü :))))
Canım ben enfeksiyon ilacı kullandım ondan sonra hamile kaldım. İlaç verdi miSağol canım aslında idrar yolları enfeksiyonu için gitmiştim kantahlilik de istedi doktor prolaktin hormonum 42 cıktı yüksekmis sanırım 8 aydır deniyoruz olmuyor bu hormonun etkisi var midir
Canm bata kaç varCanım o testi ben de yaptım gecikme oldugum ay ben dede köpürmüştü ancak ben sonrasında adet olmuştım
Canım ben enfeksiyon ilacı kullandım ondan sonra hamile kaldım. İlaç verdi mi
Aynı sekıldeydşm bende canım merak etme rabbim nasip edecekVerdi canım inşallah sen gibi ben de hamile kalırım alttan muayene etti mecburen ağrıdan ilişkiye giremiyordum
Inşallah canim benim çok mutlu ettin beni Allahım yavrunu da sana bagislasin ♡ ilaçlardan sonraki ay mi kaldın hemenAynı sekıldeydşm bende canım merak etme rabbim nasip edecek
Aynı şekilde bende enfeksiyon ilacı kullandıktan sonra hamile kaldımCanım ben enfeksiyon ilacı kullandım ondan sonra hamile kaldım. İlaç verdi mi
Inşallah ben de de öyle olur canımAynı şekilde bende enfeksiyon ilacı kullandıktan sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?