- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
- #1.061
Ben bugun yine test yaptim malesef yine negatif gerci iki gun var bat aEki Görüntüle 2156473 Canım hatırladın mi beni?Ben de durumlar böyle, sen test yaptın mı??? 4body1soul
Belki artar bi mucize olurBenim bebeğim beni bırakıp gitti. Adet gününden iki gün sonra yaptırdığımda 71di. 4 gün sonra yaptırdığımda geçen çarşamba 297ydi.Dün yaptırdığımın sonucunu aldım bugün. 301 çıktı. Malesef ki artış olmamış. Artık adet olmayı bekliyorum
Ya bebiş varsa bayram önü ogrenseydinBen sizleri okuyunca gaza geliyorum hemen erken gebelik testi alasım geliyor,şuan camdan eczaneyi görüyorum,29 tl çok pahalı geliyor geri oturuyorum yerimebat 17 haziran
Adetime ne kadar gectikiKızlar az önce test yaptım böyle çıktı . Yalnız markası bebetime korkuyorum yanlış gösteriyor diye . Bu marka hakkında böyle şeyler duymuştum
İnş ama sanmıyorum. Çarşambadan 4 gün geçti sadece 4 puan artmış.Belki artar bi mucize olur
Valla bende duydum o marka için ama çıkıp eczaneye erken gebelik testi alsana ben olsam kimse tutamaz beniAdetime ne kadar gectiki
İmansız diye bişey yok bence çok dua et allahım inşallah evladınla kavuşturur ara ara çok artışın olmuş ama sen gene çok dikkat et kendine ben çok okudum tekrar tutunani kat kat artar insallahİnş ama sanmıyorum. Çarşambadan 4 gün geçti sadece 4 puan artmış.
Canım tam bat günü yaptım çıktı
Ben bugun yine test yaptim malesef yine negatif gerci iki gun var bat a
Seninki pozitif mi ben bu testten hicyapmadim o yuzden bilmiyorum bunu
İnş canım dediğin gibi olurİmansız diye bişey yok bence çok dua et allahım inşallah evladınla kavuşturur ara ara çok artışın olmuş ama sen gene çok dikkat et kendine ben çok okudum tekrar tutunani kat kat artar insallah
canım gözün aydın bal gibi pozitif çıkmış sağlıkla devam etsin inşallahKızlar az önce test yaptım böyle çıktı . Yalnız markası bebetime korkuyorum yanlış gösteriyor diye . Bu marka hakkında böyle şeyler duymuştum
Çıktı mı sonuç canım bende sonucu bekliyorum4 tane test yaptım 4ünde de 2.çizgi silik çıktı. Bugün kan verdim. Testin markası Ovula canım.
Canim senin bata kac gun varÇıktı mı sonuç canım bende sonucu bekliyorumhastaneye verseydim kan şimdiye çıkmıştı . Bu sağlık ocağı acayip oyaladı ya
Sağlık ocağında verdim ben de yarın çıkacak canımÇıktı mı sonuç canım bende sonucu bekliyorumhastaneye verseydim kan şimdiye çıkmıştı . Bu sağlık ocağı acayip oyaladı ya
Gozun aydin canim hayirli olsun simdiden saglikla al kucagina ins4 tane test yaptım 4ünde de 2.çizgi silik çıktı. Bugün kan verdim. Testin markası Ovula canım.
Hayirli olsun bata kac gun varKızlar 55 çıktı bthcg :)
Daha adetime 4 gün var . Başka bir test aldık tekrar taptık kızlar sonuca hala inanamıyorumAdetime ne kadar gectiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?