Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar.ben 6 aylık evliyim üşütmem vardı 1 aylık tedavi gördüm.8 mart regl tarihim.miğdem bulanıyo ama az.sağ ve sol taraflı kramplar var hafif.göğüslerimdede az ağrı var.sizce hamile ola bilirmiyim?Allqh isteyrn her kese nasip etsin inşAllah

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi, 100 el mubdiu, 100 Allahü Ekber, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 ya tammu,1 nas, 1 fatiha, 1 Felak, 3 ihlas, Kimin her ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺
amin amin amin Allah razı olsun canım. Hayırlı cumalarımız olsunnn

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi, 100 el mubdiu, 100 Allahü Ekber, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 ya tammu,1 nas, 1 fatiha, 1 Felak, 3 ihlas, Kimin her ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺

Ağzına sağlık bitanem amiiinnn çok sağol :KK200:

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

X