- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.761
Amin güzel kalplim... Rabbim seni ve bebeğini korusun canımmmOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤
Allah razı olsun bitanem ❤Amin güzel kalplim... Rabbim seni ve bebeğini korusun canımmm
Amin kuzum benim Allah bebegini sana bagislasin saglikla kucagina al insallahOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤
Tuğçe hnm aşılama fiyatı olarak ne söylediler size internetten hiç sağlıklı bilgi edinemedim benKizlar bugun kontrolum vardi doktorum asilama yapalim dedi ama ilk ayda hemen hamile kalabilirmiyimki varmi icinizde acaba
Amin canım aminnnAmin kuzum benim Allah bebegini sana bagislasin saglikla kucagina al insallah
Normal asılama 400 farkli bi yontem daha soyledi 600 lira canim tabi kullandigim ilaclar haricTuğçe hnm aşılama fiyatı olarak ne söylediler size internetten hiç sağlıklı bilgi edinemedim ben
tahatsizligin varmiydi cnm ehfeksiyon belirtisi oluyormu acaba bendede mi var bilemedim hic gitmedimOfff enfeksiyon çıktı kızlar bu ay korunup adetli iken doktora gidecek eşimle ikiniz gelinn dedi siz de böyle bı tedavi oldunuz mu hiç bebek işi bu ay da sekteye ugradi
Genelde 14-17 gün sonraKızlar bi cevap verseniziğneden sonra ne zaman hasta olunur ?
Çok teşekkür ederim cevabın içinGenelde 14-17 gün sonra
Canım herkezde farklı belirti oluyor idrara sık çıkma yanma kasıkta ağrı ates basması halsizlik bulantı idarada koku oluyor Muş bende tek idrara sık çıkma halsizlik ve bulantı ve ağrı vardı hamileyim sandım hasta olunca aklıma geldi bı gittim ki enfeksiyon sağlık ocağında bı idarar testi ile bakıyor lar yaptır bence kuşum duyuyor san çünkü hamile kalsam erekn doğum riski var senin için böbreklere vurma riski var ihmal gelme hamile kalmayı da zorlaştırıyor mustahatsizligin varmiydi cnm ehfeksiyon belirtisi oluyormu acaba bendede mi var bilemedim hic gitmedim
Yanma bendende olmuyor sık idrara çıkma bulantı halsizlik kasıkta ağrı ve basınç hissi var bende herkes de farklı oluyor sanriim ben hamileyim sandım günüm de bayağı gecikti hasta olunca gittim ki enfeksiyon varmisKızlar kasıklarım hâlâ ağrıyor dokununca acıyor resmen. Midemde de bir ağrı var. Acile gidip gitmemekte kararsızım acillik bir durum da değil sanki yani durabiliyorumİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi sizce? Ama tuvaletimi yaparken yanma falan yok.
Canım acilde sana bieşy yapmazlar ki kadın doğuma cıksanaKızlar kasıklarım hâlâ ağrıyor dokununca acıyor resmen. Midemde de bir ağrı var. Acile gidip gitmemekte kararsızım acillik bir durum da değil sanki yani durabiliyorumİdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi sizce? Ama tuvaletimi yaparken yanma falan yok.
Yanma bendende olmuyor sık idrara çıkma bulantı halsizlik kasıkta ağrı ve basınç hissi var bende herkes de farklı oluyor sanriim ben hamileyim sandım günüm de bayağı gecikti hasta olunca gittim ki enfeksiyon varmis
Canım acilde sana bieşy yapmazlar ki kadın doğuma cıksana
Hamile lik yoksa olabilir canım gaz da olabilir yaptır tahlil süper kalmasın en azindanBu saydıkların bende var azıcık birşey yediğimde midem bulanıyor sık sık idrara çıkıyorum, kasımlarımda hateketlenme var süne kadar ağrı saplanıyordu, bugün ağrı yok çok şükür iyiyim ama kıpırdama hissi var. Ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum yarın sabah tahlil yaptırmaya gideceğim