Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi,cuma suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 elhamdülillah, 100 el şafi, 100 el vekil,100 el mubdiu,3 ihlas 1 Felak 1 nas 1 fatiha 1 bakara suresi ve bağışlanma duası
Hasta olanlara,şifa.Dertli olanlara deva.Borclu olanlara eda.Evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat,hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları ve yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri için ve bilmedigim kabul olunmasi istedikleri dualarinin kabulu icin üzerine alıp "fatiha ile Amin"leyen herkeze hediyemdir.Rabbim. kabul eder inşallah ❤

Amin güzel kalplim... Rabbim seni ve bebeğini korusun canımmm

Amin kuzum benim Allah bebegini sana bagislasin saglikla kucagina al insallah

Offf enfeksiyon çıktı kızlar bu ay korunup adetli iken doktora gidecek eşimle ikiniz gelinn dedi siz de böyle bı tedavi oldunuz mu hiç bebek işi bu ay da sekteye ugradi

Offf enfeksiyon çıktı kızlar bu ay korunup adetli iken doktora gidecek eşimle ikiniz gelinn dedi siz de böyle bı tedavi oldunuz mu hiç bebek işi bu ay da sekteye ugradi
tahatsizligin varmiydi cnm ehfeksiyon belirtisi oluyormu acaba bendede mi var bilemedim hic gitmedim

Kızlar kasıklarım hâlâ ağrıyor dokununca acıyor resmen. Midemde de bir ağrı var. Acile gidip gitmemekte kararsızım acillik bir durum da değil sanki yani durabiliyorum İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi sizce? Ama tuvaletimi yaparken yanma falan yok.

tahatsizligin varmiydi cnm ehfeksiyon belirtisi oluyormu acaba bendede mi var bilemedim hic gitmedim
Canım herkezde farklı belirti oluyor idrara sık çıkma yanma kasıkta ağrı ates basması halsizlik bulantı idarada koku oluyor Muş bende tek idrara sık çıkma halsizlik ve bulantı ve ağrı vardı hamileyim sandım hasta olunca aklıma geldi bı gittim ki enfeksiyon sağlık ocağında bı idarar testi ile bakıyor lar yaptır bence kuşum duyuyor san çünkü hamile kalsam erekn doğum riski var senin için böbreklere vurma riski var ihmal gelme hamile kalmayı da zorlaştırıyor mus

Yanma bendende olmuyor sık idrara çıkma bulantı halsizlik kasıkta ağrı ve basınç hissi var bende herkes de farklı oluyor sanriim ben hamileyim sandım günüm de bayağı gecikti hasta olunca gittim ki enfeksiyon varmis

Canım acilde sana bieşy yapmazlar ki kadın doğuma cıksana

Bu saydıkların bende var azıcık birşey yediğimde midem bulanıyor sık sık idrara çıkıyorum, kasımlarımda hateketlenme var süne kadar ağrı saplanıyordu, bugün ağrı yok çok şükür iyiyim ama kıpırdama hissi var. Ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum yarın sabah tahlil yaptırmaya gideceğim

herkese merhaba kızlar benim batım da 18 ocak civarında bi aksilik olmazsa eğer. gecen ay yumurtlama dönemini baya değerlendirdik. ovü günü movü günü fark etmeksizin her gün yaptık hatta :/ ama galiba adet olcam hafiften sancı hissediyorum çok umutluydum halbuki. kısmet tabi em hayırlı zamanda olması dileğimle.

Hamile lik yoksa olabilir canım gaz da olabilir yaptır tahlil süper kalmasın en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…