- 11 Ekim 2017
- 67
- 40
- 37
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.781
Cevabı çok geç görmüşüm, fiyat çok iyi nerde yaptırcaksınız aşılamayı? Bana özel hastanede 1700 tl dediler maalesef sgk lı değilim özel sağlık sigortamız var ve bunu karşılamıyorNormal asılama 400 farkli bi yontem daha soyledi 600 lira canim tabi kullandigim ilaclar haric
Cnm cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bi randevuya gidemedim tekrar aldim bidaki aya bende bi yaptırayimCanım herkezde farklı belirti oluyor idrara sık çıkma yanma kasıkta ağrı ates basması halsizlik bulantı idarada koku oluyor Muş bende tek idrara sık çıkma halsizlik ve bulantı ve ağrı vardı hamileyim sandım hasta olunca aklıma geldi bı gittim ki enfeksiyon sağlık ocağında bı idarar testi ile bakıyor lar yaptır bence kuşum duyuyor san çünkü hamile kalsam erekn doğum riski var senin için böbreklere vurma riski var ihmal gelme hamile kalmayı da zorlaştırıyor mus
Acaba akintida mi o yuzdenCnm cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bi randevuya gidemedim tekrar aldim bidaki aya bende bi yaptırayim
Insallah hamilesndirBat 9 Du ama henüz adet olmadım acaba hamişmiyim meraktan çatlıcam yarın test yaptırıcam
İnşallah canımInsallah hamilesndir
Belirtin varmi kuzmInsallah hamilesndir
Yani hiç öyle adet olacakmışım gibi agrım olmadı akıntım oluyo baya beyaz anlayamıyorum arada belim agrıyoBelirtin varmi kuzm
Bende dün gittim yumurtam catlamis biri 9 mm digerinde 5 mm varmis normal mi sence
Bende mersinde özel hastanede yaptiracagim canim zaten doktorumda özelde sgk var bizim belki o yuzden bu kadar uygun oluyordur bilemiyorumCevabı çok geç görmüşüm, fiyat çok iyi nerde yaptırcaksınız aşılamayı? Bana özel hastanede 1700 tl dediler maalesef sgk lı değilim özel sağlık sigortamız var ve bunu karşılamıyorbende mi devlete gidecek bi yöntem bulsam ya
Yumurtam 2 cm olmus catlamis o yazdiklarimda icinden cikan hücreler.. yani o hücreler döllenip gebelik olusuyomus.. o hücrelern boyutunu sormustum yani normalmi bi bilgin varmi diyeKalan yumurtalar mı çatlamasına sonra canım ?
Yumurta catlamadan 1 gün önce pozitif oluyor yani bugun catlamis olmasi lazimKızlar son ucu dune aıt sımdı ben yumurtladımmı sızce
Ama cok koyudan 6 saat sonra test bırden sılıklestı ozaman catlamıs olmuyomuYumurta catlamadan 1 gün önce pozitif oluyor yani bugun catlamis olmasi lazim
Evet siliklesince catliyorAma cok koyudan 6 saat sonra test bırden sılıklestı ozaman catlamıs olmuyomu
Ozaman yumurtlamısımdır s oldun dun oglen ınşbtutmultr bıgece oncedenn bırlıktelık olduEvet siliklesince catliyor
Kesinlikle sayilir. Hamile kaldigimda herseye agliyodum eski konular aklima geliodu kendi kendime hesab soruyodum vicdan yapiodum resmen hatta kocam hamilemisin sen diye sormustu daha bilmiyodukherseye aglamakta hamilelik belirtisinden sayilmalimi acaba :)
Cok sasirdimm Ay inşallah öyledir bende diyorum yorulmusluk pskolojisindenmi acaba. ben hepimiz icin dua ediyorum hep aklima heliyor burdakilerde konuştuğumuz en kısa zamanda hepimiz minnak nasibine kavussunKesinlikle sayilir. Hamile kaldigimda herseye agliyodum eski konular aklima geliodu kendi kendime hesab soruyodum vicdan yapiodum resmen hatta kocam hamilemisin sen diye sormustu daha bilmiyoduk