Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi testi almamı önerirsin ben daha önce hiç test yapmadım. Adet öncesi sonrası diye değişiyor sanırım okuduklarıma göre
5 tllik testlerden al mümkünse miratech markasini alma diger markalarla bi sorun yasamadim.. erken gebelikte alabilirsin istersen ama sabah ilk idrarınla yapmalisin

5 tllik testlerden al mümkünse miratech markasini alma diger markalarla bi sorun yasamadim.. erken gebelikte alabilirsin istersen ama sabah ilk idrarınla yapmalisin
Cevap için teşekkür ederim :) o zaman yarın alıp ertesi gün yapicam mecburen rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin <3

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
Biraz erken bakmamismi progesterona?
Bebegin yerlesmesi 6-10gün sürüyor zaten.. 12. günü sabah idrarinla test yapabilirsin

Kızlar merhaba bende catlatma iğnesi oldum dün iğnenin yapıldığı gün ile beraber 13.gundu kan testi yaptırdım ama negatif çıktı :KK43: bat 15 ocak artık yükselmez değer demi hic umudum yok ama belki yasayan vardır diye sormak istedim

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim. Biz asılama yaptiramadik sehir disina cikmamiz gerekiyordu esimle eger bu ayda olmazsa diger ay yaptiricaz sizde ne var ne yok

X