- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.741
yumurtan catladysa sıkıntı olmaz kiYumurtam 2 cm oldu ve catladi.. catlayinca cikan hücrelerin boyutu o yinede kucukmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtan catladysa sıkıntı olmaz kiYumurtam 2 cm oldu ve catladi.. catlayinca cikan hücrelerin boyutu o yinede kucukmu
30 günde canımKac günde bir adet oluyosun
Yarin sabah yapabilirsin aslinda30 günde canım
Hangi testi almamı önerirsin ben daha önce hiç test yapmadım. Adet öncesi sonrası diye değişiyor sanırım okuduklarıma göreYarin sabah yapabilirsin aslinda
5 tllik testlerden al mümkünse miratech markasini alma diger markalarla bi sorun yasamadim.. erken gebelikte alabilirsin istersen ama sabah ilk idrarınla yapmalisinHangi testi almamı önerirsin ben daha önce hiç test yapmadım. Adet öncesi sonrası diye değişiyor sanırım okuduklarıma göre
A.slm canim umudunu niye kestinBende umudu kestim bekliyorum:)Burda olanlara selam
Cevap için teşekkür ederim :) o zaman yarın alıp ertesi gün yapicam mecburen rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin <35 tllik testlerden al mümkünse miratech markasini alma diger markalarla bi sorun yasamadim.. erken gebelikte alabilirsin istersen ama sabah ilk idrarınla yapmalisin
Amin tatlim insallah.. herhangi bi belirtin varmiCevap için teşekkür ederim :) o zaman yarın alıp ertesi gün yapicam mecburen rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin <3
Adet olacağım zaman hissettiğim şeyler.. kasiklarimda ağrı hissediyorum sadece :)Amin tatlim insallah.. herhangi bi belirtin varmi
Biraz erken bakmamismi progesterona?Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.
Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.
Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?
Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
Biraz erken bakmamismi progesterona?
Bebegin yerlesmesi 6-10gün sürüyor zaten.. 12. günü sabah idrarinla test yapabilirsin
Prolaktinle karistirdim sanirim.. yani normal derken catlamismi yumurtanProgesterona yumurta catlamamismi yani yumurtlama olmusmu diyr bakiyor. Zaten 21. Gunde yapilan bi testmis. Gebelikle bi alakasi yok yani şuan.
Prolaktinle karistirdim sanirim.. yani normal derken catlamismi yumurtan
Evet :) simdi benim kafami kurcalayan sol tarafima arada giren ağrı. Dollenen yumurta bi bes alti gunde rahime inermiki
vermeyince mabut neylesin mahmut hesabi oldum cnm:)epeydir ugrasiyoruz olmayincaA.slm canim umudunu niye kestin
Ne kadar olduvermeyince mabut neylesin mahmut hesabi oldum cnm:)epeydir ugrasiyoruz olmayinca