- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 35
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.721
Hadi hayirlisi olsun cnm.insallahh bu sefer guzel haberler verirsinCok guzel buyumus canim cok iyi hersey dedi direk asilama yapalim dedi zaten tedavide 5. Ayim bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi olsun cnm.insallahh bu sefer guzel haberler verirsinCok guzel buyumus canim cok iyi hersey dedi direk asilama yapalim dedi zaten tedavide 5. Ayim bu ay
Hayirli olsun canım benim rabbim sağ salim kucağımiza almayi da nasip etsin inşallahKizlar cok şükür 3 gun sonra tekrarladim testi 1245 çıktı. Diliyorum ki bekleyen herkes sabriyla beraber meleklerine sağlıkla kavussun inan zor iluyor beklemesi ama sonrasinin guzel olmasi herseye bedel. Ayrica asla isyan etmeyin hep tevekkül edin Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı bir sekilde nasip edecektir
Amin cnm inşallahHayirli olsun canım benim rabbim sağ salim kucağımiza almayi da nasip etsin inşallah
Canım sen kan sulandırıcıyı haftada bir kez mi oluyorsunHayirli olsun canım benim rabbim sağ salim kucağımiza almayi da nasip etsin inşallah
Hayır canım her gün 1 tane oluyorumCanım sen kan sulandırıcıyı haftada bir kez mi oluyorsun
Beklenen(bir sonraki) adet tarihiBat ne demek kızlar?
Tamam canım sağol.Hayır canım her gün 1 tane oluyorum
Kız tek herifi bul da süs sikayetlenme benim kocam gececi gelecek hafta yumurtalara haftası tam da o haftaya denk herif gece yok sabah uyuyacak zagar gariban vah bana bağlar bana
Naber nasil gidiyor :)
Naber nasil gidiyor :)
Bende dün gittim yumurtam catlamis biri 9 mm digerinde 5 mm varmis normal mi senceBnm yumurtlama bitti artık bat günü beklioz
Kac günde bir adet oluyosunBenim bat 13 ocak bana test tavsiye edebilecek birileri var mı? Yoksa gecikmeyi mi bekleyeyim?
Boyutları küçük henüzBende dün gittim yumurtam catlamis biri 9 mm digerinde 5 mm varmis normal mi sence
Yumurtam 2 cm oldu ve catladi.. catlayinca cikan hücrelerin boyutu o yinede kucukmuBoyutları küçük henüz