Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal asılama 400 farkli bi yontem daha soyledi 600 lira canim tabi kullandigim ilaclar haric
Cevabı çok geç görmüşüm, fiyat çok iyi nerde yaptırcaksınız aşılamayı? Bana özel hastanede 1700 tl dediler maalesef sgk lı değilim özel sağlık sigortamız var ve bunu karşılamıyor:KK43: bende mi devlete gidecek bi yöntem bulsam ya :KK43:

Canım herkezde farklı belirti oluyor idrara sık çıkma yanma kasıkta ağrı ates basması halsizlik bulantı idarada koku oluyor Muş bende tek idrara sık çıkma halsizlik ve bulantı ve ağrı vardı hamileyim sandım hasta olunca aklıma geldi bı gittim ki enfeksiyon sağlık ocağında bı idarar testi ile bakıyor lar yaptır bence kuşum duyuyor san çünkü hamile kalsam erekn doğum riski var senin için böbreklere vurma riski var ihmal gelme hamile kalmayı da zorlaştırıyor mus
Cnm cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bi randevuya gidemedim tekrar aldim bidaki aya bende bi yaptırayim

Cevabı çok geç görmüşüm, fiyat çok iyi nerde yaptırcaksınız aşılamayı? Bana özel hastanede 1700 tl dediler maalesef sgk lı değilim özel sağlık sigortamız var ve bunu karşılamıyor:KK43: bende mi devlete gidecek bi yöntem bulsam ya :KK43:
Bende mersinde özel hastanede yaptiracagim canim zaten doktorumda özelde sgk var bizim belki o yuzden bu kadar uygun oluyordur bilemiyorum

Kızlar son ucu dune aıt sımdı ben yumurtladımmı sızce

Eklentiler

• E38B9564-5634-4C73-8635-2C74973F53AA.jpeg
    E38B9564-5634-4C73-8635-2C74973F53AA.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar benim iğneden 19.gün sonra leke geldi yani dün bugünde kırmızıları gördüm malesef kaldık gene hayırlısı olsun tabi ama cok umutluydum

Kesinlikle sayilir. Hamile kaldigimda herseye agliyodum eski konular aklima geliodu kendi kendime hesab soruyodum vicdan yapiodum resmen hatta kocam hamilemisin sen diye sormustu daha bilmiyoduk
Cok sasirdimm Ay inşallah öyledir bende diyorum yorulmusluk pskolojisindenmi acaba. ben hepimiz icin dua ediyorum hep aklima heliyor burdakilerde konuştuğumuz en kısa zamanda hepimiz minnak nasibine kavussun

X